Σελίδες

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Κι έρχεται και το ντέρμπυ... ω, ρε μάναμ!

Νομίζω ότι πλέον έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες του βάζελου, έτσι και για τους πλέον δύσπιστους δηλαδή για το ποιος κάνει τι.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μυρωδιές οι άνθρωποι: αντί να πάνε στη ζούλα, στο λάου λάου να μας αποκοιμήσουν με τα τόσα προβλήματα που έχουμε, έχουν κάνει τα πάντα για να πάρουμε ανάποδες. Μυρωδιές, όχι αστεία. Μία τους φταίει ο καιρός, μία το delivery με τα σουβλάκια, μία ο ΟΤΕ... Και μέσα σε όλα τι βγήκε και είπε σήμερα ο Κόκκαλης; Ότι η μήνυση όντως κατετέθη. Μάλιστα. Κατετέθη μήνυση από τον Μίστερ Φάδερ για υποτιθέμενες δηλώσεις που δημοσίευσε μόλις μία εφημερίς από ολάκερο τον αθλητικό (και όχι μόνο) τύπο της χώρας (και έχουμε και λίγες εφημερίδες πανάθεμά τες), η οποία εφημερίς ήταν και η μοναδική που είχε άκρες να μάθει απ'ό,τι φαίνεται τι ακριβώς ειπώθηκε στην προπόνηση του γαύρου (εξάλλου, χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός είναι γνωστό τοις πάσι ότι... δεν βγάζει προς τα έξω τα εσωτερικά του, άρα θέλει προσπάθεια να τα μάθει κανείς). Δηλαδή μιλάμε για ρεσιτάλ βλακείας. Λες κι ο Κόκκαλης μασάει και κωλώνει να βγει να κάνει μια συνέντευξη τύπου όπως "τότε" (αχ, τι ωραία είναι που το θυμάστε ακόμα!!!) και να γίνει κολυμπιθρόξυλο μετά.
Σημειωτέον, κάθομαι και θυμάμαι με την ασθενή μνήμη των... άλλων ρε παιδάκι μου, και μου έρχονται εκπληκτικά πράγματα. Όταν πχ ο σοφέρ έλεγε "γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό" δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Όταν ο καβούριας έλεγε "ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" δεν ήταν πρόκληση. Όταν ο Ρότσα με τον Μαρκαριάν έλεγαν "τι μαλάκα είναι" τελικώς δεν ήξεραν την ελληνική. Μια ζωή όταν δεν είναι ο γαύρος πίσω, δεν ανοίγει μύτη, ό,τι κι αν ειπωθεί, ό,τι κι αν συμβεί. Μόνο με τον Ολυμπιακό γίνεται το έλα να δεις. Όπως η τελευταία τιμωρία για παράδειγμα: 115.000 ευρά για το δικό μας ματς με τον Ατρόμητο, 15.000 για το σχεδόν ίδιο του βάζελου με τον Λεβαδειακό. Μην θυμηθούμε τίποτε πιο αριστουργηματικά συμπλέγματα με Άντζελο και Ευθυμιάδη ας πούμε... Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο. Διότι κατά τα λοιπά, αυτός που προκαλεί είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός. Τάδε έφη η πασίγνωστη μπόχα-βρώμα-δυσωδία προπαγάνδα εξάλλου.

Όπως και να'χει, μπορεί να έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα, αλλά αν δεν έρθουν τα παστελάκια που πρέπει, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία.
Με τον βάζελο παίζουμε άλλωστε...

ΥΓ. Τουλάχιστον εμείς έχουμε τη δικαιολογία της σχεδόν μιας ενδεκάδαν τραυματιών. Ο βάζελος που σέρνεται ασύστολα τι δικαιολογία έχει; Αυτό, περί του ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: