Σελίδες

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Λοιπόν αυτά τα προγραμματάκια

tracking που μπορείς να βάλεις στα βλογς έχουν πολύ μεγάλη πλάκα. Αν θες καμιά φορά να σκοτώσεις κανά 20λεπτο μέχρι να φύγεις από το σπίτι, αρκεί να χαζέψεις λίγο εκεί πέρα να δεις πως σκάει μύτη ο κόσμος το βλογιόν σου. Το έκανα έτσι για τον χαβαλέ τις προάλλες και ανακάλυψα θησαυρό:


Το κείμενο αν δεν το καταλάβατε είναι ένα από τα της Μακεδονίας σενδόνια που έχω γράψει εδώ μέσα. Τώρα ποιος διάολο έψαχνε (και γιατί) να βρει για την Μακεδονία, δεν έχω ιδέα. Έχει πολύ μεγάλη πλάκα όμως!
Στην δεύτερη "φωτογραφία" που τράβηξα μπορούμε πέραν του κειμένου να θαυμάσουμε και την μετάφραση κάτω από τα μυθικά Καζανακοτούμπεια!


Στο τρίτο σχετικό screenshot οφείλουμε να δώσουμε βάση στην κατηγοριοποίηση του βλογ! (καλά μιλάμε τρελό γέλιο!!!)


Κι όσον αφορά το λογικό ερώτημα πως προέκυψαν όλ'αυτά, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:


Βέβαια πως να μην έχουμε τέτοια συμβάντα στο παρόν βλογ, αγαπητή μου αναγνώστρια-αγαπητέ μου αναγνώστη, όταν μπορείς να διαπιστώσεις από μόνη(ος) σου ποιος ήτο ο 666ος επισκέπτης ετούτου του πτωχού πλην τίμιου ιστολογίου, και κυρίως για ποιον μίλαγε (μπρρρρρρ)...


Ουφ, λέω να πάω να πλύνω το αυτοκίνητο


και μετά να πάω για καμιά μπυρίτσα...


Καλό μήνα είπαμε; :)

4 σχόλια:

Κώστας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κώστας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κώστας είπε...

Λοιπόν, εμένα, φίλε Άδη, είναι κάποιος από την Ιταλία που μήνες τώρα μπαίνει σχεδόν καθημερινά στο μπλογκ και διαβάζει ένα συγκεκριμένο ποστ. Μιλάμε για ψύχωση! Διάβαζει μεν και τα καινούργια ποστ, αλλά σε κάθε του επίσκεψη τρέχει και στο συγκεκριμένο! Μα τι στο καλό βρίσκει στο ποστ και το διαβάζει καθημερινά κοντά έναν χρόνο τώρα; Κι αν πάλι βρίσκει κάποιες πληροφορίες ενδιαφέρουσες, γιατί δεν κάνει το κείμενο απλά κόπι-παστ, παρά το διαβάζει στο μπλογκ; Θα μου πεις, και τι σε κόφτει, ρε φίλε εσένα τι και με ποιον τρόπο διαβάζουν τα κείμενά σου οι αναγνώστες σου; Και δεν αντιλέγω, έτσι είναι. Απλώς μού φαίνεται εντελώς κουφό!!

Υ.Γ. 1
Α και κάτι άλλο που αφορά τον χθεσινό τελικό (προτιμώ να το σχολιάσω εδώ, γιατί στο άλλο ποστ, ξέρεις ότι ΔΕΝ πρόκειται να πάω):

Αυτά που έγραψες για τον Ντάρμπισαϊρ τα προσυπογράφω μέχρι κεραίας! Δηλαδή, το να έχει γίνει ο άνθρωπος μισό λεπτό πριν, κανονική... χαλκομανία και με το που σηκώνεται -ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη- να βάζει τέτοιο γκολ με... κεφαλιά, απλά δεν υπάρχει!

Υ.Γ. 2
Μια καλή κουβέντα πήγα να πω για παίκτη τού γάβρου και δε μου 'βγαινε το σχόλιο! ;-)

Hades είπε...

Είδες για να είσαι αντιγαύρος δίχως λόγο τι παθαίνεις Κώστα; Δεν θες να γράψεις στο άλλο και στέλνεις 3 φορές την ίδιαν απάντηση... :):):)

Γι'αυτό που λες ίσως να υπάρχει εξήγηση: κάποιον να μην σώνει το μπλογκ σου και να θυμάται ότι μπορεί αν σε βρει ψάχνοντας κάτι συγκεκριμένο που παραπέμπει πάντα στο ίδιο κείμενο. Ή ακόμη πιθανότερα, αντί να έχει σώσει την κεντρική σελίδα του μπλογκ σου, έχει σώσει το συγκεκριμένο κείμενο... Αλλά στα αραβικά ρε; :):):)

Γιατί να μην πεις κάτι καλό για παίκτη του γαύρου ρε; Δηλαδή εγώ πχ γιατί να μην πω κάτι καλό για τον Χατζηπαναγή; Εδώ μέσα δεν εκθείαζα τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο πριν ακόμη τον πάρουμε; Σε κάποιο κείμενο μάλιστα έγραφα ότι ήθελα να τον πάρουμε κιόλας. Άσε στην άκρη αυτού του είδους την αντιπαλότητα ρε γαμώτο, δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά έτσι...