Σελίδες

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Άντε πάλι τα ίδια

Μάλιστα... με τον Κωνσταντίνου βασικό φορ, πως να πιείς ακόμη και καφέ; Σου γυρνάει το στομάχι μιλάμε... Καλά, δεν μιλάμε να πιεις μπύρα ή κρασί ή ακόμη και ουίσκι, θα ξερνάς από αηδία για μέρες. Βάλε τον Νούνιεζ να το δούμε λίγο και το παληκάρι ρε Τάκη... Βάλε παρτενέρ δίπλα του τον Μήτρογλου... Ρίξε στα χαφ εκείνα τα απίστευτα παληκαράκια Κατσικογιάννη (κάπως έτσι δεν τον έλεγαν;) και Σοϊλέδη, βάλε και Αρτσούμπι κι αμά λάχει και τον 15χρονο τον Παπαδόπουλο σέντερ μπακ... Χαλαρά θα ρίξουμε 4 με τους πιτσιρικάδες που δεν καταλαβαίνουν μία, και θα πάρουν και σημαντικές ανάσες οι βασικοί. Αλλά Κωνσταντίνου βασικός;;;; ΕΛΕΟΣ.... Πάλι βολέ με το καλάμι θα δούμε; Πάλι το τέρμα στα νότια και την μπάλα να φεύγει βορειοδυτικά; Πάλι σπασμένους σβέρκους από τους προτεταμένους αγκώνες; Πάλι κοντρόλ με το γόνατο; Και να πεις ότι δεν το ξέρουμε ότι είναι κλειστή ομάδα ο Αστέρας, να πω 'νταξ. Επικίνδυνο το ματσάκιον έτσι όπως θα είναι όλοι τους κλεισμένοι ωσάν τα στρείδια πίσω. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει χαθεί το παιχνίδι μέχρι να γίνει αλλαγή.
Υπομονή όμως... λήγει το συμβόλαιό του παλτού το καλοκαίρι... ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ....

ΥΓ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μας τη λέει κι ο zaphod... :):):)

UPDATE: Εμ, τι να πεις μετά; Αφού τα λέγαμε από πριν. Όταν έχεις στη βασική ενδεκάδα τον άνθρωπο που χρειάζεται και τρίτο παπούτσι, στο γόνατο, τι αν κάνεις; Πόσες φορές ακούστηκε χθες η φράση "...και η μπάλα περνάει μπροστά σπό τον Κωνσταντίνου"; Θα μου πεις, μα όλη η ομάδα χάλια ήταν. Δεν διαφωνώ καθόλου. Για την ακρίβεια είχε πάμπολλα χάλια. Όταν όμως έστω και μέσα από τα χάλια βγάζεις 7-8 ευκαιρίες απέναντι σε μια τόσο κλειστή άμυνα μέσα σε ένα τόσο μικρό γήπεδο και δεν μετουσιώνεις ούτε καν μία απ'αυτές σε φάση προ των καρρέ, να το χέσω. Τη μια γλύστρισε, την άλλη η κεφαλιά έφυγε 4 χιλιόμετρα ανατολικότερα, την παράλλη τον έκλεισαν τέσσερεις, άλλες 5 του πέρασε από μπροστά, ε, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μήτρογλου περισσότερες φορές άγγιξε τη μπάλα χθες. Και σε μια φάση στο τέλος την έστειλε και μόλις άουτ με κεφαλιά, όταν ο Κωνσταντίνου δεν κατάφερε να το κάνει σε ολόκληρο το παιχνίδι. Τι έλεγα για τους πιτσιρικάδες χθες; Ε, δεν είναι τυχαίο που ο καλύτερός μας παίκτης χθες ήταν ο Μενδρινός, ο οποίος δεν έπαιξε κι από την αρχή κιόλας. Εντωμεταξύ αυτό το γκολ που φάγαμε, πραγματικά απίστευτο: τους προκαλλώ (Τζέρτζεβιτς-Νικοπολίδη και σύσσωμη την άμυνα) να το ξανακάνουν. Δεν θα μπορέσουν... Τι φάγαμε πάλι...

4 σχόλια:

Zaphod είπε...

Αν δεν μπορείς να αξιοποιήσεις ένα φορ - θωρηκτό δεν φταίω εγώ :-Ρ


Α, αποδεικνύονται ζόρικα τα 2 καρπούζια;;;;;;;;;
:-Ρ

Hades είπε...

Το πρόβλημα είναι πως είναι τόσο θωρηκτό που δεν μπορεί να κουνηθεί καν. Μια ζωή σε λάθος θέση, τον έχω σιχαθεί.
Η μοναδική λογική που βλέπω στην χρησιμοποίησή του από τον Τάκη είναι για να δείξει ότι άνθρωπος δεν κάνει και πρέπει να πάρει πόδι το καλοκαίρι (έχει και τη μυθική περσινή σαιζόν με το 1 γκολ άλλωστε). Άλλη λογική δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα είναι η σκατονοοτροπία περί ευρώπης, που μας έχει κάνει βάζελους, δηλ μικρή ομάδα... Τέτοιους αγώνες τους παίρνεις με την φανέλα, απλά πράγματα.

Hades είπε...

Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε βγάλει το δύσκολο μέρος: 4 αγώνες στο τσουλού και όλες τις δύσκολες του πρωταθλήματος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Κάτι πήρε τ'άφτί μου σήμερα πως ενδέχεται να γίνει πρόωρη "απόλυση" του κύπριου...ΑΜήν και πότε...