Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Συγκίνηση, μιλάμε...

Πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου έστειλε ένα μέηλ.
Συνήθως μου στέλνει χαβαλετζίδικο υλικό, φωτογραφίες, βιντεάκια, κείμενα κλπ. Κάτι τέτοιο ανέμενα κι αυτήν τη φορά, κοιτάζωντας τις συνημμένες φωτογραφίες όμως, έπαθα πλάκα! Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το μέηλ, ουτε ποιος τα'χει κρατήσει όλ'αυτά, αλλά το να βλέπεις σε ένα μέηλ σε φωτογραφίες τα περισσότερα πράγματα που σε "απασχολούσαν" σαν παιδί στην ένδοξη και αξεπέραστη δεκαετία του 80, είναι αν μη τι άλλο συγκινητικό! Βέβαια υπάρχουν και ελλείψεις όπως το subuteo, η μονόπολη και κάποια άλλα, αλλά αυτές θα "διορθωθούν" πιστεύω σύντομα με κάποιο update! Και ιδού:

(ΥΓ. Για κάποιον μυστηριώδη λόγο (ή ίσως επειδή από υπολογιστές δεν ξέρω την τύφλα μου!) οι εικόνες βγαίνουν με... χαοτική διάταξη. Δεν μας πτοεί καθόλου....
ΥΠΕΡ ΑΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :) )



















































12 σχόλια:

osela είπε...

hades dear

Δεν τ' αναγνωρίζω όλα, κάποια όμως τα είχα κι εγώ. Θυμάμαι την παταπούφα -εγώ την έλεγα πατατούφα και την αγαπούσα πάρα πολύ, κοιμόμασταν μαζί κάθε βράδυ!
Επίσης το παγουρίνο, και το παιχνίδι με τα χαρτάκια- κάρτες!!! Αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς!
Ιππότη της Ασφάλτου έβλεπα στην ΤV, όπως και J.I.JOE

H Μπι-μπι-Μπο που είναι??? Ο Κεν?

Hades είπε...

Χμμμ... βασικά... ο Κεν και η μπιμπιμπο... χμ, ξέρεις τώρα.... πιθανώς να'ναι σε κανά.... εχμ, σκοτεινό μερος... καταλαβαίνεις μωρέ... ΑΠό τότε τα'χαν άλλωστε οπότε.... ε, είναι και ενήλικες πλέον... καταλαβαίνεις τώρα... :):):):):)

doctor είπε...

Ανοιχτή Πρόσκληση

Κάθε Σάββατο, γύρω στις 2-3 το μεσημέρι στο άλσος Γαλατσίου.

Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την φύση και να προσέξουμε το πράσινο της πόλης μας για να μην ξαναζήσουμε ξανά τον εφιάλτη του καλοκαιριού. Είναι στο χέρι μας.

Ελάτε να δείτε την προσπάθειά μας, συμβάλλετε και σεις όσο μπορείτε στην σωτηρία του πλανήτη μας και κυρίως περάστε από το blog και αφήστε ένα μήνυμα συμπαράστασης, ένα σχόλιο που θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και κουράγιο.

Ανοιχτή πρόσκληση

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Τι να πω... Βούρκωσα, παναθεμα σε. Θα σου στείλω και εγω ορισμένα της γενιάς μας να τα προσθέσεις. Να, 'σαι καλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Stratego δεν έχει;

Hades είπε...

@Δόκτορ
Θα ρυθμιστείς πάραυτα. Ήδη έχεις περιστέρι. :)

@Παναγιώτης
Ω, ναι!! Ό,τι έχεις στείλτο στο μέηλ για να το ανεβάσω. Στο ενδιάμεσο συγκεντρώνω κι εγώ κάτι άλλα "παραλειπόμενα"!
Άστα να πάνε, εγώ να δεις τι έπαθα όταν τα είδα... Μου'ρθαν ιστορίες και ιστορίες στο μυαλό: ποιος θα πετάξει το χαρτάκι του πιο μακρυά από τον άλλον, τι στρατηγική έπρεπε να ακολουθήσω στον γκρινιάρη, κάστρα και πολιορκίες, τα φάλτσα που επιχειρούσα από έξω δεξιά στο σουμπούτεο και πόσα άλλα.....
Ααααααααααααααχ, ρε, ααααααααααχ!!!

@rigelian
Μα είπαμε, υπάρχουν κάποιες ελλείψεις ακόμη! :)

pølsemannen είπε...

*Κλαψ*

Όου ντα μέμοριζ...

Ili είπε...

Τα πιγκουινάκια θέλω να τα ξαναβρώ! Τέτοιο ποτηράκι που μαζεύει πήγα και ξαναπήρα και το κουβαλάω μαζί μου (ω ο παλιμπαιδισμός), ενώ εκείνους τους εξωγήινους που τους παίρναμε σε σακουλίτσες τους είχα όλους, χαχα ;)ρ

Όσο για τα κιν.σχέδια, αν βάλετε 80s cartoons σε ένα search engine, θα θυμηθείτε τόσα που είχατε ξεχάσει ότι υπήρχαν και σας άρεσαν!

Κάτι φωτεινούλιδες έχω ακόμα πάντως!

Hades είπε...

Καλώς ήλθες! Παδιά για πάντα! Δεν βλέπω κάτι κακό στον παλιμπαιδισμό! :):):)
Κι εγώ εδώ έχω διάφορα από τότε και θέλω να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες να κάνω ένα update "υλικού"!
Τα κινούμενα σχέδια ας περιμένουν λιγουλάκι... Κατά διαβολική σύμπτωση είχα μια σχετική συζήτηση προ 3 εβδομάδων με την παρέα και θα ακολουθήσει το σχετικό σεντόνι με όλα τα συνναφή! Το τι έχω θυμηθεί δε λέγεται! :):):)

Giannis P. είπε...

Μπίλιες ρε φίλε... ο παιδικός μας τζόγος.

Τριγωνάκι, μπαζ και δεν συμμαζεύται. Εϊχα ένα μεγάλο σακουλάκι με μπίλιες όλες κερδισμένες, μέχρι που ένα θλιμμένο απόγευμα έπεσα σε κάτι τσακάλια και με έκαναν του αλατιού. έχασα μέχρι και τη μεγάλη μου "Σιδέρα" και επέστρεψα σπίτι μου καταπικραμένος να ανεμίζω το άδειο μου τζηνένιο σακουλάκι.

Μια καριέρα που έληξε άδοξα σε μια αλάνα της Ν. Κηφισιάς. :):):)

Ανώνυμος είπε...

Lego Technical sets, παλιά, έχετε;

(έχω φωτό, θα ψάξω να τις βρω...)

Hades είπε...

Α, ρε Κεβ, α, ρε Κεβ!!! Τι μου θυμίζεις μιλάμε!!!! Χαμός! Μιλάμε για "τουρνουά" ολόκληρα, ομηρικές μάχες. Δεν ήταν μόνο το ζήτημα της νίκης, ήταν και η αύξηση της συλλογής μέσα σ'όλα. Αξέχαστες στιγμές...

Rigelian... που να σε πάρει...!!! :):)
Άλλος χαμός με τα λέγκο: από πειρατές με πιστόλια και σπαθιά μέχρι ούτε που θυμάμαι τι άλλο! Κι από συνδυασμούς με τα τουβλάκια αμέτρητους και πολύχρωμους.... Α, ρε γαμώτο.... Δυστυχώς δεν έχω. Αν βρεις κάτι στείλει φωτο! :)