Σελίδες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τείνει να γίνει φαρσοκωμωδία πάντως!

Μιλάμε για τρελό γέλιο! Αναφέρομαι στους βάζελους φυσικά....
Πραγματικά, τι θα κάναμε δίχως τους βάζελους! Εκτιμώ ότι το προσδόκιμο όριο ζωής για εμάς τους γαύρους θα ήταν τουλάχιστον μια πενταετία λιγότερο αν δεν γελάγαμε τόσο πολύ με δαύτους.
Ας ξεκινήσω με το σχετικό άρθρο του sportdog. Εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, έτσι; Προφανώς δεν προσέξατε καλά το ξεκίνημα όμως, το οποίο δεν ξέρω αν γράφτηκε έτσι επίτηδες, βγήκε πάντως πολύ επιτυχημένο! Τι λέει λοιπόν;
Κουβέντα πρώτη: "ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ."
Και αμέσως μετά: "ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ".
Είναι εκπληκτικό, αλλά βγήκε προς τα έξω (από μέσα φυσικά) μέχρι και αυτό!!! Μα καλά, αυτός που έκανε την διαρροή ήταν τόσο ηλίθιος που δεν έκοψε ούτε καν αυτό; Δηλαδή πήγε στους δημοσιογράφους και είπε "ο Πρόεδρος μας είπε να κόψουμε πρώτ'απ'όλα τις διαρροές στους δημοσιογράφους";;;;; Μιλάμε για επίπεδο Μίστερ Μπην!!! Μαύρης Οχιάς! Μπέννυ Χιλλ!!! Όχι αστεία! ΚΙ επί τη ευκαιρία... δεν ήταν ο Γκούμας;!

Εντωμεταξύ μετά την ήττα από την Καβάλα οι βάζελοι έχουν σαλτάρει τελείως μιλάμε. Τους ακούω στα ραδιόφωνα και έχουν λαλήσει. Κυριολεκτικώς έχουν χεστεί απάνω τους. Και να σκεφτείς ότι εμείς απλά δεν είμαστε τόσο χάλια όσο πρότινως, έτσι; Όχι ότι έχουμε κάνει τίποτε τρελές εμφανίσεις. Και όμως, έχουν χεστεί πάνω τους! Διότι από εκεί που είχαν τις "διαβεβαιώσεις" του... φρονιμήτη αλλά και του μπαμπά-μην-τρέχεις, τώρα τους έχει φάει η αγωνία αν τελικώς θα πάρουν το πρωτάθλημα! Και το ωραίο είναι ότι αρκετοί εξ αυτών την έχουν πέσει στον Γεωργίου ο οποίος έκανε το... λάθος προ μηνός (αλλά και πιο πρόσφατα) να συμπεράνει από την κατάσταση των δύο μεγάλων ότι ο Παναθηναϊκός δεν το χάνει το φετινό πρωτάθλημα, αλλά μετά τα τελευταία χάλια ανασκεύασε ότι έτσι όπως πάει σιγά μην το πάρει (εκτός αν...)... :)
Βγαίνει ο άλλος και λέει μέσα σε απόγνωση "Γιώργο πως το βλέπεις θα χάσουμε πάνω; Γιατί να χάσουμε; Είμαστε χορηγοί"!!!!!! (πως είπατε;;;!)
Πετάγεται ο άλλος εξοργισμένος και λέει ότι "με τόσα λεφτά που έχουν πάει στον ΠΑΟΚ αν χάσουμε θα σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και θα πηγαίνω μόνο μπάσκετ" (είπατε κάτι;)
Ή το άλλο; (κρατηθείτε!:) "Που τον βρήκαν αυτόν τον Νιόπλια; Δεν μπορούσαν να πάρουν τον... Ρότσα;;;;;!!!!" (ΕΛΕΟΣ!!!!!!)
Βγαίνει ο άλλος σήμερα (θεός μιλάμε!) και λέει ο παμμέγιστος ότι "αν χάσουμε από τον ΠΑΟΚ θα τον ρίξουμε στην βήτα εθνική όπως ήταν ο Άρης πριν 3 χρόνια (Σ.σ. τρία;)" για να συμπληρώσει αυστηρότατα "αν ο τίτλος παιχτεί στο ντέρμπυ του ΟΑΚΑ θα γίνει Ριζούπολη ή μάλλον και χειρότερα" (για να σε δω ρε μόρτη, θα το καταφέρετε; Διότι πολύ αμφιβάλλω).
Το κορυφαίο όμως το ξέρασε (διότι περί ξεράσματος επρόκειτο) ο παράλλος χθες. Δώστε βάση (και μην μασάτε τίποτε διότι θα πέσει από το στόμα): "Η ήττα από την Καβάλα προήλθε διότι η Μπακογιάννη είναι σε κόντρα με τον Βγενόπουλο και ο τελευταίος σχεδιάζει συγχώνευση της Ολυμπιακής με την Aegean"!!!!! Όποιος βγάλει νόημα και άκρη, κερδίζει αυτοκίνητο! :):):)

Η απορία μου όμως είναι άλλη! Αφού έχουν ομαδάρα, αφού πήραν προπονητάρα (κρίμα για τον Νιόπλια ρε γαμώτο) αν και βιάστηκαν οι στούποι να ζητήσουν συγγνώμη πάνω στην πρεμούρα τους να καλύψουν την παπαριά που έκαναν, αφού είναι ενωμένοι και μια γροθιά, γιατί έχουν χεστεί πάνω τους;;; Με τέτοιο ποιοτικό ρόστερ;;; Με τέτοια διοίκηση;;;; Όταν εγώ γκάριζα ότι όσο παίζει ο Καραγκούνης δεν ανησυχώ για τίποτε (αν και βέβαια δεν περίμενα τέτοια ημέτερα χάλια) ή πανηγύριζα για την μεταγραφή του Κατσουράνη (ακόμη και μετά τα γκολ των πρώτων αγωνιστικών) ήμουν ηλίθιος; Τώρα ξαφνικά αναρωτιώνται όλοι γιατί δεν βγαίνουν όξω καθόλου; Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, αλλά ότι αν τελικώς ο βάζελος τον πιει και φέτος θα καταστραφούν όλα -μα όλα- τα όνειρα του φρονιμήτη (οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε έκρηξη ολκής σύντομα)... Ε, ρε γλέντια!!!

Πάντως, αν και η κατάσταση του Ολυμπιακού ναι μεν βελτιωμένη αλλά ακόμη βαλτωμένη παντοιοτρόπως παρά τις απίστευτα φιλότιμες προσπάθειες Μπάντοβιτς-Νινιάδη (οι οποίοι αν συνεχίσουν έτσι δεν με χαλάει καθόλου να μείνουν και του χρόνου), ο τίτλος θα έρθει μόνο επειδή ο βάζελος μάλλον θα συνεχίσει να τα κάνει πάνω του (διότι δεν είναι μόνο η ανάσα μας αυτό που νοιώθει πίσω του και σιγά-σιγά το συνειδητοποιεί) και για κανέναν άλλον λόγο (τα προβλήματά μας άλλωστε δεν φεύγουν τόσο εύκολα εδώ που τα λέμε). Κατά τα λοιπά η θεωρητικά πιο σοβαρή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, για τον οποίον θέλω να πω μόνο ένα πράγμα: το σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα δω οριστικά, αμετάκλητα και τελεσίδικα τι καπνό φουμάρουν τα παόκια, διότι τώρα δεν είναι ότι απλώς ρυθμίζουν καταστάσεις, αλλά ότι θέλουν και τος βαθμούς. Θα ζήσουν οι βάζελοι ατμόσφαιρα Τούμπας όπως εμείς, ή θα γίνει φιλικό ματς; Αυτό είναι που θέλω να δω. Διότι κατά τα λοιπά, το παιχνίδι πέραν των σχέσεων των δύο ομάδων θα είναι ανοικτό (θέλω να) πιστεύω.

Εντωμεταξύ στην ουρά γίνεται ο θάνατος της αλεπούς μιλάμε. Ντάξει, ο Πανθρακικός έχει πέσει. Μάλλον κι ο Λεβαδειακός που έχει το πιο ζόρικο πρόγραμμα. Από τις άλλες τι να πρωτοπείς. Το μέγα ερωτηματικό είναι ο Πανιώνιος: από εκεί που θα χτύπαγε Ευρώπη, αναρωτιέμαι αν προλαβαίνει να τον ρίξει ο Παράσχος... Ιδίως τώρα που τραυματίστηκε ο Εστογιανόφ δηλαδή... Κι αναφορικά με την Καβάλα, μάλλον πολύ δύσκολα θα αφήσει κάποιον έξω για να μπει αυτή στην πεντάδα. Από μιαν άποψη κρίμα, αλλά τι να κάνεις.

Τελικά το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο πανάθλιο, αλλά προσφέρει και πολύ γέλιο από όλες τις απόψεις! Κι αν τελικώς το πάρουμε, ε, μάλλον δεν θα το ξαναχάσουμε ποτέ...

Πάντως η σημερινή μέρα ανήκει αποκλειστικά στην ομαδάρα μας του βόλεϋ, η οποία με μία εκπληκτική εμφάνιση απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο προκρίθηκε στους 7 (!) του κυπέλλου πρωταθλητριών στο βόλεϋ! Τουλάχιστον μετρίασε την πίκρα μας για τον αποκλεισμό στο πόλο. Κάτι είναι κι αυτό.

7 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Aγαπούλα, δεν ξέρω για το πΩPτάθλημα, αλλά το κύπελλο θα έχει πούρο μέσα!

George είπε...

8 Χ 3 και ολοι τάβλα!!

ASTERIX είπε...

Αν είχαμε καλά τον Ντουντού, θα συζητάγαμε με πόση διαφορά θα το πάρουμε. Ας όψεται ο "γλόμπος" και ο "καρνάβαλος Ντε Τζανεϊρας" ...

Panos Konstantinidis είπε...

Αχαχαχαχαχα καλά τα σχόλια των βάζελων βγάζουνε τρελλό γέλιο χεχε.

Hades είπε...

@polse
Τώρα να σου πω ότι δεν μου'χει περάσει κι εμένα από το μυαλό; Δύσκολο, αλλά ενδιαφέρον σενάριο.

@George
Ακόμη πιο δύσκολο νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Που έχεις χαθεί εσύ ρε;

@Asterix
Ωπ, διαφωνώ κάθετα. Ποιος Ντούντου; Φέτος; Είναι σα να λες "αν είχαμε τον Ντιόγκο" ένα πράγμα... Όταν κόψει τις μαλακίες και παίξει όπως πέρσυ (μετά τα Χριστούγεννα) τότε ναι. Αν μπει τώρα μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.

@Πάνο
Real FM 97,8, 4-6 κάθε μεσημέρι... Τα όρια της κωμωδίας σου λέω... :):):)

ASTERIX είπε...

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Μην βάζεις λόγια στο πληκτρολόγιό μου που δεν είπα, περί Διόγου. Έχω την άποψη, χωρίς να θέλω να πλατιάζω, ότι ο Ντουντού ο φετινός είναι αποτέλεσμα δύο σερί προετοιμασιών, που μάλιστα ήταν ο μόνος που παρακολούθησε χωρίς να λείψει ούτε ώρα. Το σκοτώσανε το παλουκάρι, εξάλλου στο λέω "αν είχαμε καλά το Ντουντού"...καλό απόγευμα Hades

Hades είπε...

:):):)
Ωραία η αντίδραση για τον Ντιόγκο... :)

Το ξέρω ότι αφαίρεσα το "καλά" και το έκανα σκέτο "αν είχαμε", κι αυτό διότι το πρόβλημα του Ντουντού φέτος δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση από αγωνιστικής απόψεως, αλλά με θέματα μυαλού. Φέτος επειδή ξέρει ότι το έχει κωλοβαρέσει είναι όλη την ώρα δηλώσεις, λογάκια, δημοσιεύσεις στο μπλογκ του κλπ. Από μπάλα τίποτε όμως. Και δυστυχώς θεωρώ ότι θέλει πρόστιμα και ένα γερό κωλόχερο για να πάρει μπρος, όχι προπονήσεις.