Σελίδες

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια κύριε πρόεδρε!

Μπράβο! Μπράβο! Και εις ανώτερα!
Αν και ειλικρινώς, δεν μπορώ να σκεφτώ πως υπάρχει κάτι παραπάνω από την αρχηγία στο pasok και τα εύσημα των Γερμανών κατακτητών...
Κάτι αντίτοιχο θεωρούσαν κάποιοι ως σημαντικό στην κατοχή άλλωστε, ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας κλπ, κλπ. Και επειδή ήταν φίλοι μας προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν προς όφελός τους αυτήν τη φιλία (η οποία ήταν κατά όλων των υπολοίπων βέβαια αλλά ας μην το κάνουμε θέμα).

Ειδικότερα για τις εκλογές θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω τα εξής: κατ' αρχήν το γεγονός ότι κάνατε τα πάντα για να είστε ο μοναδικός υποψήφιος το θεωρώ -όπως κι εσείς- γιορτή της Δημοκρατίας! Τι άλλο είναι η Δημοκρατία άλλωστε αν όχι η φωνή μοναχά του ενός; Επίσης, η μη ύπαρξη -αν οι εκ των έσω καταγγελίες αληθεύουν- λευκών ψηφοδελτίων προκειμένου η ψήφος να περιέχει μόνο εσάς είναι μια πασίγνωστη δημοκρατική ενέργεια! Παρομοίως, ορισμό της Δημοκρατία αποτελεί και η μη ύπαρξη φακέλλων: οι κακές γλώσσες λένε πως το κάνατε για να ξέρετε ποιος τόλμησε να μην σας ψηφίσει, αλλά εμείς δεν πιστεύουμε τέτοιες κακοήθειες. Εξάλλου το ένδοξο παρελθόν σας που έχει προασπιστεί σθεναρά τη Δημοκρατία με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών αλλά και τις σχετικές διατάξεις του Συντάγματος που έχουν γιγαντώσει την σήψη, την ασυδοσία και τη διαφθορά στη χώρα μας υποδηλώνει μόνο ότι για τις Αρχές της Δημοκρατίας θα συνεχίσετε να παλεύετε.

Θεωρώ δε ότι το παρακάτω έγγραφο αποτελεί και αυτό απόδειξη Δημοκρατίας! Και εντελώς pasok παρεμπιπτόντως, που είναι ως γνωστόν το πλέον δημοκρατικό κόμμα στη χώρα.


48.142+1.206+2.057=49.742, ήτοι ποσοστό του συνόλου, 103,34%!!! Καταπληκτικά σοσιαλιστικό!

Γενικά δηλαδή και με δεδομένο ότι με έχει πιάσει η χιουμοριστική μου διάθεση, ιδίως διαβάζοντας κάποιες εκ των έσω κακοήθειες περί στημένων εκλογών και λοιπών παρατυπιών ή τις εμφανείς συκοφαντίες περί διπλοψηφισάντων καθώς και το πλήθος λυκόπουλων 70 και άνω Μαϊων που έσπευσαν να σας ψηφίσουν, αναλογίζομαι ότι και ο Χίτλερ δημοκρατικά είχε ανελιχθεί σε σημείο να γίνει και Καγκελάριος κιόλας. Βέβαια όλα αυτά είναι υπερβολές και το αναγνωρίζω και ελπίζω να μου συγχωρέσετε το μαύρο χιούμορ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι ομοιότητες ήταν τραγικά πολλές! Δίχως το παραμικρό μοντάζ!


Πραγματικά καταπληκτικές ομοιότητες! Ευτυχώς που δεν έχετε μουστάκι δηλαδή διότι θα σας είχα μπερδέψει! Ντάξει είπαμε, χιούμορ κάνω... :)

Μόνο που εντελώς σοβαρά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: αν υποθέσουμε ότι όσοι ψήφισαν ήταν 236.151, ήτοι αντιστοιχούν σε 472.302 ευρώ, οι κακοήθειες ότι δεν κόψατε (αν και ακόμη ΥΠΟΙΚ) ούτε μία απόδειξη συμβάλλοντας στην πράξη στην φοροδιαφυγή, αληθεύουν;;;

UPDATE: Τρομερό βίδεον που ξέθαψε ο Ντόπερμαν!!!
Πόσοι άλλοι άραγε ψήφισαν πάνω από μία φορά σε αυτήν τη γιορτή της Δημοκρατίας;;; :):)

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εντάξει, μωρέ με τη διπλή ψήφο... Εκεί είναι το θέμα; Εξάλλου, υπάρχει το επιχείρημα ότι θα φανεί η εγγραφή στην καταγραφή σε υπολογιστές αργότερα. Το θέμα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε ακόμα πιο δεξιό από όταν είχε το ΓΑΠ στο τιμόνι.

Hades είπε...

Εγώ που το βλέπω πιο δεξιό κι από τη νουδού από εποχών Σημίτη κιόλας έχω πρόβλημα γιατρέ; :):)
Άστα Δείμε, βιώνουμε ανεπανάληπτες στιγμές πολιτικής επιθεώρησης!

pølsemannen είπε...

Όχι ρε, είσαι γκαγκοήθης, ήταν ιός που μπήκε στο Εξέλ, γι αυτό...

Α, επίσης πέρα από δεξιότερο, το πασόκ θα γίνει και χριστιανικότερο, κονέ με τους θρησκοτέτοιους της Σαλόνικας γαρ...

Hades είπε...

Αυτό να δω, να πρωτοστατεί το pasok στην πλήρη ένωση εκκλησίας και κράτους και μετά θ αέχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος! Ρε απ'αυτούς πλάκα πλάκα όλα μπορούμε να τα περιμένουμε! :):)