Σελίδες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η Ώρα της Μίζας 2010


Αγαπητές κι αγαπητοί συνιστολόγοι.

Εδώ και αρκετές ημέρες και κατόπιν αλλεπαλλήλων μυστικών διαβουλεύσεις μετά του εξ-αιρετικού συναγωνιστού polse συνειδητοποιήσαμε εξόχως προβληματισμένοι ότι ο Κόζμος μας πάει κατά διαόλου.
Άρα, ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι διά τούτο.

Αφού βάλαμε κάτω όλα τα δεδομένα (ακόμα κάτω είναι) έγινε άμεσα κατανοητό πως ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης που έχουμε είναι αυτός που προ διετίας έδειξαν τα μυθικά Καζανακοτούμπεια 2008 (τα αποτελέσματά τους για τους δύσπιστοι, εδώ): ομιλώ φυσικά για τον διαδικτυακό ακτιβισμό. Ξέρετε, αυτόν του καναπέ που είναι και πολύ της μόδας να'ούμ.

Αποφασίσαμε λοιπόν να προσκαλέσουμε 100.000 ενεργούς βλόγερες, οι οποίοι την 1η Ιουνίου 2010 από τις 10:00 έως τις 10:15 το πρωί θα κλείσουν τις μίζες των αυτοκινήτων τους (και των μηχανών φυσικά). Ούτως ή άλλως με τις άλλες μίζες δεν μπορεί να γίνει τίποτε, οπότε ας ασχοληθούμε με αυτές που μπορεί να συμβεί κάτι. Αυτή είναι η Ώρα της Μίζας 2010, η ώρα που θα αλλάξει πάραυτα τον ρουν της ιστορίας της χώρας μας, που θα αλλάξει τα δημοσιονομικά δεδομένα, που θα ανοίξει τον δρόμο για την επάνοδο των ΕΛ και των λοιποί θεοί.

Η παμμέγιστη επιτυχία των Καζανακοτουμπείων μας απέδειξε ότι ο στόχος των 100.000 δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Τουναντίον! Η ενεργός συμμετοχή καθώς και η υπέρμετρη ευαισθησία της βλογόσφαιρος εις τα τεκταινόμενα εις την πατρίδα μας έχει αποδειχθεί πολλάκις διά διαφόρων διαδηλώσεων και λοιπών διαδικτυακών ακτιβισμών κι αυτό είναι που μας έκανε να προσβλέπουμε εξαρχής σε συμμετοχή που θα σπάσει όλα τα κοντέρ.
(παρεμπιπτόντως, ο polse ξέχασε να αναφέρει ότι στην συναυλία/κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Aδελφοκτόνων Hρώων στα Γκράβαρα θα υπάρχει και μπόλικο σουβλάκι, ευγενική χορηγία του Μέγα Σουβλακέα -βοήθειά μας)

Αναμενώμενα αποτελέσματα της Ώρας της Μίζας 2010:
-μείωση στις τιμές καυσίμων
-αναχαίτιση/αναστροφή του φαινομένου του θερμοκηπίου
-βελτίωση φυσικής κατάστασης
-μείωση πληθωρισμού
-αύξηση εξαγωγών
-επαναδιαπραγμάτευση του Συμφώνου Σταθερότητος της ΕΕ
-αύξηση αποθεμάτων σε πόσιμο νερό
-πολλαπλασιασμός δασών, αλσών και πάρκων καθώς και χώρων αναψυχής
-μέχρι και οι αγελάδες θα σταματήσουν να κλάνουν!!!



Είναι βέβαιον ότι υψηλοί πλην ευγενείς στόχοι μας θα στεφθούν από πλήρη επιτυχία.
Γι'αυτό μην το σκέφτεσαι, σήκω από τον καναπέ σου και κάτσε άμεσα στην καρέκλα του υπολογιστή. Άλλαξε κι εσύ την πορεία αυτού του τόπου.

Επίσης, τιμής ένεκεν οφείλω να ευχαριστήσω εγκαρδίως πέραν του polse που στάθηκε εξαρχής πρωτοπόρος εις το όλον εγχείρημα, και τον Προφήτη Estarian, δίχως την βοήθεια του οποίου η όλη ιδέα έλαβε σάρκα και οστά. Μάλιστα, ο Προφήτης εμφανώς συγκινημένος δήλωσε εις την κάμερα του Κλιετς ΤιΒί "Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μου δώσατε την ευκαιρία -Όχι! Την τιμή!, να σας γράψω στα παπάρια μου"!

Εμπρός λοιπόν να γράψουμε ιστορία! (η οποία ως γνωστόν γράφεται με το ποντίκι)
"Όχι στους μπάτσους και τα πυρηνικά, ναι στα φρούτα και τα λαχανικά"


Εσύ που διάβασες αυτό το μήνυμα, στείλε το την επόμενη ώρα σε 578 φίλους σου. Αν το κάνεις, θα κερδίσεις το τζόκερ, θα βρεις αυτοκίνητο και θα αποκτήσεις ιδιόκτητο χαρέμι, ενώ θα εξαιρεθείς από τους φόρους για τα επόμενα 10 χρόνια.

7 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Oι EΛ-ληνες διεθνιστές, οικολόγοι σουβλακοφάγοι, trekies, βλόγερς, θα σώσουν την πατρίδα για άλλη μίαν φοράν.

Mιλάμε την 1-6-2010 το Έθνος (όχι η εφημερίδα) θα αναστηθεί ωσάν το πουλίν της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως, τον φοίνικα.

A ναι. Θα υπάρξει και συνωστισμός από EΛ trekies από τον Σείρο.

Hades είπε...

Ναι, ναι! Ζήτω το πουλί!!! (όχι αυτό που παίρνουμε, της επαναστάσεως εννοώ)
Ζήτω η Γελάς! Ζήτω το Μι του Λαγού! Ζήτω οι βούκρανοι! Ζήτω το Μπέβατρον!
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος...

Άσχετο, αλλά πλάκα, πλάκα έχεις παρατηρήσει ότι το Σταρ Τρεκ δεν είχε αστρόμπατσους στο σενάριο; Έβλεπα όλα αυτά τα σπινιαρίσματα και το συνειδητοποίησα...

Zaphod είπε...

H χωρα, η ηπειρος, ο πλανητης και το σύμπαν δεν θα ειναι ποτε πια τα ίδια!

Conko είπε...

Εμείς στο Πριγκιπάτο θα συμμετέχουμε εις ένδειξιν συμπαραστάσεως και μόνον, διότι, ως γνωστόν τοις πάσι, στη Μοσχαρία όστις λαδώνεται είναι διότι σε λίγο θα οδηγηθεί στη θράκα δια τα περαιτέρω.
Επιπροσθέτως, ημείς δεν αχτιβιζόμεθα από του καναπέως αλλά από του λειμώνος.
http://moscharia.blogspot.com/2010/04/stop.html

Hades είπε...

@zaph
Βιώνουμε συγκλο-νηστικαί στιγμαί. Ήδη αι επιστολαί επικοινωνίας που καταφθάνουν εις την οικίαν μου ξεπερνούν κάθε προηγούμενο...

@conko
Χαίρομαι, αγαπητέ, που διαπιστώνω εκτός από τη σιδηρά θέληση και την ανιδιοτελή βούληση για ένα καλύτερο αύριο που θα παραδώσουμε εις τα παιδιά μας...

ellinaki είπε...

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κάθε μέρα να προστίθεται και μία καινούργια σβησμένη μίζα στο μεγάλο αυτό γεγονός του Ιουνίου.

Οι Ίνκας τί έχουν να πουν για αυτό;

Hades είπε...

Με απασχολεί σοβαρά το τελευταίο ζήτημα που έθεσες. Για την ώρα έχω καταλήξει ότι είτε εμας δεν μας είχαν συμπεριλάβει στο ημερολόγιο ή εμάς μας θεωρούσαν ήδη κατεστραμένους. Αναμένω εναγωνίως τον λιάκουρα και τους Αίπσυλων να τοποθετηθούν αρμοδίως.