Σελίδες

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Ό,τι μπορεί ο καθένας ρεεεεεεεεε

Αναδημοσιεύω από την Αθηνά.

Ο ΚΩΣΤΑΣ Κ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΟΥΜΕ ΚΟΜΙΞ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ (ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

5 σχόλια:

kwstask είπε...

Kαλησπερα φιλε.Σε ευχαριστω για την συμμετοχη.Αν θελεις να προσφερεις καποιο βιβλιο η κομικ,ελα την Κυριακη στη συναντηση:Κυριακη 6 το απογευμα στο σταθμο Μοναστηρακι.Θα χαρουμε να σε δουμε.Αν τωρα δεν μενεις Αθηνα,αλλα θελεις να προσφερεις,στηλε μου e-mail να σου πω λεπτομερειες: gatoylis1981@yahoo.gr(Στηλε σημερα γιατι μας πιεζει ο χρονος.)

osela είπε...

μπραβο hades. πιστευω οτι πρεπει να κανεις κι ενα μπλογκ φιλανθρωπικου χαρακτηρα.
(οπως βλεπεις δικαιολογω τον χαρακτηρισμο -καθαρμα-)

τελος πάντων, σημασια έχει να κανει κανεις αυτο που τον γεμιζει. ειμαι σιγουρη οτι τα παιδια θα χαρούν πολύ, μονο μην νιωσουν ελεημοσύνη, ετσι?

Hades είπε...

@Κώστα
Καλώστον. Πολύ ωραία κίνηση. Δεν ξέρω τι και πως θα καταφέρω (εγώ μάλλον δύσκολο, αλλά το'χω μιλήσει με ένα φιλαράκι μου) και ελπίζω όλα αν παν καλά.

@osela
Μα γι'αυτό κάναμε τον Οίκο Συνουσίας, osela. Τι νόμιζες; ΌΤι είμαστε τίποτε πόρνοι που τον φτιάξαμε διά αν συνουσιαζόμεθα σε κοινή διαδικτυακή θέα; :):):)
Η ελεϊμοσύνη που λες έχει να κάνει περισσότερο με το πως θα δώσεις νομίζω, όχι με το πως θα μαζέψεις.
Κι αναφορικα΄με τα -άκια.... ναι, μας έπεισες. Κάπως έτσι ήταν και ι ιστορία της κοκκινοσκουφίτσας εάν δεν απατώμαι... Γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια γιαγιά;;;; ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!

osela είπε...

χαχα, γελασαμε. πάλι.

Hades είπε...

Μα είμαι βέβαιος... :):):)
Και που'σαι ακόμα... :):):)