Σελίδες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Μιας κι ο

zaphod νομίζει ότι θα μας συγκινήσει περισσότερο, κάνω ρελάνς για να του μπω στο μάτι μιας και προφανώς νομίζει ότι εμείς δεν ακούμε τέτοια να'ούμ.... :):)
Νομίζω είναι το καλύτερό τους!





Κι επί τη ευκαιρία, μερικα άκόμη (να σκληραίνουμε και λίγο σιγά, σιγά!):




(αφιερωμένο, zaph και polse!)












Gimme fireeeeeeeeeeeeeeeeeee ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!


ΥΓ. Κάποια στιγμή επιβάλλεται να κάνω κι ένα σχετικό σεντόνι για το punk μου φαίνεται.

UPDATE: Και για να τιμήσουμε τις μπύρες και τα λοιπά "καύσιμα" που'χουμε κατεβάσει υπό μουσική και με καλή παρέα, πάρτε κι αυτό:


UPDATE II: Κι επειδή ο zaphod "διαμαρτυρήθηκε" ότι... παρασκληρήναμε, ιδού ένα πιο "ήπιο" μεν, κλασικότατο άσμα δε!

4 σχόλια:

Humma Kavula είπε...

"προφανώς νομίζει ότι εμείς δεν ακούμε τέτοια να'ούμ.... :):)"
Χεχεχε. Εεεεεμμ καθότι Πρόεδρος έχει δικαίωμα στην ιδιοκτησία-χρησηκτησία των προιόντων του Γαλαξία. Αμές δε γ'εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.

Hades είπε...

μα δεν κατάλαβες: η αφιέρωση στον polse ήταν επειδή του αρέσουν τα uck the usa τραγούδια, στον δε zaphod επειδή είναι η usa. Νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει τα σκοτεινά του σχέδια να πλανηταρχιδήσει το σύμπαν; Αι συνωμοσίαι θα ξεσκεπαστούν άπασαι ασυζητητεί. :):):)
(μην σου πω και το άλλο, ότι σύντομα θα φέρω αποδεικτικά στοιχεία ότι ο zaph είναι ο αντιχρήστος -προσοχή στην ορθογραφία και τους τόνους!) :)

ΥΓ. Με γάμησες ρε humma με αυτό το κάρρονες... Πρωτοδεσμίτης ήμουν... :):)

Zaphod είπε...

Οι 2-3 από τους τελευταίοι δεν ήταν τόσο πάνκηδες όσο metal αλλά δεν πειράζει :-)

Πλάκα πλάκα μόν με τους cure έχω κάτι ψιλοθεματάκια αν και επιμένω πως είμαι γέρος γι αυτά.

Ramones, Misfits, Exploited και Dead Kennedys παλιές αγάπες!

Oι Gang Green γαμάτοι, ιδιαίτερα στο θέμα στίχοι :-) (δεν τους ήξερα κιολας - thanx)

Όσο για την αφιέρωση, οι υπερβολικοί και αδέξιοι παραλληλισμοί δεν με αγγίζουν :-Ρ

Hades είπε...

Δεν σε αγγίζουν; Μα είανι προφανές πως τρέμεις μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων στις οποίες θα προβώ (μην πω ότι έχεις "λερωθεί" κιόλας)! :):):)

Βασικά για πες μου κάτι, μιας και το'χεις γράψει πολλές φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: τι εννοείς ότι είσαι μεγάλος γι'αυτά;
Η μουσικη΄κατ' αρχήν ή σ'αρέσει ή δεν σ'αρέσει, και απ'όσο έχω διαπιστώσει εσύ είσαι της κατηγορίας "μ'αρέσει". Και από που κι ως που που υπάρχει ηλικία στην μουσική;
Του μεγάλους κλασσικούς τους ακούμε αιώνες μετά τον θάνατό τους και τους μελετάμε αδιάκοπα. Για αν περιορισθώ σε πιο "γήινα" παραδείγματα όμως, τι να πούμε για ηλικία; Να πούμε Pink Floyd? Rolling Stones? Jethro Tull? Εδώ, μέχρι και οι Metallica -που για κάποιους μυστηριώδεις λόγους (που θα εξηγήσω κάποια άλλη φορά όμως) θεωρούνται ακόμη... πιτσιρικάδες- κοντεύουν τα πενήντα ουσιαστικά. Στο να παίζεις δεν υπάρχει ηλικία, γιατί να υπάρχει στο να ακούς;
Και εν τέλει, για ποια μουσική δεν είσαι μεγάλος; Περπινιάδη, Σαλέα ή Πέγκυ Ζήνα μήπως; (ανατριχιάζω και μόνο στην σκέψη! :):):) )