Σελίδες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Ρίχτε μια ματιά

σε αυτό εδώ το κείμενο της Αθηνάς. Αν και πιθανώς να κρύβει κάποια δόση υπερβολής, καλό είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται (και ιδίως τι μπορεί να γίνεται στα δύστυχα τα ζώα).
Α, και που'στε... Υπάρχουν και μηνύσεις, έτσι; Και η αφαίρεση ζωής των ζώων δεν είναι φθορά περιουσίας όπως μέχρι πριν κάποια χρόνια, αλλά θεωρείται αφαίρεση ζωής και είναι κακουργηματική πράξη.

UPDATE:

22 σχόλια:

mrs Smith είπε...

To είδα και το διάβασα και ανατρίχιασα στον Οίκο αντοχής...
Τώρα αν αυτό θέλει ο ..τάδε.. να το λέει τέχνη τότε και ο Μπους στο Ιράκ performans κάνει...
Κακώς τον παρεξηγήσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη το hardnheavy forum γιατί έκλεισε?

Αν θες απάντησε μου και ευχαριστώ.Το blog σου είναι το λιγότεορ αδιάφορο.

Hades είπε...

@ Mrs Smith
Κοίτα, ότι έχουμε ξεφύγει είναι γεγονός. Που θα σταματήσει ο κατήφορος είναι το ερώτημα.

@Ανώνυμος
Βρε καλώς το το παιδί -όποιος κι αν είσαι δηλαδή.
Ναι, έχει κλείσει προ πολλού το hard n heavy ακριβώς για να μην γράφουν μαλάκες σαν εσένα που νόμιζαν ότι το κέντρο του σύμπαντος περιφερόταν γύρω τους. Και το γεγονός ότι βρίσκεις το μπλογκ αδιάφορο, το ότι το λες εσύ (που έγραφες εκεί μέσα) είναι ύψηστη τιμητική διάκριση.
Την άλλη φορά που θα μπεις (που στο απεύχομαι) γράψε και ποιος είσαι ντε, να ξέρω ποιο μαλακιστήρι μου έκανε την τιμή...
Να'σαι καλά και στα τσακίδια...

Hades είπε...

Α, και που'σαι... αν θες περαιτέρω λεπτομέρειες για το φόρουμ, τράβα στον Κεβ. Διότι λογικά απο εκεί με βρήκες...

osela είπε...

εγώ δεν μπορώ να βλέπω τέτοια γιατί χαλιέμαι πολύ. και δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ηθελημένα κακό σε ζώα.
κατά τ' άλλα καλά????

geokalp είπε...

τέχνη...
το ανέβασα κι εγώ...
αλλά ήταν απίστευτο...

είχα δει και στον preza μερικές φώτο από σκυλιά και άλλα ζώα κρεμασμένα, δεν θυμάμαι σε ποια νησί ήταν...

patsiouri είπε...

Νομίζω η Ρόδος ήταν το γαμόνησο που λέει ο geokalp...όσο για τον τύπο...καλά, αυτός είναι παράφρων, τα άλλα τα γαμιόλια γύρω γύρω που δεν αντέδρασαν τα έστελνα γκιλοττίνα ευχαρίστως...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Δημήτρη δεν έχεις τα αρχίδια να πεις γιατί κλείσατε αυτό το τόσο καλό forum αφού δεν ήταν χωματερή όπως άλλα όπως χαρακτηριστικά ελεγες τότε.

Δεν πειράζει βρε καλά να είσαι.

Είμαι αυτός που ο φίλος σου ο Πανταζής πέταξε έξω επειδή απαιτησα ban στην κωλόχοντρη οπαδό των Arch Enemy και των λοιπών παπαριών που προωθεί το αγαπημένο σου περιοδικό αυτό που τόσο κράζεις αλλά τόσο σου αρέσει να διαβάζεις.

Τι κάνεις?εγώ 11 μήνες μετά και παρά την περιπέτεια της υγείας μου είμαι εδώ και εξακολουθώ και ενοχλώ...όσο μπορώ βέβαια καθότι η κοινωνία δεν χωρίζεται σε μεταλλαδες ή αμπελοφιλόσοφους όπως θες εσύ να τους χωρίσεις αλλά σε βολεμένους και στο υπόλοιπο 20% των Ελλήνων που υποφέρουμε από αυτούς/ εσάς...βλέπεις το heavy metal Πλέον είναι μία ακίνδυνη μουσική στην οποία έχει πρόσβαση ο κάθε βολεμένος βυσματίας σκατόψυχος ο οποίος κοιτάει να γαμήσει τον διπλανό του για τη θεσούλα...

Παρά τα όσα ισχυρίζεται λοιπόν ο φίλος σου ο Πανταζής διαγγελμάτων του κώλου ότι το metal ενωνει δε χωρίζει και κάτι τέτοια αλήθεια τι κοινο μπορεί να έχω εγώ με κάποιον γλείφτη τύπου Σειρηνάκη κτλ?Πως μπορώ να ταυτιστώ εγώ με τέτοιους ανθρώπους?

Σε ευχαριστώ που παρακολούθησες το ποστ μου δεν θα επεκταθώ άλλο δεν θέλω να γίνω άλλο επιθετικός δεν έχει νόημα.Οι άνθρωποι Hades δεν χωρίζοντε όπως νομίζεις εσύ ή ο ονειροπολών 35αρης φίλος σου αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ταξική πάλη καθαρά και ένα σύστημα που χρόνια το εκκολάπτουν που λέει ότι πρέπει να γαμηθείς από τους γύρω σου και ειδικότερα στη δουλειά σου για να γαμήσεις αργότερα δεν αρκουν και δεν μετράνε προσόντα η πτυχία.

Προσωπικά στο είχα πει και κάποτε ότι δε με νοιάζει για τη ζωή μου αρκεί να πετάξω στον Καιάδα όλους αυτούς οι οποίοι χρόνια τώρα λυμαίνοντε το ελληνικό κράτος αν είναι να ζήσουν οι απόγονοι μου καλά.Αλλά δεν βλέπω κανεναν να κάνει τίποτα παρά μόνο ξεσηκώθηκαν όταν τους έθιξαν τα ταμεία τους...ο καθένας το τομαράκι του και οι υπόλοιποι στα αρχίδα μας ε?Για τα 600 ευρώ των νέων στον ιδιωτικό τομέα για την μη καταβολή του επιδόματος πτυχίου τη στιγμή που στο δημόσιο δεν ξέρουν και αυτοί πόσα επιδόματα παίρνουν μιλιά...

Οι επαναστάσεις Hades δεν γίνοντε με ηθικοπλαστικές θεωρίες μέσω των Blog οι επαναστάσεις γίνοντε στο δρόμο..τώρα βεβαια θα μου πεις ποιος νς κάνει επανάσταση οι βυσματίες γλείφτες που έχουν κατακλύσει τα Forum διατείνοντε ότι ακούνε rock και όταν θα έρθουν τώρα οι Linkin Park θα τρέξουν πρώτοι πρώτοι?

Στείλε τα χαιρετίσματα μου στον φίλο σου τον Πανταζή καθώς σιχαίνομαι να μπω στο Blog του τέτοια άτομα είναι μόνο για κατούρημα στη μάπα.αν ηθελα θα μπορούσα να του το έχω γαμήσει το blog και να το κλείσει αλλά δεν ασχολούμαι με κλινικά νεκρούς και ηθικοπλάστες 35αρηδες που νομίζουν ότι οι Wishbone Ash σχηματίστηκαν πριν 5 χρόνια.

Γεια και εύχομαι κάποτε να σε δω στο δρόμο για τα δικαιώματα σου.

Hades είπε...

@osela
Os;ela συμφωνώ, και βασικά για τον ίδιο λόγο δεν το αναδημοσίευσα κι εγώ παρά παρέπεμψα. Αλλά κάπου-κάπου καλό είναι ίσως να παίρνουμε και καμιά τέτοια γεύση...
Κατά τ'άλλα, ξέρω γω; Πιθανώς... :)

@geokalp
Λες για μιαν ιστορία πρόσφατη με μια αγγλίδα τουρίστρια, ε; Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι που ήταν, αλλά η απάθεια των ντόπιων ήταν όντως εξοργιστική.

@patsiouri
Ηρεμααααααα.... Δεν χρειάζεται να πέφτουμε στο επίπεδο του κάθε καραγκιόζη. Υπάρχουν και οι μηνύσεις... (το ξέρω γιατί έχω κάνει για τέτοιο θέμα)

@Tommy Sketch (έτσι δεν το έγραφες;)
Βρε, βρε καλώς το το παιδηίιιιιιιιι.... Που'σαι αγορίνα μου; Συνεχίζεις να τρως μπαναρίσματα ακόμη απ'όπου περνάς; Διότι αν δεν είναι στραβός ο γυαλός, τότε μάλλον εσύ αρμενίζεις στραβά.
Προφανώς δεν θυμάσαι κάποια πράγματα: πρώτον, ότι είχες προσβάλλει κόσμο βάναυσα (σώπα, εσύ τέτοιο πράγμα;)
και δεύτερον, ότι παρόλο που το είχαμε συζητήσει σε πμ εσύ με έγραψες στα παπάρια σου και συνέχισες κανονικά στο ίδιο μοτίβο μέχρι που την έφαγες από τον Κεβ.
Βέβαια σου διαφεύγει και το γεγονός ότι παρά την αξίμεμπτη συμπεριφορά σου, εγώ ήμουν ο μόνος που είχε πάρει θέση υπέρ σου, υπό την έννοια ότι δικαίωμα στον λόγο έχουν όλοι, ακόμη και ο φαύλος (όπως εσύ εν προκειμένω), αλλά το φόρουμ το είχαμε σηκώσει μαζί με τον Κεβ, όχι μόνος μου για να περάσει το δικό μου.

Εκπληκτικό αυτό που λες και βλέπω ότι όσο κι αν πέρασε ο καιρός παραμένεις ο ίδιος! Στο μπλογκ του Κεβ σιχαίνεσαι να μπεις, αλλά ως διά μαγείας είδες και το ονοματεπώνυμό του (προφανώς στον ύπνο σου χθες βράδυ), ώς επίσης διάβασες και ότι το metal ενωνει δε χωρίζει (στο είπε ο Βενέρης να υποθέσω);
Τελικα΄ρε φίλε κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, κι εσύ είσαι ένα απ'αυτά, παρόλο που (ξέχασες ότι) είχα προσπαθήσει να σε βοηθήσω κάποτε...
Εσύ ήσουν αυτός που έλεγε ότι με αυτά που σου γράφω σε βοηθάω. Αλλά από μουρλούς (μην πω τίποτε τρισχειρότερο) τι άλλο να περίμενα;
Ως εκ τούτου τα κηρύγματά σου τ'ακούω βερεσέ τελείως.

Θυμάμαι όντως ότι κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχες και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο (κατά το δυνατόν, αν είναι αυτό που θυμάμαι). Και καλά θα κάνεις να προσπαθείς να ηρεμήσεις και όχι να ασχολείσαι με πράγματα που σε χαλάνε...
Διότι άστο, γάμησέ το, δεν θέλω ν'ανοίξω το στόμα μου...
Κι όσον αφορά το φόρουμ, το κλείσαμε διότι απ'όταν πήρα ανάποδες κι έφυγα (στη συνέχεια κι ο Κεβ) δεν τράβαγε άλλο. Γι'αυτό.
Καλό σου βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Καποτε σου είχα πει ότι το να τρωω ban από υπανθρώπους αποτελεί τιμή γισ μένα....αλλά δεν το έπιασες...

Το να τρώω ban από τους γελοίους κωλόχοντρους των forum είναι κάτι φυσιολογικό για μένα αφού μόνο οι γλείφτες επιβιώνουν αμα λες τη γνώμη σου πρέπει να φεύγεις.

Σε ευχαριστώ που με λες μουρλό άρα είμαι απολύτως φυσιολογικός και συνεχίζω να τη λέω σε όλους αυτούς που δεν έχουν μάθει να συμβιβάζοντε με τη μετριότητα τους αλλά μόνο επιζητούν αξιώματα μεγαλύτερα από το μπόι τους...ξέρεις για ποιους μιλάω...

Το μόνο εύκολο είναι να μείνεις σε ένα forum κσι να συμφωνείς με τον κάθε γλείφτη.

Εύχομαι κάποτε να καταλάβεις ότι δεν είσαι καλύτερος από αυτούς που κράζεις.όταν το καταλάβεις θα γίνεις και καλύτερος άνθρωπος.αν ποτέ το καταλάβεις.


Διοτι το ελληνικό κράτος αλλά και όλοι εσείς που μπαίνετε εδώ στο νετ και το παίζετε ηθικοί κάτι Outshined και κάτι Σειρηνάκηδες έχει μάθει να ευνοεί και να ευνοείτε.Οι ασυμβίβαστοι αντιδραστικοί δίκαιοι στην απέξω.


Καληνύχτα μέτριε.

Hades είπε...

Να'σαι καλά γλυκύ βραστέ με γάλα...
Απλά για περίπτωση που σου διέφυγε
"ακριβώς για να μην γράφουν μαλάκες σαν εσένα που νόμιζαν ότι το κέντρο του σύμπαντος περιφερόταν γύρω τους"
(με την έμφαση στο κέντρο του σύμπαντος).
Μεγάλο πράγμα το να πέφτεις μέσα ακόμη κι όταν δεν ξέρεις ποιος σου μιλάει αλλά απλώς υποψιάζεσαι το ποιόν του.
Enough is enough λένε οι Άγγλοι. ΑΠό το να μου σπάει τα παπάρια ο κάθε wannabe εθνοσωτήρ και έχων πάντα δίκαιο, κλείνω το φόρουμ και τελειώνουμε.
Να'σαι καλά εύχομαι και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κάνεις το ίδιο και με το blog σου ή μάλλον με τα blog σας εσυ και ο Kevin Heybourne.Αν έχεις γνώθεις εαυτόν όπως πουλάς μέσω του σκουπιδότοπου νούμερο...ε συγγνώμη έχω χασει το μέτρημα βλέπεις οι χωματερές εδώ μέσα κοντράρουν σε αριθμό τις χωματερές τις έξω.

Kαι επειδή πριν μίλησες ότι μπήκα στο blog του Πανταζή μα εσύ κάποτε εμπαινες στη χωματερή του rockpages σε μένα κόλλησες?

όταν καταλάβεις ότι δεν είσαι καλύτερος από αυτούς που κράζεις (στο είπα και πιο πάνω αλλά φαίνεται έχεις καιρό να φας ψάρια και δεν βλέπεις καλά ή μπορεί και λόγω ηλικίας) τότε θα γίνεις και καλύτερος ως άνθρωπος.μέχρι τότε τους τίμιους και δίκαιους θα τους αποκαλείς φάυλους βρωμερέ γυμνοσάλιαγκα.

Hades είπε...

Λοιπόν, μάλλον θα έφαγες πάλι κανά παράσημο από κανά φόρουμ, το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν είναι σωστό μέρος για να βγάλεις την πίκρα σου. Όχι για άλλον λόγο αλλά επειδή δεν γουστάρω εγώ. Αν ήταν αν σε τρώω στη μάπα, όπως και πολλούς άλλους θα είχαμε κρατήσει το φόρουμ και θα έγραφα ακόμη. Διότι όπως ορθότατα είπες, επειδή δεν γουστάρω τις χωματερές γι'αυτό έφυγα άρον-άρον από τον βούρκο (και αρκετά αιματηρά κιόλας, αν θυμάσαι), και για τον ίδιον λόγο είσαι στα πρόθυρα να φας κλωτσιά κι εσύ από δώ μέσα, διότι κι εσύ χωματερή είσαι (από τις έξω κιόλας)...

Από τούδε ότι γράφεις θα τρώει delete, οκ; Απλά, ήρεμα και ξάστερα.
Μου τα ζάλισες τότε, δεν θα μου τα ζαλίσεις και τώρα.

Πέρας συζητήσεως. Και για πρώτη φορά στη ζωή σου, σεβάσου κάτι.
.-

ATHENA είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΔΗ ΜΟΥ :-)

Hades είπε...

Α, δεν ειμασυε με τα καλά μας... :):):)
Συγγνώμη που διακόπτεις την ώρα που διακόπτουμε; Κάπως έτσι δεν το'χε πει ο Χάρυ Κλύν; :):):)
Παλαιές ιστορίες, ένεκα των οποίων διέγραψα τα φόρουμ (σχεδόν). Μη δίνεις βάση...

ATHENA είπε...

MH ΣΚΑΣ ΑΔΗ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΩΣ ΦΟΡΟΥΜΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ;-))

Hades είπε...

Ναι, το θυμάμαι, αλλά αν ήταν να τρώω τα ίδια στη μάπα θα συνέχιζα βρε Αθηνά... Τον συγκεκριμένο παίζει να είμαι και ο μόνος άνθρωπος στο ελληνικό διαδίκτυο που τον έχει υπερασπιστεί και δη, σθεναρά κιόλας, παρόλ'αυτά όμως..... :):)
Τι να πεις, καλή καρδιά...

ATHENA είπε...

ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΣΥ... ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ;-)

Hades είπε...

Μωρέ το έκανα! Τον άφησα... Αλλά ως ένα σημείο... Άσε γιατί τον ξέρω... Δεν έχω όρεξη για άλλες μανούρες... :)

ATHENA είπε...

ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ;-)

doctor είπε...

Πολύ εξοργιστικό... τα'χω πάρει λέμε!!!

doctor

Hades είπε...

Πράγματι ρε γαμώτο... Ελικρινά στο λέω, δόκτορα, είναι τόσο εξοργιστικό που απλά αδυνατω να το πιστέψω ότι όντως έχει συμβεί έτσι...