Σελίδες

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Ντροπή...

Επιτρέπεται τέτοιο σφάλμα από τον πρόεδρο;;;;
Πάλι καλά που δεν το'κανε στο συλλαλλητήριο. Δεν θα μπορούσαν να το φανταστώ ανάμεσα σε Ψωμιάδη και Άνθιμο και υπό το διακτριτικο βλέμα των 2 σαρισοφόρων...



Αυτή η Ελληνοφρένεια δεν παίζεται μιλάμε...

18 σχόλια:

Motherfucker είπε...

Αναμενόμενο. Καμία έκπληξη...

Hades είπε...

Δεν θα το'λεγα ότι ήταν αναμενώμενο, τα προσέχει τα λόγια του ο Καρατζαφέρης... Μην σου πω ότι μπορεί να έκανε και πλύσεις στόματος μετά για να ξεπλύνει το κακό... :):):):)
Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι δεύτερο πλήγμα εκ των έσω, μιας κι έχει και μια υπόθεση άρνησης στράτευσης... :):):)

geokalp είπε...

μας δουλεύουν...
και ίσως να παύουν να υφίστανται οι λόγοι ύπαρξης του κομματός του

dr.SeenG είπε...

Εθελοτυφλούμε, αλλά είναι η πικρή αλήθεια... Η προπαγάνδα των Σκοπιανών κάνει καλή δουλειά. Μπορεί να έχουμε μόλις δύο παραπτώματα στην Ελλάδα (Καρατζαφερης και η παρουσιάστρια της Eurovision) αλλά οι ξένοι που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό...

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη το βάζω και εδώ σε περίπτωση που δεν το είδες:

Φίλε Πανταζή χτες έκανα κάτι που δνε ήταν πρέπον και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό.έβρισα τη γυναίκα σου και δεν έπρεπε το φέρω βάρος.ζητάω συγγνώμη και από σένα και από το Δημήτρη για τις βρισιές μου και υπόσχομαι ότι δε θα σας ξαναενοχλήσω.

φαύλος έγινα εδώ στο νετ γιατί δεν γουστάρω αυτα που αντιμετωπίζω στην έξω ζωή να τα βλέπω και εδώ με γλείφτες ρουφιάνους 19χρονους εκ του ασφαλούς να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα.ακραίος είμαι και εκφράζομαι ακραία όταν έχω να αντιμετωπίσω τέτοιους τύπους γλείφτες άσχετους βυσματίες βολεμένους.

Εσένα και τον Δημήτρη σας συμπαθούσα αν και με πείραξαν σε σένα 2 πράγματα το ότι υπερασπίστηκες τον γλείφτη Outshined την πρώτη φορά χωρίς να γνωρίζεις πράγματα και την άσχετη Dragonfly της μασημένης κατά hammer τροφής.

Έχω δικιές μου απόψεις απόλυτα τεκμηριωμένες για κάποια πράγματα που καταρρίπτουν πολλούς μύθους εδώ στην Ελλάδα κια πολλοί άνθρωποι ξέρουν και εκείνοι πράγματα απλά έχουν καταλάβει ότι δεν αλλάζει τίποτα και σταμάτησαν να φωνάζουν.Το νετ νόμιζα πως ήταν ένα μέσο για να αλλάξω κάποια πράγματα έστω και με τη βία της φωνής της κατηγορίας της φαυλότητας όπως κάνουν όλοι αυτοί που κατακλύζουν τα forum γνωρίζοντας το τάδε τυχαρπαστο EP αλλά μόλις τους βάλεις Accept ρωτάνε τι είναι αυτό.


Νόμιζα λοιπόν ότι ήταν ένα μέσο..αλλά τελικά κατάλαβα έστω και αργά ότι μάταιος κόπος...όλοι αυτοί που δήθεν παραπονιούντε για το ελληνικό κράτος είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι του με την ασχετοσύνη τους περιμένοντας τα όλα ετοιμα την μασημένη τροφή.

Καλή συνέχεια σε σένα και το Δημήτρη σε ότι και αν κάνετε.


Α και κάτι τελευταίο...ο μόνος άνθρωπος που συμφωνώ σχεδόν σε όλα στο νετ είναι ο Crimsonangel...καταπληκτικό παιδί και γνώστης για την ηλικία του και δεν φοβάται να πει την άποψη του στα ίσα όταν τον προκαλούν κάποιοι άσχετοι.για να μη νομίζεις ότι κράζω μόνο κατά δικαίων και αδίκων και δεν αναγνωρίζω τον αυθεντικό.

Hades είπε...

@geokalp
Προσωπικά θέλω να υπάρχει και πέμπτο κόμμα στη Βουλή. Το αν θα είναι του Καρατζαφέρη ποσώς με ενδιαφέρει. Απλά όπως έχω πει αν είναι αυτό, ας μην είναι με μεγάλα ποσοστά τουλάχιστον.
Κατά τα λοιπά, δούλεμα τρώμε πάντα και απ'όλους, οπότε γιατί όχι και απ'αυτόν;

@k.pavlou
Καλωσήλθες. Δεν συμφωνώ απόλυτα, διότι δε νομίζω ότι αυτά είανι που να ενδιαφέρουν τους ξένους. Εδώ παραβλέπουν τις τότε δηλώσεις Γκλιγκόροφ (τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να τους τρίβαμε στη μούρη). Εξάλλου έχουν αποδείξει πως η παραχάραξη της ιστορίας είναι που τους ενδιαφέρει, όχι η παρουσίαση των στοιχείων (ακόμη κι αν είναι υπέρ τους).

@Tommy
Κατ' αρχήν η συγγνώμη σου γίνεται δεκτή, διότι φαίνεται ειλικρινής.
Άκου τώρα κάποια πράγματα, αναφορικά με τα τότε περιστατικά, τα οποία είχα προσπαθήσει μεν να σου εξηγήσω αλλά δυστυχώς εις μάτην. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ούτε εγώ, ούτε ο Κεβ είχαμε καμιά ιδιαίτερη καούρα να πάρουμε το δικό σου μέρος ή του Outshined. Εμείς απλά όταν φύγαμε από τον βούρκο κάναμε αυτό το φόρουμ για να μπορούμε να λέμε 2-3 μαλακίες να περνάει η ώρα. Δυστυχώς, δεν προέκυψε όπως ελπίζαμε, παρόλο που είχα προσπαθήσει να χτυπήσω καμπανάκι έγκαιρα προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα (που όντως ήρθαν). Σε κάποια φάση λοιπόν άρχισες εσύ ν'αρπάζεσαι με τον Outshined. Αν θες τη γνώμη μου, οι λόγοι ήταν πραγματικά ανούσιοι, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Εμείς αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να μην γίνουμε μπουρλότο. Προφανώς δεν θυμάσαι ότι μετά από αυτό ο Outshined σταμάτησε να γράφει -διότι προφανώς είχε και αυτός παράπονα, όπως είχες κι εσύ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την περίπτωση της Dragonfly, με την διαφορά ότι την είχες προσβάλει κιόλας. Ντάξει ρε'σύ, κοπέλα ήταν και πιτσιρίκα νομίζω μάλιστα κι εσύ της τα'χωνες άγρια. Δεν ήταν σωστό και ήταν και απρεπές. Και αυτό γιατί; Μα το χάμστερ (έλεος). Κι εγώ κι εσύ κι ο οποιοσδήποτε της τότε εποχής με το χάμστερ μεγαλώσαμε. Κάποιοι καταλάβαμε την "απάτη" και ξεκόψαμε, κάποιοι άλλοι δεν το κατάλαβαν ποτέ. Πιθανώς όντως η Dragonfly να άνηκε στη δεύτερη κατηγορία. Και; Είναι σα να κατηγορείς κάποιον βρίζοντάς τον και προσβάλλοντάς τον επειδή τον κλέβουν οι τράπεζες... Θέλω να πω, το αν κάποιος τουστάρει να έχει για θεούς τους Archenemy -οι οποιοι είναι για τον πούτσο παρεμπιπτόντως- είναι δικό του θέμα, ούτε δικό σου ούτε δικό μου, ούτε κανενός άλλου.
Θυμάσαι τι σου έγραφα στα πμ για τον βούρκο τότε που τα έχωνες στον Σειρηνάκη; Όσα έγραφες ήταν σωστά και είχες δίκιο. ΑΠό τότε όμως σου είχα τονίσει πως κάθε δίκιο σου το έχασες από τον τρόπο που μίλησες στη συνέχεια όμως. Ενώ δηλαδή τον είχες φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, μετά του έδωσες από πάνω και το πάτημα να μετατοπίζει τη συζήτηση στο ότι τον έβριζες, κάνοντας γαργάρα όλα τα υπόλοιπα που του καταλόγιζες.
Αν πρόσεξες, το έγραψα πως όταν θες μπορείς να συζητήσεις σοβαρά. Το πρόβλημα ρε Τόμμυ ήταν πως 1 ήθελες, 19 έχυνες την καρδάρα με το γάλα. Εμείς την ησυχία μας θέλαμε και να λέμε καμιά μαλακία και η κατάσταση στο φόρουμ είχε καταντήσει ανεπίτρεπτη. Καθόμασταν και σπαταλάγαμε όλοι μας φαιά ουσία για το πλέον ασόβαρο ζήτημα της Υφηλίου: το ίντερνετ. Γι'αυτό και αναγκάστηκα να αποχωρήσω από ένα φόρουμ που εγώ με τον Κεβ κάναμε, επειδή δεν μπορούσα άλλο αυτό το σκηνικό: είχα πολυ΄σοβαρότερα πράγματα ν'ασχοληθώ.
Όταν έγραφες ήρεμα κι ωραία, μια χαρά συζητάγαμε όλοι μας. Ουδείς σε είχε στην μπούκα, ουδείς στη φύλαγε στη γωνία, ουδείς δεν σε πήγαινε δογματικά και αυτό ήταν κάτι που δεν κατάφερες να καταλάβεις. Δεν υπήρχε κάποιος που να σου πριώνιζε την καρέκλα, απλά να συζητάμε θέλαμε. Μόνος σου εξερράγης, μόνος σου τα έκανες μπουρδέλο. Και το ρημάδι -στο είπα και στο ξαναλέω- ήμουν ο μόνος που σε είχα υπερασπιστεί και ήρθες εδώ κι άρχισες να μου τα χώνεις κιόλας.

Τους γλείφτες και τους ρουφιάνους να μάθεις να τους γράφεις στα παπάρια σου και να τους κοιτάς αφ'υψηλού. Από τότε στο'χα πει.
Όσο ασχολείσαι μαζί τους, αξία τους δίνεις. Και θυμήσου κάτι που σου'χα πει από τότε: αν σε ένα φόρουμ επικρατεί μια άρρωστη κατάσταση και κατακλύζεται από μαλάκες, δεν σημαίνει ότι όλα τα φόρα είναι ίδια. Και στο hard n heavy κατά κύριο λόγο είχες ξεσπάσει για τα όσα γίνονταν στον βούρκο, κι όχι μέσα στο hard n heavy.

Να'σαι καλά.

geokalp είπε...

νομίζω ότι δεν έχει δικαίωμα να λέει τέτοια...
70% της ύπαρξης του κομματός του είναι αυτά και γι'αυτά υπάρχει κόσμος που τον ψηφίζει

τώρα, κόμμα για να μπει στη βουλή υπάρχει, λέγεται Οικολόγοι
το κακό είναι ότι - απ'όσο ξέρω - δεν τα πάει καλά με το Συριζα

και άκου σκεπτικό:
με το υπάρχον και το επόμενο εκλογικό σύστημα, τα κόμματα έχουν απόλυτα αναλογική εκπροσώπηση στις 260 και 250 έδρες, καθώς 40 και μετά 50 είναι το μπόνους του πρώτου
σε περίπτωση και 6ου κόμματος ούτε κι ο νέος εκλογικός νόμος βγάζει αυτοδυναμία
εάν ο Συριζα θέλει να τα κάνει όλα μπάχαλο θα πρέπει να βγάλει τους οικολόγους στη βουλή, οι οποίοι στις προηγούμενες πήραν πάνω από 1.5%

Motherfucker είπε...

Ναι μπορεί ο Καρατζαφέρης να προσέχει τα λόγια του αλλά υπάρχει κακό προηγούμενο. Κοινώς έχει ΤΡΙΤΩΣΕΙ το κακό καθώς ανάλογα προσφώνησε τους Σκοπιανούς και ο "εκπρόσωπός" του διπλωμάτης υποτίθεται έμπειρος Γεωργίου και ο Καρατζαφέρης δεν τον πείραξε.
Τώρα για το ότι θες να έχει το συγκεκριμένο κόμμα μικρό ποσοστό δεν το σχολιάζω...

Hades είπε...

@geokalp
Κοίτα, δεδομένου ότι στην Ελλαδα είσαι ό,τι δηλώσεις, δεν βλέπω που "παραβιάζει" αυτήν την απαράβατη αρχή ο Καρατζαφέρης. Εδώ, να σου πω το άλλο: πάνω στις εκλογές βγήκε στη φόρα πως ένα βασικό του στέλεχος δεν είχε πάει στρατό, και παρά ταύτα το πέρασαν όλοι στο By, οπότε τι να λέμε μετά...
Ο νέος εκλογικός νόμος είναι μεγάλη ιστορία και θέλει πολλή μελέτη. Αλλά δεν έχω προλάβει ν'ασχοληθώ σχετικά (και δεν ξέρω αν θα προλάβω κιόλας)...

@motherfucker
Το περιστατικό που αναφέρεις δυστυχώς μου είχε διαφύγει! Κρίμα! :):):)
Κοίτα, το περί ποσοστών το είχα γράψει από τις εκλογές. Δεδομένου ότι θέλω πεντακομματική Βουλή και πέμπτο κόμμα δε βλέπω (ούτε καν τους Οικολόγους που είπε ο geokalp) πρέπει κάποιος να μπει. Επειδή όμως τον θεώρώ πολύ επικίνδυνο από πολλές απόψεις, αφού μπαίνει ας μπαίνει περιορισμένος. Απλό.

@zaphod
Σ'άρεσε πουλάκι μου, ε; :):):)

Motherfucker είπε...

Επικίνδυνος ο Καρατζαφέρης??? χαχαχχααχ!

Ναι άμα είσαι κουκουλοφόρος και πετάς μολότωφ και φυσικά βλέπεις παντού εχθρούς φαντασιώνεσαι φασίστα τον Καρατζαφέρη. χααχχααχ

Στην εφημερίδα του πάντως το έχει σε εισαγωγικά. Τέλος πάντων.

Για δες εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=V8DgL6zsCmg

Hades είπε...

Σε λίγο θα μου πεις πως είναι και ο νέος Ρομπέν των Δασών που υπερασπίζεται τους απροστάτευτους πολίτες...
Ο Καρατζαφέρης είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δίχως καμία πολιτική θέση -μα καμία όμως. Το μόνο σαφές που έχει πετάξει -αν και ως μπηχτή- ήταν μετά το ντημπέητ των εκλογών που είχε πει απ'έξω ότι "ο Καραμανλής θα μάθει την αξία των άκρων" και αυτό διότι σε όλο το ντημπέητ κρατήθηκε αλλά έξω δεν άντεξε και το έφερε έστω και εύσχημα ότι είναι ακροδεξιός (κι ας σκίζει όλα τα ρούχα του ότι δεν είναι). Δεύτερον, όποτε δεν τον συμφέρει κάνει την πάπια (πχ στα θέματα που προανέφερα: ούτε για τον αστράτευτό του έχει πει τίποτε, ούτε γι'αυ΄το εδώ τώρα. Και τι μου λες για την εφημερίδα του τ'ακούω βερεσέ: ας πει κι ότι είχε και θαυμαστικό στο τέλος. Όποτε γουστάρει είανι λαλίστατος στα κανάλια, τώρα ξαφνικά θυμήθηγκε την εφημερίδα για να δικαιολογήσει τ'αδικαιολόγητα του προφοριοκύ λόγου; Αστειότητες. Και πότε άλλωτε έχει ξαναμιλήσει με εισαγωγικά ο Καρατζαφέρης για να μίλησε και τώρα;). Τρίτον, είναι απλά με τις μόδες. Το θέμα των Σκοπίων σέρνεται εδώ και χρόνια, αυτός γιατί θυμήθηκε τώρα το συλλαλητήριο; Μα διότι τώρα θεώρησε ότι θα αποκομίσει πολιτικό όφελος φυσικά. Ξέχωρα ότι ήταν τρελό κιτσαριό. Έτριζαν τα κόκκαλα του Μ.Αλεξάνδρου με τους 2 "μακεδονομάχους" που είχε επί άμβων... εχμ, στην εξέδρα πως να πω...
Άσε τώρα... Καρατζαφέρης... Μόνο λέγειν έχει και πέραν αυτού δεν είναι πουθενά ο άνθρωπος.

Motherfucker είπε...

Δεν είπα ότι δεν είναι ΟΦΑ ρε. Συμφωνούμε ρε απλά κάποιος που είναι Εθνικιστής/πατριώτης/χουντικός/ ακροδεξιός / ελέφαντας ή τέλος πάντων πες τον όπως θες, αυτόν θα ψηφίσει διότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Αυτά.

Hades είπε...

Κατ'αρχήν τι είναι το ΟΦΑ; ΜΑ δεν είναι Λάρισα εδώ πέρα, πόσες φορές θα στο πω; :):):)
Ρε'σύ άκου κάτι: όλα τα κόμματα σκέφτονται προτίστως το κομμάτι των ψηφοφόρων στο οποίο θα απευθυνθούν, αλλά ο Καρατζαφέρης ιδίως το'χει ξεφτυλίσει. Ο άνθρωπος αυτος απλά λέει για να πάρει από παντού. Έχει πει και σωστά πράγματα σε κάποιες φάσεις, δεν διαφωνώ, όπως όλοι λένε, άλλο όμως το να πεις και κάτι σωστό και άλλο το να είσαι όπου φυσάει ο άνεμος.

Motherfucker είπε...

Το είπες. 'Οπου φυσάει ο άνεμος.

Hades είπε...

Αααααα....
(πες μου που ότι στα χώνω αδίκως μετά... που να το μαντέψω ρε; Ο Άδης είμαι, όχι ο Κάλχας... :):) )

Motherfucker είπε...

Προέρχομαι από ΘΕΪΚΟ ξενύχτι με ΚΕV στα Τρίκαλα οπότε δεν σου αντιμιλάω σήμερις... :-):-):-)

Hades είπε...

Αααα, κατάλαβα, κατάλαβα... Ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του ανθρωπίνου επιπέδου, μια ακόμη καταβαράθρωση στην αξία της βραδινής διασκέδασης. Τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι πόσ χαμηλά μπορεί να πέσατε εσείς οι δύο μαζί... :):):):):):):)

Giannis P. είπε...

Don't fear the night...