Σελίδες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τα σιωνιστικά κτυπήματα δεν έχουν τελειωμό...

Σήμερα που βγαίνει ο νέος Χάρρυ Πόττερ βρήκε ο γνωστός πράκτωρ zaphod να δημοσιεύσει ετούτο εδώ το τερατούργημα... Οφθαλμοφανές χτύπημα κάτω από τη ζώνη...

Κανόνισε ρε να δω ότι ξαναδιαμαρτύρεσαι ότι γράφω σενδόνια υπερδεκάδιπλα, γιατί θα γίνει μακελειό... :)

Ας διαβάσουμε λίγο τον (και σήμερα) εξαιρετικό Ηλία Μπαζίνα τώρα να ξελαμπικάρουμε από τις ζαφειάδες (που συνιστώνται ανεπιφύλακτα)...

9 σχόλια:

Zaphod είπε...

Eλα μωρε, ενα κειμενακι εγραψε και εδωσες και συ 2-3 γραμμουλες στα σχολια!!

Hades είπε...

Εκεί με το ουζάκι μωρέ, ναι. Ίσα για να περάσει λίγο η ώρα... :)

ESKARINA είπε...

Παρότι δεν θεωρώ κακά τα σεντόνια (και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τα θεωρούν κακά) ομολογώ ότι τα δικά σας (ναι Άδη και εσύ έβαλες το χεράκι σου, και το δεξί και το αριστερό, στα σχόλια) δοκίμασαν τα όρια του εγκεφάλου μου!

Χαρά στο κουράγιο σας πάντως.
Μια απορία όμως την έχω ! Άν κατάλαβα καλά έχετε διαβάσει τέτοια "ιερά" βιλία ;;;

Hades είπε...

Όσον αφορά το άτομό μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχω διαβάσει και τέτοια βιβλία. Πως αλλιώς θα απέρριπτα κάποια πράγματα; Πως θα μπορούσα να πω ότι ο Λιάκουρας λέει μαλακίες αν δεν τον είχα διαβάσει; Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχω αγοράσει όλα: αν κάποια τα είχε κανείς τα δανειζόμουν, αν κάτι ήθελα να το διαβάσω οπωσδήποτε αλλά δεν το έβρισκα σε κάποιον γνωστό, το αγόραζα. Δεν φαντάζεσαι πόσα τέτοια βιβλία έχω που ΔΕΝ κατάφερα καν να διαβάσω ποτέ. Το (κυριολεκτικά) τελευταίο (που πάνε και πολλά χρόνια) πραγματευόταν τον δίσκο της Φαιστού. Μάλιστα δεν θα το είχα αγοράσει αν δεν το διαφήμιζε το Ποντίκι (που γενικά δεν έβαζε φόλες). Θυμάμαι ότι είχα ξεκινήσει την εισαγωγή όπου διάβαζα μια εξαιρετική ανάλυση ότι για τα πάντα ευθύνονται οι Εβραίοι και οι μαύροι και τελικώς αποφάσισα να μην πάω παρακάτω. Ακόμη ανέγγιχτο είναι.
Και Πλεύρη έχω διαβάσει και Φουράκη και Κεραμίδα και πολλούς άλλους. Αν δεν το είχα κάνει δεν θα μπορούσα να εκφέρω άποψη.

ESKARINA είπε...

Παρότι κατ' αρχήν βρίσκω σωστή και εφαρμόζω την προσέγγιση ότι δοκιμάζω πριν απορρίψω, ομολογώ ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να την εφαρμόσω. Μια από αυτές είναι η προκειμένη...

Zaphod είπε...

χμχμμμ

σιγα μην πρεπει να διαβάσω τις αποψεις των Βουντου βουντου ή των Τρελοχιμ για να πω πως λενε μαλακιες.

Η όλα τα βιβλια των θεολόγων για να πω πως δεν νμζ να υπάρχει θεός!!!

Καλο ειναι βεβαιως να ξερεις τι λενε καποιοι, ιδιαιτερα σε περιεργα ζητηματα, αλλα η ατιμη η λογικη δουλεύει και χωρις αυτο. Αρνουμαι λχ να διαβασω το υπερβιβλιο του φον παπαρα που εξηγει γιατι η γη ειναι ....κουφια!!!

Εγω, και νμζ και ο hades, ετυχε και τα βρηκαμε, τα μελετησαμε, (εγω προσωπικα εχω ριξει διαχρονικο γελιο με τουτα, αλλα ειχα και ενα λαβκραφτιανης προελευσης χουι να βρω την "ιστορια πισω απο τον μυθο" που τελικα μου περασε) ριξαμε το γελιο μας και τωρα
α) τα ξαναμαναξεμπροστιαζουμε
και
β) ξεκατινιαζομαστε να περναει και η ωρα

Hades είπε...

@eskarina
Δεν είπε κανείς ότι δεν γίνεται κι αυτό που λες, απλά γνώμη μου είναι ότι αν κάτι δεν το διαβάσεις δεν μπορείς να έχεις κι εμπεριστατωμένη άποψη στην συνέχεια.

@zaph
Ντάξει ρε, δεν είπα κι ότι έχω αγοράσει ή διαβάσει τα άπαντα, ηρέμησε. Πρέπει όμως να διαβάσεις κάτι για αποκτήσεις εικόνα. Να σου πω κάτι; Το ξέρεις ότι ο Λιάκουρας γράφει με διαφορετικό τρόπο απ'αυτόν που παρουσιάζει τις εκπομπές του; Πρόσεξε: βλακείες λέει και στην μία και στην άλλη περίπτωση, υπάρχουν όμως κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά συχνά-πυκνά. Για θυμήσου πχ εκείνο το "μυθιστόρημα αχαλίνοτης πραγματικότητας" που είχα θίξει προ καιρού. Ουσιαστικά σου λέει στο ίδιο του το βιβλίο ότι σας πουλάω φόλες. Στην εκπομπή του το'χει πει ποτέ;
Ποτέ. Κι ούτε πρόκειται φυσικά.

Όσον αφορά το δεύτερο που αναφέρεις, εδώ θα διαφωνήσω εν μέρει: ναι μεν λογική καλό είναι να υπάρχει, όμως αν δεν χρησιμοποιήσεις "έτοιμο" υλικό θα πρέπει να... συγγράψεις εσύ το υλικό που πρέπει. Αν δεν είχες διαβάσει κάποια άλλα πράγματα όλα τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν η λογική σου δεν θα είχε ακονιστεί με τρόπο τέτοιο που να μπορείς να καταλήγεις σε κάποια λογικά συμπεράσματα.

Να σου φέρω ως παράδειγμα το εξής απλούστατο: αν πρώτα δεν υπήρχε σωρεία αναπτύξεων ότι η γη ήταν επίπεδη και εβρίσκετο στο κέντρο του Σύμπαντος θα ήταν αδύνατο να καταλήξει ο Αρίσταρχος στα συμπεράσματά του.
Ακόμη και τα εσφαλμένα συμπεράσματα πολλές φορές κρύβουν μεγαλείο σκέψης.

Zaphod είπε...

ναι ρε συ αλλα δεν μπορώ να βρω...βιβλιογραφια που να αποδεικνυει πως οι ...Νεφελιμ δεν υπαρχουν και πως ο Σορος δεν ειναι ...σαυροειδης δρακονιανος!!

!

Hades είπε...

Και γιατί έχει σημασία να βρεις τέτοιου είδους βιβλιογραφία; Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένη: μπορείς από πολλούς παράγοντες να καταλάβεις πότε κάποιος λέει βλακείες ή όχι.
Μην σου πω ότι ο άλλος απλά να βρίσκεται στο προσκήνιο θέλει διότι προσκήνιο=λεφτά. Είναι σαν τις διαφημίσεις: δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι ηλίθια, αρκεί να σχολιαστεί.