Σελίδες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Ζώδια 2008

Και φυσικά ένα βλόγκιον που σέβεται τον εαυτόν του δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω την πρόγνωση των ζωδίων του νέου έτους.
Βοήθειά μας...
(χαρτί υγείας να'χετε, θα σας χρειαστεί! :):) )


Κριός: Το πλέον αποτυχημένο ζώδιο. Όσοι από εσάς έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο δεν έχετε καμία απολύτως τύχη. Οι υπόλοιποι ίσως να έχετε κάποια ελπίδα (αν και υπό ακραίες συνθήκες). Ως γνωστόν όλοι οι μεγάλοι αποτυχημένοι στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν κριοί (δεν έχει σημασία ποιοι-μην κολλάμε σε ονόματα). Το ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο το επιβεβαιώνετε καθημερινώς και οι ίδιοι με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ίσως να είστε το μόνο ζώδιο που ισχύει το «κάθε πρόπερσυ και καλύτερα». Στο ερώτημα που προέκυψε αν είστε γεννημένος αποτυχημένος ή όχι, επιστήμονες και αστρολόγοι είναι διχασμένοι: οι μισοί λένε «σαφώς» και οι άλλοι μισοί «βεβαιότατα». Οφείλουμε, πάντως, να ομολογήσουμε ότι Παρ’ όλα αυτά είστε ιδιαίτερα συστηματικοί τύποι: η προσήλωσή σας στην αποτυχία είναι μνημειώδης. Βέβαια το νέο έτος έχει και θετικά στοιχεία για εσάς: θα παραμείνετε και φέτος ρεμάλια και τεμπέληδες. Αν και η παροιμία λέει «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει», εσείς ομολογουμένως δεν χρειάζεστε κανέναν. Τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνος σας. Το νέο έτος αναμένεται και αυτό τραγικό. Συνεχίζετε να εμπνέετε την απαισιοδοξία και την ανασφάλεια γύρω σας. Δεν είστε και ιδιαίτερα δημοφιλείς αλλά από την επόμενη χιλιετία όμως ίσως υπάρξουν βελτιώσεις.

Ταύρος: Πασίγνωστοι τεμπέληδες. Ικανοί να κοιμάστε παντού, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες. Μάλλον δεν σας έχουν ενημερώσει ότι η οκνηρία ήταν θανάσιμο αμάρτημα. Όταν δεν κοιμάστε (δηλαδή σπανίως) σας αρέσει να ξύνεστε νομίζοντας αλλά και πάλι δεν πρόκειται για εργασία όπως εσφαλμένα πιστεύετε. Παραμένετε και φέτος εξπέρ στο να φορτώνετε την δουλειά σας στους άλλους. Πάγια Αρχή σας είναι το ρητό «ανέβαλε για αύριο ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα». Δεν ασχολείστε ποτέ με τον εαυτό σας γι’ αυτό περνάτε απαρατήρητοι, ακόμη κι όταν περνάτε μπροστά από τον καθρέπτη. Από πρωτοβουλίες, ούτε γι’ αστείο: μια φορά καταφέρατε μόνο να βγάλετε τον σκύλο σας βόλτα (αφού συνήθως σας βγάζει αυτός) και ως διά μαγείας καταφέρατε και γυρίσατε στο σπίτι με γάτα. Αν και το «Ξυστό» είναι η αγαπημένη σας ασχολία και γι’αυτό το έτος, η δουλειά του δοκιμαστή στρωμάτων θα μπορούσε να αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Αισθηματικά, παραμένετε να σας κλαιν’ και οι ρέγγες.

Δίδυμοι: Οι μέγιστοι και πλέον απίστευτοι γκαντέμηδες όλων των εποχών. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε είχατε κάνει τουρνέ διακοπών στα βουνά της Ελλάδος για να απολαύσετε το πράσινο και την ελληνική φύση. Είστε ικανοί να περπατάτε στην έρημο και να σας πέσει γυψοσανίδα στο κεφάλι. Είστε ικανοί να πιάσετε τον πρώτο λαχνό του λαχείου και από τη δυσπιστία να ξαναγίνει κλήρωση. Χρυσό πιάνετε, σκατά γίνεται. Η παρουσία σας και μόνο, σε μία ακτίνα 10 χιλιομέτρων μπορεί να προκαλέσει βιβλικές καταστροφές σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε με κανέναν, αφού αποκλείεται να σκεφτείτε έστω και το παραμικρό. Άλλωστε η σκέψη είναι μια άγνωστη και απόμακρη έννοια σε ‘σας. Δεν είναι τυχαίο ότι σκέφτεστε μόνο όταν είστε αφηρημένος ενώ σε γενικές γραμμές οι απόψεις σας είναι στην πραγματικότητα απόψεις άλλων. Καλό θα ήταν να κοιτάτε που και που μέσα σας μήπως και βρείτε κάποια απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν, αλλά προσοχή μην κοιτάξετε πολύ βαθειά γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσετε στο κενό. Όσοι έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, πάρτε το 50-50. Όσοι έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο τη βοήθεια του κοινού και όσοι το 3ο τη βοήθεια του τηλεφώνου. Άλλη ελπίδα δεν υπάρχει.

Καρκίνος: Είστε οι πλέον κλασσικοί αισιόδοξοι και ανέμελοι. Αυτό οφείλεται αφ ενός μεν στο γεγονός ότι είστε παντελώς άχρηστοι και ατάλαντοι, αφ ετέρου δε ότι είστε (οι περισσότεροι) αλκοολικοί. Το νέο έτος θα δει τον αστερισμό του Κριού να μπαίνει στην Παρθένο, κι αυτό σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα εμπλακεί στην τροχιά του Πλούτωνα θα δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις, κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσεως αφού ούτε φέτος θα πιάσετε το τζόκερ που είχατε «προγραμματίσει» να κερδίσετε φέτος. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι λόγω του ότι ποτέ δεν θυμάστε τίποτα και ενώ η τάση να θέλουν όλοι να σας σπάσουν στο ξύλο παραμένει αμείωτη. Την αχρηστία σας την αναπληρώνετε με το ότι το παίζετε πονηροί και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Είστε της άποψης ότι υποχρεώσεις έχουν μόνο οι άλλοι. Αντίθετα, η δική σας υποχρέωση είναι να ανελιχθείτε με κάθε μέσον. Τους άλλους τους βλέπετε πάντα αφ’ υψηλού, πράγμα φυσιολογικό αφού κυρίως πατάτε πάνω τους για να ανεβείτε. Το νέο έτος προβλέπει μεγάλες επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Κυρίως προς άτομα του ιδίου φύλου.

Λέων: Είστε καλλιτεχνικοί τύποι, ήτοι ψώνια και ψηλομύτες. Δεν επικοινωνείτε καθόλου με την πραγματικότητα και πιστεύετε ότι ο κόσμος όλος περιφέρεται γύρω σας. Αυτό εν μέριε ισχύει, διότι όλοι θέλουν να έρθουν κοντά σας για να λιώσουν στο γέλιο με τα χάλια σας. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε πολλά χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες έχουν περίεργα γούστα και απαιτήσεις απ’ όλους. Οι άντρες Λέοντες είναι τα καλύτερα υποψήφια θύματα. Στο σεξ οι επιδόσεις των λιονταριών είναι κυριολεκτικά για γέλια: το σεξ για εσάς είναι απλώς η καλύτερη δικαιολογία για να την πέσετε για ύπνο αμέσως μετά. Ως αποτέλεσμα αυτού είστε το ζώδιο με τις περισσότερες συμμετοχές σε κτηνοβατικά όργια. Διαπνέεστε παράλληλα από το αίσθημα ότι είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Η γενική άποψη που επικρατεί για ‘σας είναι πως είστε οι χειρότεροι όλων. Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες σας σε συνδυασμό με την πλήρη ανικανότητά σας αναγκάζουν να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο αλλά ακόμη και μέσα από τέτοιες πρακτικές η αποτυχία πρέπει να θεωρείται πάντα δεδομένη. Αν και αιλουροειδές, στην πραγματικότητα είστε σαν ποντίκια, δηλαδή μικροί το δέμας και ελάχιστα χρήσιμοι. Σε γενικές γραμμές και φέτος θα σας παίρνουν όλοι μυρωδιά ευθύς αμέσως σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε (αν και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα πόδια σας).

Παρθένος: Έχετε μεγάλη υπομονή όχι λόγω χαρακτήρα ή από κάποια τακτική αλλά επειδή είστε χαζοί. Διόλου τυχαίο ότι πάντοτε επιμένετε στις απόψεις σας, ακόμη κι να διαψεύδεστε από όλα τα γεγονότα. Δεν καταλαβαίνετε πότε είναι καιρός να το βουλώσετε. Εξοργίζετε ακόμη και τον εαυτό σας, ακόμη κι όταν είστε μόνοι σας. Τρωτε χοντρά κολλήματα και σας δουλεύουν όλοι αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις απόψεις σας για τον εαυτό σας: εάν θέλετε να βρείτε την χαμένη σας αυτοεκτίμηση αρκεί να κοιτάξετε στο πάτωμα. Εμπνέετε τέτοια δουλοπρέπεια, που πιθανώς να βάζατε ακόμη και τον Γκάντι στον πειρασμό να σας καταπιέσει και εκμεταλλευθεί. Είστε γενικά φαιδρό και αξιολύπητο άτομο, που νομίζει πως ξέρει τα πάντα. Μπορείτε να αποσυντονίσετε την οποιανδήποτε συζήτηση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού είναι σπάνια τα φαινόμενα στην ιστορία της ανθρωπότητος όπου Παρθένος να εξέφρασε άποψη σχετική με το οποιοδήποτε ζήτημα. Όσον αφορά, τέλος, την ερωτική σας ζωή μέσα στο ερχόμενο έτος, τα άστρα δε λένε πάρα πολλά αφού γελάνε ακόμη με τα χάλια σας.

Ζυγός: Είστε ίσως το πλέον δημιουργικό και εφευρετικό ζώδιο. Μπορείτε να σπάτε τα νεύρα όλων με τις περίεργες ιδέες, απόψεις και τις εμμονές σας. Θα παραμείνετε αμφισεξουαλικοί και σε αυτό το έτος. Πολλοί ζυγοί βρίσκονται ήδη μέσα σε ψυχιατρεία ή σοφρωνιστικά ιδρύματα, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρηθεί. Όσοι έχετε καταφέρει να διατηρηθείτε εντός των «φυσιολογικών επιπέδων», είστε ως επί τω πλείστω αιθεροβάμωνες και δεν ανέχεστε την αντικειμενική κριτική, ενώ την ίδιαν στιγμή η αυτοκριτική των άλλων είναι η σπεσιαλιτέ σας, Ο τελευταίος άνθρωπος που σας άσκησε κριτική εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά από λίγη ώρα. Ως ζυγός είστε ένας άριστος, αξιόπιστος και αντικειμενικός συνεργάτης: την τελευταία φορά που σας ζήτησε κάποιος να μπείτε στη θέση του απαντήσατε «δεν χωράμε και οι δύο». Παράλληλα εξακολουθείτε να είστε οι μεγαλύτεροι βρομύλοι που υπάρχουν, διόλου τυχαίο ότι και το νέο έτος θα είστε τσακωμένοι με την ΕΥΔΑΠ. Η παρουσία σας μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή ακόμη κι αν είστε σε άλλο οικοδομικό τετράγωνο. Αν και είστε γνώστης της καταστάσεως, σας αρέσει να βγάζετε τα παπούτσια σας μπροστά σε κόσμο. Οι γυναίκες ζυγοί ας πάψετε επιτέλους να έχετε ως πρότυπο τον George Michael και ξυρίστε τις μασχάλες και τα πόδια σας.

Σκορπιός: Σεξουαλικά πεινασμένοι. Πετάξτε επί τέλους εκείνο το προφυλακτικό που φυλάτε από το 1978…μάλλον έχει λήξει. Ο ηλίθιος που κάποτε σας είπε «άμα πιάσει η μαλακία τύφλα να’ χει το γαμήσι», μάλλον δεν το εννοούσε όπως το εκλάβατε. Πρότυπό σας ο John Holmes! Οι γυναίκες Σκορπιοί γίνεστε συνήθως καλόγριες, όχι τόσο λόγω της έλλειψης ερωτικού συντρόφου ή ένεκα των θεολογικών σας ανησυχιών, αλλά κυρίως για να επιδίδεστε σε σεξουαλικά όργια στον γυναικονήτη. Σας απασχολεί έντονα το γεγονός πως ό,τι κάνουν οι άλλοι κάθε μέρα, εσείς το βλέπετε μόνο στο Big Brother, γεγονός που σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα απογοήτευσης μιας και η εν λόγω εκπομπή έχει κόψει εδώ και χρόνια. Είστε εκκεντρικά άτομα σε ό,τι κι αν κάνετε. Αν μπορούσατε να οδηγείτε με ασφάλεια στο αντίθετο ρεύμα, θα το κάνατε και αυτό μόνο και μόνο για να σας κοιτάζει και σχολιάζει ο κόσμος. Επαγγελματικά το νέο έτος θα είναι έτος ευκαιριών, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καριέρα ως κλόουν, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σας.. Εξακολουθείτε να αποπνέετε απαισιοδοξία και αρνητική ενέργεια γύρω σας και γι’αυτό το έτος: η γλαστρούλα που σας έκανε δώρο η θεία σας για τη γιορτή σας μαράθηκε μόλις την πιάσατε στα χέρια σας. Καλό είναι να σας απασχολήσει πιο σοβαρά η οικονομική σας κατάσταση: μπορείτε να επενδύσετε και άλλού εκτός από τα ποτά.

Τοξότης: Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων πράγμα που σας καθιστά τέλεια κορόιδα. Είστε αιώνιοι κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι, οολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια τρίτων. Το αγαπημένο σας ρήμα είναι το «φταίω», το οποίο ως γνωστόν κλίνεται μόνο στο α’ ενικό. Σα να μην έφταναν όμως όλ’ αυτά είστε ίσως και τα πιο εκνευριστικά άτομα που υπάρχουν. Έχετε τη σπάνια ικανότητα να λέτε τις πιο απίστευτες αρλούμπες και να αλλάζετε άποψη κάθε 3 δευτερόλεπτα. Η παντελής ανικανότητα που σας χαρακτηρίζει σας οδηγεί συχνά σε συνομωσίες και χρήσεις ύπουλων μεθόδων, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα μισητούς. Είστε αγύριστα κεφάλια και ενθουσιάζεστε με τις μεγαλύτερες βλακείες που υπάρχουν, ενώ παράλληλα σας απασχολούν τα πλέον απαξιωτικά ζητήματα. Είθισται να είναι τοξότες όσοι πηγαίνουν στις εκπομπές της ευαγούς μεσημβρινής ζώνης.

Αιγόκερως: Οι πλέον τρισμέγιστοι κερατάδες. Αν δεν οδηγείτε αμάξι κάμπριο μάλλον θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. Πασίγνωστοι για τη ρητορική σας δεινότητα και τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες. Έχετε μία απίστευτη δικανική ικανότητα αλλά αυτή συνήθως περιορίζεται στο να βρίσκετε δικαιολογίες για τα πάντα και να καλύπτετε τις βλακείες σας. Πάντα βρίσκετε τρόπους να απασχολείτε τους άλλους με τον εαυτό σας –κυρίως με τις παπαριές που πετάτε. Ισοπεδώνετε τα πάντα άνευ λόγου και αιτίας: για εσάς δεν έχει καμία διαφορά το πτυχίο που πήρε κάποιος φίλος σας στην πυρηνική φυσική από την κλήση της τροχαίας που πήρατε μόλις χθες. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι προσπαθείτε πάντα να δίνετε την εντύπωση ανθρώπου καλλιεργημένου, ενώ στην πραγματικότητα είστε βλαχομπαρόκ τύποι. Παραμένετε και φέτος άτομα με ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας, εξ ου και το ότι σας αρέσει να σκαλίζετε την μύτη σας κυρίως μπορστά σε κόσμο. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Η προσεκτική και μελετημένη εξωτερική σας εμφάνιση δεν σώζει καταστάσεις, αφού θα παραμείνετε απολίτιστοι εις τον αιώνα των αιώνων. Αγαπημένο σας ρητό είναι αναμφισβήτητα το «ο κόσμος καταστρέφεται από την αδιαφορία αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει». Και γι’αυτό το έτος συνιστούμε υπομονή. Στους άλλους.

Υδροχόος : Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο όπερ μεθερμηνευόμενο είστε αδελφές. Γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε τα πάντα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε ποτέ τίποτα. Οι γυναίκες Υδροχόοι είστε κατίνες και δυσκολεύεστε αφάνταστα στην εξεύρεση συντρόφου επειδή έχετε προλάβει να τον θάψετε πριν καλά, καλά σας την πέσει. Είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί αφού μελετάτε τα πάντα έως την τελευταία λεπτομέρεια σε βαθμό να σπάτε τα νεύρα οποιουδήποτε ανθρώπου μπαίνει στη σφαίρα σας. Αντίθετα με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη, αντί να φοβάστε την αποτυχία φοβάστε την επιτυχία (και ειδικά τη δική σας). Το ερώτημα γιατί είστε παντελώς αναποφάσιστοι παραμένει και φέτος, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια απάντηση είναι η καλύτερη κι έτσι το πάτε για του χρόνου. Είστε άξεστοι και ανισόρροποι, συμπεριφορές που πηγάζουν από το ότι διαπνέεστε πάντα από ένα διαχρονικό αίσθημα αδικίας, το οποίο στην πραγματικότητα είναι τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας. Είστε περιορισμένων διανοητικών δυνατοτήτων. Αν ήσασταν ο Ρομπέν των δασών, σίγουρα θα κλέβατε τους φτωχούς και θα τα δίνατε στους πλούσιους.

Ιχθείς: Κλασική περίπτωση βλάβης. Ουδείς έβγαλε ποτέ άκηρ με ψάρι για να το καταφέρουμε εμείς τώρα. Όταν δεν είστε συναισθηματικοί σε βαθμό εκμετάλλευσης, είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους: την τελευταία φορά που προσκαλέσατε κόσμο για δείπνο τους κρατήσατε μούτρα που δεν έφεραν τα φαγητά. Γενικά είστε συντηρητικοί άνθρωποι, νεοελληνιστί χέστες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας την σκιά, ενώ συνηθίζετε να κοιμάστε μόνο μεσημέρια επειδή κάηκε η λάμπα του πορτατίφ και φοβάστε να κοιμηθείτε το βράδυ. Κανένας ιχθύς δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό, αφού η λέξη δημιουργία είναι κενή στο λεξικό σας: γι’αυτό πάντα δράτε παρασιτικά και δεν έχετε ούτε καν εσείς οι ίδιοι εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σας αρέσει να διακόπτετε τους άλλους όχι να λέτε πάντα την άποψή σας, αλλά για την τέχνη του να διακόπτετε. Για όλα φταίει ως γνωστόν το άδικο κατεστημένο, η πουτάνα κοινωνία, και ο,τιδήποτε μπορεί να κατεβάσει ο νους γενικώς, δηλαδή όλοι εκτός από εσάς. Δυστυχώς το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να συμβεί στη ζωή σας είναι το ότι πιο κάτω δεν πάει πλέον: είστε στον πάτο των πάντων.

15 σχόλια:

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Γυρίζω ...στο
2007!

Hades είπε...

Σου αρέσει περισσότερο η ανασκολόπηση δηλαδή; Ενδιαφέρον! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Zaphod είπε...

Γαμάτο!!!

Καλή χρονιά!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φίλτατέ έχεις βαβυλωνιακή ειδικευσή σε καζαμοζωδιακά βλέπω!!!!
Ποιος εκ των τριων μαγων εισθε? Ο Βαλτασαρ?

Καλή χρονιά να έχουμε!

osela είπε...

εγώ διαμαρτύρομαι γιατί δεν είμαστε σεξουαλικά πεινασμένοι. Αχόρταγοι, ίσως, πεινασμένοι, δεν θα το 'λεγα.

candy's τετραδιάκι είπε...

Xαχαχαχα καλοοοο!!!

Ειχα ανεβασει κι εγω κατι παρομοιο περυσι:))

Καλη χρονια λοιπον..!
Με εκτιμηση.

Ρομπεν των δασων ;)

pølsemannen είπε...

Ήμαρτον!

Είσθε φοβερός αστρολόγας, ανώτερος του Παύλου Χαϊκάλη. Πραγματικά τρόμαξα με αυτά που γράφετε για τους Αιγόκερους. Καλέ διαβάζετε ανοικτό βιβλίο! (Οδηγώ Lada Samara Cabrio και δεν έχω μεγάλα προβλήματα).

Καλή χρονιά ξαναμανά.

(Αλήθεια τι ζώδιο είσθε;)

ΕυχαρισΘώ

Κάρολος Πολσεμάνογλου

Humma Kavula είπε...

Συγχαρητήρια! Ανακηρύσσεσαι ο αρσενικός Λίτσας Πατέρας αν και εδώ που τα λέμε αυτή θα έπρεπε να είναι Μητέρα και εσύ Πατέρας και να χαίρεσαι που δε ανακηρύχθηκες Χορταρέας. Πάλεψα πολύ για την πάρτη σου λέμε.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τον Μαύρο Πύργο τον τελείωσες ή το κα σου είναι αλλού?

osela είπε...

επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι το σεντονάκι δεν το γλιτώνουμε, είτε γράφεις για διοξίνες, είτε για πολιτική είτε για ζώδια.

patsiouri είπε...

Χριστούλη μου! Είμαι ΚΑΙ Κριός ΚΑΙ τεμπέλα!

Hades είπε...

Ωχ, μας την πέσανε... :):):)

@zaphod
Επίσης zaph! Να'σαι καλά ρε!

@_st_
Αγαπητότατε, θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό: υπήρχε και τέταρτος μάγος, ο Τριμπουσόν. Ούτος ειμί.
Τον Μαύρο Πύργο φυσικα΄και τον έχφω τελειώσει (για τρίτη φορά; Ούτε που θυμάμαι. Το αγαπημένο μου από Κινγκ... Αν κι εδώ που τα λέμε όλα αγαπημένα μου είναι, απλά αυτό ακόμη πιο αγαπημένο μου!). Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι θέλω να γράψω ένα σεντόνι για το επικό τελείωμα, αλλά... δεν μου βγαίνει! Είναι ένα τελείωμα που ΔΕΝ πρέπει να ξέρεις με καμία κυβέρνηση! Μέγα δίλημμα!

@osela
Μα φυσικά και δεν το γλυτώνετε το σεντόνι. Άσε που εμένα ποτέ δεν μου φαίνεται σεντόνι διότι γράφω γρήγορα, ενώ σπανίως διαβάζω τα κείμενά μου διότι συνήθως τα θυμάμαι απ'έξω... :):)
Ως προς το υπόλοιπο, αποκλείεται να είναι έτσι όπως τα λέτε, αφενός διότι αχόρταγα είναι μάλλον όλα τα ζώδια, αφετέρου επειδή το γκολ είναι να πέσει όσο το δυνατόν περισσότερο χώσιμο γίνεται! :):):)

@candy
Ααααα, υδροχόος! Είσαι πολύ τυχερή, τολμώ να πώ, διότι απλούστατα είναι αδύνατον να είσαι αδελφή! :):):):)
Καλή χρονιά! (όπου ας μην υπερβάλουμε πια, με τέτοια ζώδια για το έτος πως να μην είναι καλή η χρονιά;! :):) )
Το είδα το περσινό που λες!!!!! Εξαιρετικό! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

@polse
Παρακλάω, αστρολογεύς το ορθόν (του αστρολογέως. ετυμολογικά εκ τους οίστροι -αττική ΄συνταξις- του λόγου και του πέους, όπερ μεθερμηνευόμενον αστρολογεύς=ο λόγος για τον οποίον το πέος βρίσκεται σε οίστρο...
Παρακαλώ να σημειωθέι η παρατήρισις εις τας γραμματικές σας σημειώσας...
Εγώ τι είμαι; Χμ, νομίζω προφανές: ρο ζώδιο του Πανός... :)
(και έχει ΚΑΙ αυλό, λίγοι το γνωρίζουν αυτό!)

@humma
Τα καλά κόποιος κτώνται αγαπητέ. Ελπίζω να μην τις έφαγες τουλάχιστον... :):)
(πάλι καλά που δεν με είπες και παιδέρας δηλαδή. Να λέω κι ευχαριστώ μου φαίνεται...)

@patsiouri
Χμ, καλωσήλθες! Και καλή χρονιά. Αλλά... δεν κατανοώ την απορία σου. Υποννοείτε αξιοτιμοτάτη ότι οι κριοί ΔΕΝ είναι τεμπέληδες; Η αλήθεια είναι πως το ότι μπήκατε εις τον κόπον να γράψετε, με βάζει σε υποψίες.
Όχι ότι έχετε δίκιο φυσικά, αλλά ότι βάλατε κάποιον άλλον να το γράψει... :):):)
Δεν θα ήθελα να απλώσω επί τραπέζης τους μυστικούς αστρολογικούς μου χάρτες γι'ακόμη πιο λκεπτομερείς προγνώσεις. Εξάλλου, οι αστρολόγοι δεν μου φταίνε σε τίποτις να μείνουν άνεργοι εκ του πουθενός... :):)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κάτι πρέπει να κάνουμε για τον Μαύρο πύργο!!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Να τον βάψουμε και να τον κάνουμε...
"Λευκό Πύργο"..έτσι όπως τον δικό σας!

Hades είπε...

Χμμμμ....... λοιπόν Στάθη, δεσμεύομαι ότι θα πέσει σεντόνι για τον Μαύρο Πύργο!
Με πρίζωσες! Σταδιάλα! :):):)