Σελίδες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ωραίος ο συμπολίτης...

Σε καλή μεριά η πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας του. Ευελπιστώ να είναι η πρώτη της σαιζόν για το μεγάλο Λιμάνι κιόλας μιας κι ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική φάση της διεκδίκησης δύο (γυναικείο πόλο και φυσικά, μπάσκετ).
Βέβαια, υπάρχει και το οξύμωρο ότι η πάλαι ποτέ μεγάλη ανδρική ομάδα παραπαίει στα... σαλόνια της β' εθνικής και τελικώς μια τέτοια διάκριση ήρθε από τη γυναικεία ομάδα πόλο. Τουλάχιστον να επανέλθουν οι άντρες στη μεγάλη κατηγορία να αποκατασταθούν λίγο οι ιστορικές ισορροπίες.
Και με το καλό και στην μπάλα επίσης.

UPDATE: Με τέτοια εμφάνιση όπως της Παρασκευής τι να περιμένεις; Ήμασταν λίαν επιεικώς άθλιοι. Το εκνευριστικό όμως είναι ότι τόσο χάλια όντες, τα καταφέραμε και χάσαμε με ένα γκολ κι αυτό στην παράταση. Τι να πεις... Τουλάχιστον συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη που το πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και κράτησε ψηλά τη σημαία.

Κι ένα κουίζ: ποιος είναι ο μόνο άνθρωπος παγκοσμίως που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει "ανδρικό" (έστω και μεταφορικά) έναν τελικό γυναικών; Σκεφτείτε λιγουλάκι κι αν δεν πάει το μυαλό σας πείτε σε κάποιον διπλάνό σας να σας σκουντήξει μπας και σας έρθει η έμπνευση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: