Σελίδες

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Καζανακοτούμπεια 2008 - Θρίαμβος!!!

Αγαπητοί συμβλόγερς, το χθεσινοβραδινό εγχείρημα των Καζανακοτουμπείων εξελίχθη εις απερίγραπτον επιτυχία! Το ότι είχαν μαζευτεί 30.000 Έλληνες βλόγερς εδώ και πολλές μέρες ήτο κοινό μυστικό, το οποίο τεχνηέντως δεν αποκαλύπταμε διά να μην θεωρηθεί πως κάνουμε καζούρα στους εχθροί μας. Αλλά το αποτέλεσμα μας άφησε άναυδους ομολογουμένως.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ, Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Ήδη από χθες
η επιστημονική μας ομάς είχε στρωθεί στη δουλειά, εβρισκόμενη πάνω από τα ειδικά μηχανήματα διά την καταγραφάν (αττική σύνταξις) των αποτελεσμάτων, τα οποία και σας κοινοποιούμε.

Ώρα 20:00:00, γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών:

Ώρα 20:00:04, διεθνές μετεωρολογικό ινστιτούτο νοτιοανατολικού Τιμπουκτού:

Ώρα 20:00:07, ρωσική βάση στον Άρη:

Διασυμπαντικό Μητροπολιτικό Ελληνικό Κέντρο Σειρίου:



Ως υποδηλώνουν τα αποτελέσματα των ειδικών μετρητών δονήσεων της Γης σε παγκόσμιο επίπεδο, παρατηρήθηκαν κραδασμοί σε ολόκληρο τον πλανήτη ένεκα της μετατόπισης του άξονά του. Αναφορικά με την ελλειπτική τροχιά δεν σημειώθηκαν ανωμαλίαι, ενώ η Σελήνη παρέμεινε σταθερή ένεκα των διαβαρυτικών υποτροχίσεων της ενδοσυμπαντικής υπερόρμησης.

Στο διάστημα διάστημα των 10 δευτερολέπτων που διήρκεσε το όλο εγχείρημα παρουσιάστηκαν βροχοπτώσεις στα παρακάτω μέρη, απ'όπου και οι φωτογραφίες:

Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα:

Δημοτικό Θέατρο Πειραιάς:

Λειβαδιά:

Καστελόριζο:

Άρτα:

Κιάτο:

Ρέθυμνο:

Πλατεία Μ.Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη:

Ξάνθη:

Εύζωνοι:

Άνω Κωλομεδάγκωνες:

Επίσης, ως είχαμε επιτυχώς προβλέψει, αι νεροπονταί ήσαν έντοναι σε τέτοιο σημείο που παρατηρήθηκε άνοδος της στάθμης των υδάτων στη λίμνη του Μαραθώνα κατά 8,5 μέτρα, ως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες:

Φράγμα λίμνης Μαραθώνα, 19:30:48:

Φράγμα λίμνης Μαραθώνα, 21:46:00:

Τουτέστιν, η σπατάλη ποσίμου ύδατος διά τον ιερόν σκοπόν των Καζανακοτουμπείων 2008 ερεφαρίσθη από τας βροχοπτώσας, αι οποίαι εδημιούργησαν αποθέματα έως τον Νοέμβριο του 2017.

Παράλληλα, εσημειώθησαν:
- πτώση της τιμής του πετρελαίου έως τα 69 δολλάρια
-μαζική μετανάστευση πληθυσμών χελώνας καρέτα-καρέτα ανατολικά της Ζακύνθου
-αυταπάγγελτη αναδάσωση στον Πάρνωνα
-ανάδραση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου
-αναπλήρωση όζοντος στην ατμόσφαιρα
-αποψίλωση δασικών περιοχών και αγροτεμαχίων

Επιστημονικό συμπέρασμα: η κίνησις απεδείχθη επιτυχής. Ομολογουμένως υπήρξαν κάποιες καιρικές παρεκτροπές οι οποίες όμως περιορίσθηκαν στα Νησιά του Σολωμόντα. Το ηθικόν δίδαγμα λοιπόν είναι πως εν όψει των πυρκαϊών του καλοκαιριού οι Έλληνες βλόγερς μπορούν να αντιδράσουν έμπρακτα και δυναμικά.
Όχι, φέτος το καλοκαίρι όταν θα πιάσουν οι φωτιές ας μην πάμε διακοπές, ας μην πηγαίνουμε για φραπέ στη θάλασσα και την αμμουδιά, ας μην πηγαίνουμε για τσάρκα να χαζέψουμε και να λιαστούμε. Ας μείνουμε πάνω από τον υπολογιστή και να περιμένουμε την ειδοποίηση από το τεχνικό μας επιτελείο να ξαναναλάβουμε δράση και να σώσουμε τη χώρα και τον φυσικό της πλούτο.

Εξάλλου, τα Καζανακοτούμπεια αποδεδειγμένα πλέον θα βοηθήσουν περισσότερο για την καταπολέμηση των πυρκαϊών από μια ακόμη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις πυρκαϊές...

Χαίρετε.



Παρακαλώ όπως ελέγξατε και το σχετικό ανακοινωθέν του συμμάχου και φίλου polsemannen.

9 σχόλια:

Humma Kavula είπε...

Γράφω το ίδιο που έγραψα στον polse γιατί βαριέμαι:

Πωπωωωω τι κατόρθωμα ήταν αυτό; Χεσθήκαμε απ' τη χαρά μας. Μου μένει τώρα να μελετήσω τις κλιματικές επιδράσεις στη συνάρτηση ιδιοστροφορμής και τις χαοτικές μεταβολές που προκύπτουν από τις θερμοκρασιακές μεταβολές του ΕΛ-ληνικού κα(υ)Λοκαιριού στη γωνιακή ταχύτητα της Γαίας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την real-time εφαρμογή της τούμπας.

Αλήθεια, με την κατάλληλη ενημέρωση και προετοιμασία, θα ημπόρουν να βοηθήσουν πιστεύω και αρκετοί ΜΠΑΟΚτσήδες γιατί αυτοί ξέρουν από Τούμπα. Μπορούμε να ρωτήσουμε τον _st_ να συνεισφέρει. Τι λες γι' αυτό;

Humma Kavula είπε...

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν μας έδειξες τι έγινε στις πληγείσες από τις πυρκαγιές του περασμένου έτους περιοχές. Εκεί είναι περιοχές αυξημένου κινδύνου.

Hades είπε...

Τι διαφορά θα είχε να δείχναμε φωτογραφίες από τα καμένα; Τα καιρικά φαινόμενα ήσαν ίδια παντού. Αν θες πάντως, υπάρχουν φωτογραφίες και από εκεί. Απλα΄το επιστημονικό μας τημ επέλεξε κυρίως από αστικά κέντρα προκειμένου να μπορούν να επιβεβαιωθούν από τους πολίτες.

Οφείλω να ομολογήσω πάντως πως με προβληματίζει τα μάλα το σχόλιό σου. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ ότι είσαι βαλτός από τις σκοτεινές αντιβλογκεριστικές δυνάμεις του κακού... :)

osela είπε...

βλέπω όλα πήγαν καλά. εύγε.

Ανώνυμος είπε...

Eύγε και Δέλτε!

pølsemannen είπε...

Η κρίσιμη περιφέρεια της Άνω Κωλομεδάγκωνος που υπήρξε η περιφέρεια "κριτής" του όλου εγχειρήματος κατέδειξε το δίκαιον της κίνησης των κινηματιών τραβηχτιών βλόγερς.

Η μεγάλη μεταρρυθμιστρώνα πρέπει πλέον να αφήσει πάνω μας το έργο της κατασβέσεως των πυρκαγιών!

(Ρωσική βάση στον Άρη; Είδες Πουτινιές ο Πούτιν;)

ΥΓ.

"Εξάλλου, τα Καζανακοτούμπεια αποδεδειγμένα πλέον θα βοηθήσουν περισσότερο για την καταπολέμηση των πυρκαγιών από μια ακόμη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις πυρκαϊές..."

Eggz-actly!

Πρόληψη, όχι κλάμα κατόπιν εορτής.

Κώστας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κώστας είπε...

Λοιπόν είναι απίστευτο αυτό που συνέβη: επειδή την τελευταία
εβδομάδα ήμουν άγρια πηγμένος στη δουλειά (μόλις πριν από λίγα
λεπτά ηρέμησα - ουφφ…), η χθεσινή υψίστης σημασίας ημέρα
ομολογώ ότι μου διέφυγε εντελώς. Όμως, αγαπητοί μου φίλοι,
άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων, και άλλαι της περίφημης
μπλογκοσφαιρικής νοημοσύνης ως αναπόσπαστου μέρους
της ευρύτερης συμπαντικής! Τι εννοώ: α, τίποτα ιδιαίτερο αν
εξαιρέσουμε το γεγονός ότι λίγο μετά την ολοκλήρωση τής
χθεσινής μέρας εντελώς ξαφνικά κι αναίτια χάλασε το… καζανάκι
με συνέπεια να φάμε τουλάχιστον ένα τέταρτο μέχρι να το φέρουμε
πάλι στα ίσα του!! «Με ξέχασες ρεεεε!!», ήταν σαν να μου φώναζε!

Hades είπε...

@osela
Σας ευχαριστούμε τα μάλα, αγαπητή! :)

@rigelian
Ομοίως ευχαριστούμε κι εσάς, κύριε! :)

@polse
Πράγματι, συμμαχητά polse, και ευχαριστώ που θίγεις τη βαρύτητα του συγκεκριμένου ζητήματος: η επιστημονική μας ομάς περίμενε εναγωνίως τα αποτελέσματα από τις Άνω Κωλομεδάγκωνες με ιδιαιτέραν ανησυχίαν.

@Κώστα
Είδες που μπορεί να οδηγήσει μια μικρή αμέλεια; Δε λες πάλι καλά που δεν έσπασαν και όλες οι σωληνώσεις της αποχετεύσεως; :):)