Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Το ουστ στα βραζιλιάνικα πως είναι;

Προσωπικά στα παπάρια μου αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει, ομοίως κι αν έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Καράμπελας ή ποιος άλλος. Το ουστ στα βραζιλιάνικα μπορεί να μου πει κάποιος πως είναι; Και ει δυνατόν να αποτελείται από εννέα γράμματα ή συλλαβές, ένα(μία) για κάθε μέρα που κωλοβάραγε ο Ζίκο και με τις ευλογίες του και ολόκληρη η ομάδα. Το μόνο που δεν έχουμε δει σε αυτήν την εμετική χρονιά πλέον είναι τον Νικοπολίδη αριστερό μπακ και τον Πάντο σέντερ φορ.
Ο Ντιόγο μάγεψε πάλι. Από τότε που ανακάλυψε την παραλιακή (προφανώς όχι μόνος του) είναι όλο μαμ κακά και νάνι. Ο Ντουντού, στην αρχή νόμιζα ότι έπαιζε. Μετά θυμήθηκα ότι ήταν τραυατίας. Και να έπαιζε όμως, ως απών θα έπαιζε. Ο φουκαράς ο Όσκαρ, εδώ δεν μπορεί να παίξει δεξιά, θα παίξει αριστερά; Μόνο για κέντρο κάνει ο άνθρωπος. Και οι τυφλοί έβλεπαν ότι ανέβαιναν ταυτόχρονα τα 2 μπακ μαζί με τον έναν σέντερ μπακ (εκ περιτροπής) αφήνοντας πίσω έναν μόνο. Αμ το άλλο; Όταν βγήκε ο Κατσικογιάννης έκανε το μαγικό του ο Ζίκο και άφησε σε ολόκληρη την μεσαία γραμμή μόνο του τον Μαρέσκα. Έλεος. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Κατσικογιάννης, ο οποίος είναι παικταράς κιόλας. Το πρόβλημα ήταν όλα τα υπόλοιπα.
Εσχάτως κυκλοφορεί ένα φίδι: ότι ο Στολτίδης μένει έξω με εντολή άνωθεν, υποτίθεται επειδή αυτός άφησε να διαρρεύσει η περιβόητη ομιλία Κόκκαλη προ βάζελου. Πρώτον, ο Ιέρο τόσα χρόνια δεν έχει δώσει δικαίωμα ούτε μία φορά. Και δεύτερον, αν δεχθώ ότι ισχύει τότε είναι προφανές ότι δεν το έκανε μόνος του: στο "κύκλωμα" ήταν και ο Λεντέσμα, και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, και ο Πάντος, και ο Ζαϊρί εσχάτως και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι άλλοι ακόμη. Μην ακούω μαλακίες λοιπόν.
Έχω πει εδώ και μήνες ότι ο Ζίκο από προπονητιλίκι είναι μυρωδιάς και θα φύγει νύχτα. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με το πλέον χείριστο τρόπο. Ο άνθρωπος είναι ποδοσφαιρικός εγκληματίας. Αν στον Κόκκαλη έχει μείνει έστω και λίγο μυαλό δεν θα πρέπει να του επιτρέψει να κάνει γιορτή του Άη Γιαννιού στην Ομάδα. Θα πρέπει να τον έχει ήδη απολύσει -και στα παπάρια μου η υπέρογκη αποζημίωση- μέχρι να πατήσω την "δημοσίευση ανάρτησης". Βγάλαμε ολόκληρο ντέρμπυ έχοντας κάνει όλα κι όλα οκτώ φάουλ. Έλα μουνί στον τόπο σου... Τρία στο πρώτο, πέντε στο δεύτερο. Και στο τέλος ο Ζίκο λέει απογοητεύθηκε κιόλας και δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες. Ε, τότε να ζητήσει να μην πληρωθεί και το μηνιάτικό του κιόλας. Κυκλοφόρησε δε η βρώμα ότι τα εργομετρικά του Λούα Λούα που έχει να προπονηθεί έξι ολόκληρους μήνες ήταν καλύτερα από της μισής ομάδας.

Γι'αυτό ξαναλέω, το ουστ στα βραζιλιάνικα πως είναι;
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που κέρδισε δίκαια. Τουλάχιστον η εκδίκησή μας θα είναι ότι θα πρέπει να βρουν τώρα τα λεφτά για το πριμ.
Σταδιάλα...

3 σχόλια:

geokalp είπε...

καλημέρα και καλή χρονιά 2010!

δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο Ζήκος... νομίζω ότι το πρόβλημα είναι παικτών... θέλουμε ενίσχυση...
έχω την εντύπωση ότι αυτή πραγματικά είναι η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, ειδικά όταν πρέπει να επιτεθεί και όχι να περιμένει...
ειδικά εάν σκεφτείς τι προετοιμασία έχει γίνει, τι στόχοι υπήρχαν και που είμαστε σήμερα...

εάν τώρα ισχύουν αυτά με Στολτίδη...

βασικά χρειαζόμαστε ενίσχυση, ένα παίκτη αριστερά και έναν στα χαφ...
ίσως και επιθετικό εάν ο Ντάρμπυ δε μπορεί

τέλος, το χθεσινο ματς μύριζε διπλό από πριν...
8 μέρες ρεπό, εμφάνιση Χαριλάου, Γκαλέτι ετοιμόρροπος...

ellinaki είπε...

Καλή χρονιά!

Τί θες και ασχολείσαι με το ελληνικό κλωτσοσκούφι; Τσάμπα στεναχώριες.

Hades είπε...

Καλή χρονιά εις αμφότερους.
@geo
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίνε οι παίκτες και έχω σωρεία επιχειρημάτων. Προχθες ας πούμε, γιατί να έφταιξε ο Γκαλέτι που όντως σερνόταν; Από αριστερά δεν υπήρχαμε, από κέντρο δεν υπήρχαμε άρα μοιραία έπεσε όλη η ΑΕΚ πάνω του. Δεν είναι και Μέσι... είπαμε δηλαδή...
Για Στολτίδη πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτε απολύτως. Απλώς βγήκαν κάποιοι -ενδεχομένως καλοθελητές- και έβγαλαν τις φόλες τους όπως έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.
Δεν διαφωνώ ρε'σύ geo, ναι ωραία, θέλουμε ενίσχυση. Μέχρι να ενισχυθούμε αυτός ο ρημάδης ο Σοϊλέδης δεν θα μπορούσε να παίξει λίγο; Ο μόνος παίκτης που έχουμε για εκεί είναι. Μην τα ρίχνουμε όλα στην ενίσχυση δηλαδή.

@ellinaki
Δεν διαφωνώ, μάλλον παρασυμφωνώ. Κλωτσοσκούφι ολκής κιόλας. Το ρημάδι όμως, αυτό έχουμε. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ούτε με το τσάμπα στεναχώριες που λες, αν όμως δεν ασχοληθούμε λίγο και με την μπάλα, έτσι όπως είμαστε θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να παίζουμε ξύλο κάθε μέρα. Οπότε πέφτουμε σε αδιέξοδο.