Σελίδες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Crush- Unborn

Το θεϊκό αυτό ελληνικό metal συγκρότημα από την Αθήνα, σε αυτήν την υπερκομματάρα τους (από συναυλία). Το τραγούδι είναι από τον δίσκο (έναν και μοναδικό) Kingdom of the Kings.
Hail ρε!!! Τιμής ένεκεν.



Across the ocean
Up on the waves of Hell
Welcome angel of death
Unborn waiting to conquer
The earth.
Witches and demons
Down by the ruined bridge.
Behind the gates of fire
The Unborn lives

(Bridge)

Oh, big master, I beg you again
Give me the power to fight for revenge.
By Lucifer's coming
No mercy, no help, crime and violence
And falling heads.
Unborn waiting to conquer the earth.

(Refrain:)

Unborn - Unborn
Oh make me strong
To fight the world
And when I die for you
Show me the truth.

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....τι έχει βγάλει αυτή η χώρα ρε......

Για την ιστορία, οι Crush είναι από τα μεγάλα γκρουπ της ελληνικής metal σκηνής. Με έναν μόλις δίσκο στο ενεργητικό τους (συν κάποια demo πριν απ'αυτόν) κι αυτόν το 1993 (αν και είχαν πολλά χρόνια στην πλάτη ήδη όταν τον κυκλοφόρησαν) έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μυθικό όνομα. Περιζήτητοι στο εξωτερικό (και όμως!), ο δίσκος τους αποτελεί (δυστυχώς) ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια (μιλάω για ευρώπουλα) της πιάτσας (δυσεύρετο πλέον γαρ). Που και που εμφανίζονται για κανά live...

Τιμής ένεκεν ρε!

15 σχόλια:

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

@hades
Δεν έχω ηχεία και χάνω, φαίνεται.
Θα βάλω και θα βάλω να ψάξουν για το δίσκο.
Γ'τάλλα πούλεγες, δεν σε κατάλαβα στο πρώτο σχόλιο.
Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες και στα δύο
σχόλια.
Καλησπέρα

Hades είπε...

Ωπ, καλώς το το μέταλο!
Αν είσαι τυχερός και το βρεις έχει καλώς, ειδάλλως καλό να ξέρεις πως δεν βρίσκεται καθόλου εύκολα (εγώ το'ψαχνα για κάμποσα χρόνια). Σπέρνει πάντως, είναι γεγονός.
Όταν λες για τα "άλλα" εννοείς αυτό που'γραφα περί των απλωμένων χεριών να υποθέσω;

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

@hades
Είναι πολλά απλωμένα χέρια
και..ναί εκεί πάει.
Τώρα για το μέταλο μη περιμένεις και πολλά είμαι παλιάς κοπής, αλλά με "σπρώχνει" η διαιώνιση μου..γιος, το παλεύει

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

οχι και πολλά ...offspring, satriani..met.
megadeth ...
πάει να πάρει κεφάλι και εκεί(στα άλλα ηδη τόχει καταφέρει) , προσπαθεί να με "συμμορφώσει", δυσκολεύεται δεν συμαζεύομαι..

Hades είπε...

Παλαιάς κοπής; Χαίρομαι ιδιαιτέρως! Μια απ'τα ίδια! :)
Και φυσικά με χαροποιεί το γεγονός ότι και ο γιος έχει αποκτήσει στέρεες βάσεις για μουσική παιδεία!


Για το άλλο, τι εννοούσα: συνήθως όποτε γίνεται κάποια κίνηση βοήθειας πάντοτε παρουσιάζεται κάποιο κόλλημα (γραφειοκρατεία κλπ) με αποτέλεσμα τα χρήματα είτε να καθυστερούν, είτε να μην πηγαίνουν καθόλου στον (κανονικό) προορισμό τους. Και πάντοτε ως διά μαγείας "εξατμίζονται" λιγότερα ή περισσότερα ποσά (ιδού τα μακρυά χέρια που'λεγα). Δηλαδή ενώ από τη μια υπάρχει και ανάγκη για βοήθεια (από κάποιους) αλλά και θέληση (από κάποιους άλλους), από την άλλη μεριά υπάρχουν και τα αρπακτικά που καιροφυλακτούν να φάνε. Γενικά θεωρώ ότι η παιδεία μας είναι τέτοια (άθλια) που είμαστε ικανοί να... κλέβουμε ακόμη και γλειφιντζούρι από μωρό παιδί. Δεν έχουν παρουσιασθεί λίγες φορές τέτοια ελεϊνά κρούσματα να γίνονται υπεξαιρέσεις σε χρήματα που προορίζονταν για οποιασδήποτε μορφής βοήθεια...

Hades είπε...

Χμ, στους Offspring τα χαλάμε λίγο είναι η αλήθεια (τους σιχαίνομαι!), άσε που ουσιαστικά Punk rock είναι, κι όχι metal. Γούστα βέβαια...

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ακριβώς γ'αυτό, αλλά το κυρίαρχο είναι, οτι για να γίνει αυο σε κάνουν να κοιτάς αλλού, σε αποχαυνώνουν και είναι η αρχή του τέλους. Δηλαδή σου γαμ..τις λέξεις και τις έννοιες.Μπορούσαν να τα δώσουν και απο άλλους φορείς, Γιατι φτιάχνοθν νέο με αυτό το όνομα; Αν πείς κάτι θα σου πουν "είσαι εναντίον" και έτσι καρπώνονται και αυτό και μετα θα πάει το θέμα(λίγα χρόνια ) στα νούμερα 100 ευρ,οχι120...γιατι οχι 150 .Έληξε, τότε, μιλάνε σενεχώς αναφέροντας την έννοια. Την τσάκισαν, αυτο μετά θα λεγεται "κοιν.συνοχη" και θα μετριέται σε 39-49-70 ευρώ..Γ'αυτό έχω κολλησει με τον "λογο" και τις λέξεις.

Hades είπε...

Ναι, δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Προσωπικά από τη μεριά μου το πολεμάω πολύ αυτό το ζήτημα της εικονικής πραγματικότητας, όσο γίνεται κι έχω τη δυνατότητα δηλαδή. Και γενικά η νοοτροπία του νεοΈΛληνα με απασχολεί και προβληματίζει ιδιαίτερα, γι'αυτό κι έχω... ξεχωριστή ενότητα για το ζήτημα. ΆΛλωστε είμαι της απόψεως ότι όλοι αυτοί απλά βρίσκουν και τα κάνουν, εμείς -οι πολίτες- δίνουμε δικαίωμα. Αν θες διάβασε το politically correct, για τέτοια πράγματα γράφω και πες μου τη γνώμη σου.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

εγώ ημουν Μάρλει, τζάνις τσόπλιν, τζέρ,λη λούις, πινκ φλόιντ,...Γκαρφάκελ,,,νταιαρ στρ..

Hades είπε...

Ακούω αρκετά κι απ'αυτά (καθώς και αμέτρητα άλλα: από τζαζ και κλασική, μέχρι ιρλανδική μουσική και παλιά ρεμπέτικα). Μη νομίζεις ότι μόνο μέταλ εχει το ρεπερτόριο. Απλά το μέταλ είναι πολύ μακράν υπεράνω όλων!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Εγινε, είσαι Αθήνα, αν γίνεται να τα πούμε.
Με μερικα πράγματα,στη μπλογκόσφαιρα, εχω απορίες(τώρα άρχισα) και υπάρχουν και κάτι περίεργοι και...

Hades είπε...

Δηλαδή νομίζεις ότι εγώ είμαι παλιός στα μπλογκ; Μα πως καταφέρνω και εξαπατώ τον κόσμο έτσι επιτέλους! :):):)
Στείλε μου μέηλ αν θες σε πρώτη φάση μπας και μπορώ να σε βοηθήσω έστω κι έτσι, διότι αν και όντως από Αθήνα έχω λίγο περίεργο και αναξιόπιστο ωράριο ειδικά στο παρόν χρονικό διάστημα.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Δεν μιλάω για άμεσα και εγώ άνω -κάτω είμαι, το σπίτι δεν μπορώ να μαζέψω.
Το δίαβασα, δεν διαφωνώ, είναι δύσκολο το θέμα γιατι πιάνεις την ουσία και έχουν καλύψει τούς "όρους", αυτό που σούλεγα.
Ειναι δύσκολη δουλειά, μ ένδιαφέρει, ψάχνεις επαναπροσδιόρισμούς όρων(αυτό προσπαθώ και γώ) .το μέιλ γ αύριο ;

Hades είπε...

Μα ξέρεις ποιο είναιτο ζήτημα; Στον Έλληνα αρκεί να του δώσεις παραμύθι και μετά τον κάνεις ό,τι γουστάρεις: το γεγονός ότι όλοι βλέπουν τα άκρα έχει να κάνει με αυτό που λες κι εσύ. Τα άκρα επειδή πάντα φοβίζουν ως όρος δρουν αποπροσανατολιστικά. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι μαζί με την πλειοψηφία κάνουν ό,τι γουστάρουν κι εμένα όσο κι αν χτυπιέμαι.
Είναι πολύ μεγάλο το θέμα βασικά και μάλιστα τεράστιο και (και ανεξάντλητο) για συζήτηση.

Ναι, όποτε θες στείλε μέηλ και για πιο Live καταστάσεις, εδώ είμαστε, καλά να'μαστε. Να χαθούμε μάλλον δύσκολο...:)

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Δεν θέλω να πιέζω ούτε να με πιέζουν,αλλά, νιώθω σε κλουβι, σπασμένες επικοινώνίες ,άλλα λέω άλλα καταλαβαίνουν, κεφάλια λαι μυαλά με στερεότυπα, αμάν.
μόλις ήρθε ο γιος (συφωνεί μαζί σου για οφφ σπρινγκ, εφηβικό λέει, έχει ξεφύγει και δεν τόξερα).
Τα λέμε , καληνύχτα...μάλλον καλημέρα