Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αμείλικτα αποδεικτικά στοιχεία

Διότι δεν αντέχω άλλο κουτόχορτο. Αποφάσισα λοιπόν να ξεμπροστιάσω όλους αυτούς που από χθες κατηγορούν το ευαγές σώμα των ΜΑΤ με αποδεικτικά στοιχεία που τσακίζουν κόκκαλα (κυριολεκτικά).

Αντιεξουσιαστικά στοιχεία προσπαθούν να εισχωρήσουν με ύπουλες μεθόδους πίσω από τις γραμμές άμυνας με χρήση παραπλανητικών στολών νοσοκομειακού προσωπικού.



Επικίνδυνη διαδηλώτρια κατά τη διάρκεια σφοδρής επίθεσης προς τα ΜΑΤ που αποκρούεται επιτυχώς και με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητος των αστυνομικών.



Επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία έχουν εισχωρήσει μέσα στους διαδηλωτές και προσπαθούν να δολοφονήσουν αστυνομικούς - η εικόνα μιλάει από μόνη της.



Ταλιμπαν, άρτι αφιχθείσα από το Αφγασνιστάν αντιμετωπίζεται επιτυχώς την στιγμή που μετέφερε στους διαδηλωτές την τεχνογνωσία επί τρομοκρατικών επιθέσεων με μέγιστο αριθμό θυμάτων.



Αναρχικός αναχαιτίζεται επιτυχώς λίγο πριν εκτοξεύσει το εξαιρετικά επικίνδυνο συμβατικό όπλο που φέρει στο δεξί χέρι.



Φερόμενος εκ των εγκεφάλων της μαζικής επίθεσης κατά των οργάνων (στο κέντρο της φωτογραφίας), φυγαδεύεται με οργανωμένο σχέδιο από συνένοχό του.



Άρτια εκπαιδευμένος βομβιστής αυτοκτονίας με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς συλλαμβάνεται από ΜΑΤ με σχετικά ειρηνικό τρόπο.



Τα ηρωϊκά ΜΑΤ πάντα έτοιμα να αντιμετωπίσουν τους επικίνδυνους εχθρούς του Έθνους.


Εξουδετέρωση επικίνδυνου εκρηκτικού μηχανισμού την στιγμή που ικανότατο και άρτια εκπαιδευμένο στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης επιχειρούσε να οπλίσει.



Αδικαιολόγητες βιαιοπραγίες από χιλιάδες εριστικούς τρομοκράτες μπροστά από μέγαρο της Δημοκρατίας.

Οι φωτογραφίες από τον Guardian καθώς κι από εδώ, εδώ κι εδώ.

Επίσης, μία από το καλτσόβρακο.


Και μία από το αρχείο, για να θυμόμαστε και λίγο τα παλιά.


Και ένα ωραίο που κυκλοφόρησε χθες:
ΜΑΤ, η ντροπή δεν είναι δουλειά.
Νομίζω ότι περιγράφει πλήρως τα γεγονότα του τελευταίου διημέρου, με αποκορύφωμα το χθεσινό αίσχος.

UPDATE: Τις ειλικρινείς μου απολογίες αλλά ξέχασα την σημαντικότερη. ΜΑΤατζής χαιρετάει την ειρηνική διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος που εδώ και έναν και βάλε μήνα δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα.


Μην μισείς τα ζώα, πάρε κι εσύ έναν τέτοιο για το σπίτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα αντέκρουσαν με αδιασειστα επιχειρηματα , Παπουτσης κ Λοβέρδος (επιχειρημα από Λοβερδο "Οι γιατροι που τα εκαναν αυτες τις καταγγελιες λέγαν ψέμματα!) . Τελοσπαντων . Τον εφαρμοστικο νόμο που ψηφιζουν σημερα τον διαβασες? Πάει όλος ο αιγιαλός (η ακτογραμμη δηλαδή) της χώρας, δωράκι στο ΔΝΤ !

http://www.scribd.com/doc/58914143/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82