Σελίδες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Μιλάμε ότι είναι τελείως γτπ τα παλικάρια...

(θεμελιώδες update στο τέλος του κειμένου)


Πάλι ρόμπα γίναμε διεθνώς (και όχι μόνο).
Να ρωτήσω κάτι όμως; Αυτοί δεν είναι που λένε ότι ο Παρθενών δεν είναι ελληνικό μνημείο αλλά παγκόσμιο; Πως πήγαν εκεί λοιπόν να πετάξουν την διαχρονική μαλακία τους;
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, όλοι εκείνοι οι ευτυχώς ελάχιστοι που τους υποστηρίζουν, γιατί δεν προσφέρουν το δικό τους σπίτι να το κάνουν μπουρδέλο με πανώ; Ή ακόμη καλύτερα, γιατί δεν πήγαν να κάνουν κατάληψη στα γραφεία της ΓΑΔΑ; Ψηλό κτήριο είναι, με θέα και άπλα. Μήπως φοβήθηκαν το ξύλο οι αρχιτσαμπουκάδες;

Αν υπάρχει όμως κάτι που τους παραδέχομαι πραγματικά είναι ότι ακριβώς επειδή προασπίζονται τον λαό, κάνουν ότι πρέπει να κάνει ο λαός: μόλις πήγε εισαγγελέας άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για να φύγουν ατιμώρητοι. Όπως πρέπει να κάνει ένας σωστός πολίτης δηλαδή. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πάνε να κλέψουν ή να σκοτώσουν. Κανένα πρόβλημα: θα κάνουν κάποιες διαπραγματεύσεις και θα την σκαπουλάρουν.
Σημαντικό πράγμα να μεγαλώνεις μέσα στην ατιμωρησιά και την ασυδοσία.
Και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε.

Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν έρχεται απλώς μετά τα αίσχη της περασμένης εβδομάδας, θύμα των οποίων έπεσαν μέχρι και οι πενταήμερες εκδρομές των σχολείων, αλλά έρχεται και μετά από κάτι κατάπτυστες δηλώσεις της κυρ-Αλέκας από τις οποίες πρακτικά προέκυψε ότι αν τολμήσετε να κάνετε οικονομικό έλεγχο στο Κόμμα θα γίνει χαμός... Ωραία πράγματα. Και όχι μόνο αυτό αλλά την ίδιαν στιγμή που οι τουρίστες περίμεναν να φύγουν τα ζώα από την Ακρόπολη για να πάνε να την θαυμάσουν, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ έβγαινε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και διέψευδε ότι έχει γίνει κατάληψη και ότι απλώς κρέμασαν 2 πανώ (βγάζοντάς μας και μαλάκες εκτός των άλλων). Λαϊκά πράγματα πάνω απ'όλα από το κόμμα που υποτίθεται πως κόπτεται για τον λαό.
Άρθρο εδώ (απ'όπου και η φωτογραφία).

Α, και επειδή καλό είναι να τα λέμε όλα, πολύ σωστή η σημερινή τοποθέτηση της κυρ-Αλέκας για την σύνταξη των βολευτών. Όταν θα ζητήσουν και την άρση της βολευτικής ασυλίας, ξυπνήστε με. Καλά, για επιστροφές των αυτοκινήτων κλπ ούτε λόγος...
Ρε άγαμοι θύται από 'δώ...

ΥΓ. Όχι φρέσκο, αλλά πολύ καλό σχετικό άρθρο από το ελληνάκι εδώ.
ΥΓ2. Λιτό αλλά σκληρό κείμενο από τον geokalp εδώ.

UPDATE: Τελικά αυτός ο estarian εκεί που είναι ως συνήθως εθισμένος να πετάει παπαριές, λέει και πολύ ωραία πράγματα (καλά, μην το πάρεις και πάνω σου ντε... :):) ). Για σκεφτείτε να μαζευτεί μια ομάδα ανθρώπων, κατά προτίμηση μικρή (διότι ως γνωστόν όσο πιο μικρή είναι, τόσο πιο πολύ εκφράζει την λαϊκή κυριαρχία) και να πάει στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό και (αφού σπάσει την κλειδαριά και μπει μέσα) να κρεμάσει -όχι στο άγαλμα απ'έξω- αλλά στο κτήριο ένα πανώ που να γράφει κάτι, πχ "Ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση". Τι έχει να γίνει μετά; Θα πέσει το βρωμόξυλο της αρκούδας από τους συντρόφους, ή όχι;

UPDATE II: Αμέσως μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα που με αναγκάζουν να φέρω πάνω από τα άλλα 2 το αυτό κείμενο. Μερικά φασισταριά δολοφόνησαν εν ψυχρώ με τις ενέργειές τους 3 συνανθρώπους μας. Περιττό να πω ότι περιμένω τις σχετικές πολιτικές δηλώσεις των "αρμοδίων", ή γιατί όχι, ακόμη και των ηθικών αυτουργών...
Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι: δεν το περιμέναμε; Οι μολότοφ είναι ακίνδυνες; Μήπως έφταιγαν αυτοί που ήταν εκεί, όπως κατ' αντιστοιχίαν έφταιγαν προ ημερών τα παιδάκια που τόλμησαν να μην είχαν ενημερωθεί για τις εξαγγελίες του ΠΑΜΕ και να αλλάξουν τις πενθήμερες εκδρομές τους; Μήπως ήταν παράπλευρες απώλειες κάποιου είδους ταξικής πάλης; Θέλω θεωρία ρε παιδάκι μου, θέλω ιστορίες περί κρατικής προβοκάτσιας (που αυτή αν και υπάρχει αμείωτη, όλοι αυτοί έχουν καταφέρει να την θάψουν με τα αίσχη τους, για τέτοια επιτυχία μιλάμε) και προπάντων θέλω πολιτικές ιδεολογίες και φυσικά... θέλω ομιλίες περί δικαιωμάτων του λαού.
Σημείωση: η ανθρώπινη ζωή δεν είναι δικαίωμα όπως καταλάβατε.Επίσης, ενημερώστε με αν θα υπάρξουν πορείες.
Επίσης, αντιγράφω από τον Estarian μιας και με εκφράζει απόλυτα:


ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ: “Όλος ο λαός έχει ξεσηκωθεί, φταίει το κράτος, βάζει φωτιά ο απλός λαός γιατί έχει έρθει στο αμήν, ήρθε η ώρα της επανάστασης”
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ: “Μόνο μερικά ακραία στοιχεία υπήρχαν, όλοι αυτοί είναι βαλτοί, πρόκειται για ακραίους κουκουλοφόρους που καμία σχέση δεν έχουν με τον κυρίαρχο λαό”
Τι άλλο να προσθέσω;

Κι αναφορικά με το άκρωον άωτον της ανθρώπινης βλακείας που αν θυμάστε προ καιρού είχα αναφέρει ότι σύχναζε στον ΣΚΑΪ 12-12.30 κάθε μέρα, πιθανώς ψάχνει για νέα δουλειά ακόμη μιας και ευτυχώς δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο:


Είπατε κάτι; Και γαμώ τα χιούμορ...

UPDATE III: Δεν μου το είπαν, δεν άκουσα να το λένε. Το είδα στην τηλεόραση (ΣΚΑΪ) πριν λίγα λεπτά. Ο κύριος Παφίλης, λοιπόν, στην αγόρευσή του στην Βουλή έκανε λόγο για προβοκάτσια εις βάρος του ΚΚΕ απαιτώντας, μάλιστα, να διαλυθούν αυτοί οι μηχανισμοί. Για μιαν ακόμη φορά στο επίκεντρο του προβλήματος. Μέχρι κι ο Παπανδρέου σηκώθηκε εκνευρισμένος και ζήτησε διευκρίνιση αν το ΚΚΕ καταδικάζει τις εκδηλώσεις βίας. Ήταν τόσο... καταδικαστική η αγόρευση. Μουντζώστε τους...

UPDATE IV: Μάλιστα... Προβοκάτσια εις βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ λοιπόν και η επίσημη θέση της κυρ-Αλέκας. Και ερώτώ εγώ ο αφελής και αδαής μαλάκας: εγώ γιατί δεν άκουσα τίποτε και κανέναν να κατηγορεί το ΚΚΕ, μέχρι την ώρα που από μόνοι τους έκαναν λόγο για προβοκάτσια; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα; Και μην ακούω μαλακίες ότι ντε και καλά, το είπε το ΚΑ.ΜΠΟ.ΤΖΗ... ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

15 σχόλια:

Stefanos είπε...

Είσαι παπάρας. Θες να με κυνηγάνε τα συντρόφια;
Παρεπιπτόντως, το bbc έβγαλε φήμη ότι έχουμε νεκρό πολίτη από μολότωφ σε τράπεζα..

Stefanos είπε...

..και μόλις τώρα λένε για 2 ή 3..

Stefanos είπε...

Επίσημη ανακοίνωση πυροσβεστικής. 3 νεκροί.Πολίτες. Από μολότωφ σε τράπεζα. Συγχαρητήρια στην επανάσταση

Hades είπε...

;;;;;;;;;
Τι λε ρε; Σοβαρά μιλάς;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και θέλεις να με πείσεις ότι αυτή η δολοφονική ενέργεια δε θα λειτουργήσει ενάντια στο κίνημα; Ότι δεν ήταν προβοκατόρικη -αν και στόχος σίγουρα δεν ήταν η δολοφονία; Και τούτα αρνούμενος τις συνομωσιολογικές απόψεις που σίγουρα θα ακουστούν.

Hades είπε...

Δείμε, φυσικά και θα λειτουργήσει ενάντια στα ΠΑΝΤΑ (κίνημα δεν βλέπω, τουλάχιστον όχι ακόμα).
Το ξεκαθάρισα ότι πάντα υπάρχουν προβοκατόρικες ενέργειες, πολλές εκ των οποίων λίαν συμπτωματικώς σκάνε μύτη παρέα με άλλα γεγονότα (τώρα πχ τα οικονομικά).
Δεν είναι όμως τα πάντα προβοκατόρικα, ως επίσης ο φασισμός δεν υποθάλπτεται μοναχά εκεί που κάποιοι τεχνηέντως παρουσιάζουν.
Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής. Τουτέστιν δεν πιάνει μόνο έναν πολιτικό χώρο, πιάνει πολλούς περισσότερους.

Το ότι θα χρησιμοποιηθεί εκ των υστέρων η δολοφονία τριών ανθρώπων ως προβοκάτσια δεν σημαίνει ότι ήταν και προβοκάτσια η όλη αρχική ενέργεια διότι απλούστατα δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί. Το να βγαίνει όμως τόσο η Παπαρρήγα όσο κι ένας βουλευτής και να μιλάνε επί της ουσίας μόνο για προβοκάτσια όμως κατ' οίον τρόπον, είναι α-πα-ρά-δε-κτο.
Μέχρι κι Τσίπρας που επικροτούσε τον Δεκέμβρη του 08 καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός.

Και ξαναρωτάω, πλην του ΚΑΜΠΟΤΖΗ που ούτε τώρα περιμέναμε να μάθουμε τις θέσεις του, ούτε κάτι που δεν είχε ήδη ξαναπεί μας είπε, δεν άκουσα πουθενά αλλού και ΚΑΝΕΝΑΝ να κατηγορεί το ΚΚΕ. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ.
και όμως, το ίδιο το ΚΚΕ βγήκε και είπε αυτά που είπε. Γιατί; Επειδή περιμένει να το κατηγορήσουν αύριο; Ε, ας το κατηγορούσαν πρώτα το ρημάδι κι ας μίλαγε μετά. Από πότε οι αστείες θέσεις κάποιων καμποτζιανών αποτελούν τεκμήριο;
Και όχι μόνο αυτό:
Που διάολο είδε την τεράστια επιτυχία του ΠΑΜΕ την σημερινή συγκέντρωση; Εγώ που ΔΕΝ πήγα όπως ΠΟΤΕ δεν πηγαίνω επειδή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΜΑΙ διότι ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ είμαι κι εγώ επιτυχία του ΠΑΜΕ; Το ότι εμένα μου στερούν ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ είναι κι αυτό επιτυχία του ΠΑΜΕ; Κι αν ήταν τελικώς επιτυχία, οι δολοφονίες που ανήκουν; Σε άλλη συγκέντρωση;

Hades είπε...

Α, και επειδή μόλις τώρα συνειδητοποίησα κάτι, πρώτα μίλησε ο Παφίλης, μετά μίλησε ο Τσίπρας, και μετά μίλησε ο του ΚΑΜΠΟΤΖΗ.

Slartibartfast είπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά είμαι αγράμματος φαίνεται.. ποιός είναι ο ΚΑ.ΜΠΟ.ΤΖΗ

Hades είπε...

:):)
Το ΛΑ.Ο.Σ.... :):)

Slartibartfast είπε...

Καλό!!! ;-))
Κοίτα ρε που δεν μου πέρασε από το μυαλό... μην μου πείτε πως έχετε και λέξεις που συνθέτουν το ΚΑ.ΜΠΟ.ΤΖΗ. γιατί θα πέσω κάτω απ τα γέλια ;-)

shades είπε...

ηθικός αυτουργός υπάρχει????

Stefanos είπε...

Shades, φυσικά και υπάρχει ηθικός αυτουργός. Αλλά μια φορά ας πιάσουμε πρώτα τους φυσικούς...

Stefanos είπε...

hades έχω και εγώ Update.. έλα, χώσε και σώσε!

Hades είπε...

@slarti
Ε, όχι και λέξεις ρε'σύ, είπαμε! Μα εσύ είσαι εξτρεμιστής πια! :):):)

@Shades
Φυσικά και υπάρχει και κατ' εμέ δεν είναι μόνο ένας. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αρχίσω να αραδιάζω τις σκέψεις μου για το ποιος μπορεί να είναι ή όχι, θα σταθώ όμως στον κατ' εμέ μεγαλύτερο: το ίδιο το Κράτος.

Αν το Κράτος ήταν πραγματικό κράτος πρόνοιας και είχε αλλάξει τα φώτα σε όλους εκείνους που τρώνε ή έφαγαν ή έτρωγαν με χρυσά κουτάλια εις βάρος του δημοσίου χρήματος, αν το κράτος είχε αποδείξει ότι δεν ανέχεται τη διαφθορά, αν το κράτος είχε τους λειτουργικούς και ευέλικτους και προπάντων ΔΙΚΑΙΟΥΣ μηχανισμούς να προστατεύει τον πολίτη και την δημόσια περιουσία, τότε δεν θα μπορούσε κανείς να τα χώσει στο ελληνικό κράτος, διότι θα ήταν ένα κράτος παράδειγμα προς όλους.

Όταν όμως είναι ένα κράτος μίζας, ρεμούλας, σκανδάλων, ανομίας, ανισοτήτων, πως θα έρθει να πει στον εργαζόμενο ή τον συνταξιούχο ή τον έμπορο ή τον ελεύθερο επαγγελματία ότι είναι αναγκασμένο να του πάρει τόσα ή να του κόψει πόσα άλλα; Αν δεν υπήρχε το αρχικό αίτιο, δεν θα υπήρχαν και όλα τα υπόλοιπα.

Και αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζω τις ουρίτσες των πολιτών απ'έξω. Ως έχω ξαναπεί, κανείς από τους βουλευτές δεν βγήκε πραξικοπηματικά. Όλοι τους νομίμως εκλεγμένοι είναι...

Hades είπε...

Σπεύδω προφέτα... :)