Σελίδες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ρεμάλια...

τον Χατζηθεοδώρου και τα μάτια σας μη γίνει το έλα να δεις....
Τόσο η αχαριστία, όσο και η αχρηστία έχουν ένα όριο, το οποίο δείχνει να έχει ξεπεραστεί προ πολλού.


12 πρωταθλήματα
11 κύπελα
2 σούπερ καπ
1 κύπελο πρωταθλητριών
1 σούπερ καπ Ευρώπης

Η ψυχή του Ολυμπιακού.
Ο Αρχηγός και κεφαλαίο άλφα.
Ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα.
Ο άνθρωπος που έχει κρατήσει την ομάδα ουκ ολίγες φορές.

*καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη το 2001

Το νου σας ρεμάλια...

UPDATE: Τελικώς, η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εσυντελέσθη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο κύριος Συγγελίδης ως σύγχρονος Εφιάλτης, προφανώς κρίνων εξ ιδίων τα αλλότρια θεωρήσας ημάς μαλάκες ολκής εξέδωσε και μια λίαν επιεικώς κατάπτυστη ανακοίνωση ντε και καλά για να αδειάσει τον Αρχηγό. Μόνο που ξέχασε να μας πει γιατί δεν αναγράφησαν οι μειώσεις των υπολοίπων αθλητών. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο Λογοθέτης, ο μανατζαραίος του πόλο, γιατί δεν βγαίνει ποτέ στο τηλέφωνο; Ο Χατζηθεοδώρου έφυγε, στους υπολοίπους εκφράσαμε την ευαρέσκειά μας (άντε με το καλό και πενθήμερη τιμητική άδεια), ξένους ακούγεται ότι δεν θα πάρουμε. Τι δουλειές έχει λοιπόν και απουσιάζει όλη την ώρα; Μήπως έχει πέσει γραμμή να μην βγαίνει προς τα έξω για να μην ακούει τα καντήλια και τα γαμωσταυρίδια; Δεν πειράζει, δίπλα είμαι, μπορώ να πάω κι από τα γραφεία να του τα χώσω διά ζώσης.
Και παρεμπιπτόντως, η ανακοίνωση που απευθύνεται σε ηλιθίους ωσάν της διοίκησης του Ερασιτέχνη μάλλον εκ παραδρομής -δε λέω τεχνηέντως και δολίως ηθελημένα για να μην σκανδαλίσω- "ξέχασε" να αναφέρει τον Γιώργο Αφρουδάκη που εν αντιθέσει με τον Χατζηθεοδώρου που ήθελε να διαπραγματευθεί αλλά βρήκε αδιαφορία, απέρριψε την πρόταση μείωσης και απεχώρησε και πολύ καλά έκανε, επαγγελματίας γαρ -και φυσικά τον ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα.
Υποθέτω ότι ο Θοδωρής είναι το φετινό αντίστοιχο του περσινού Κουρνέτα, ο οποίος -άκουσον, άκουσον- ετόλμησε να αποκαλύψει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα και τον αφήσαμε ελεύθερο. Λες και μιλάγαμε παρανόμως με αθλητή άλλου συλλόγου και δεν θέλαμε να μας πάρουν πρέφα.
Και να πεις ότι δεν χτυπάγαμε καμπανάκι από πέρσυ κιόλας...

Η μαλακία πάει σύννεφο κύριε Συγγελίδη, και προσωπικώς εν αντιθέσει με'σάς εκφράζω την εντονότατη δυσαρέσκειά μου.
Ώρα σας να παραιτηθείτε ησύχως και ν'ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις σας διότι βλέπω γενικότερες αναταρράξεις στις τάξεις των γαύρων, οι οποίοι δεν δείχνουν να συμμερίζονται τις απόψεις και τις πρακτικές σας. Πόσω δε μάλλον, δεν περίμενα καν εκεί που πέρσυ γλείφατε για να σας σώσει το τομάρι -και το έκανε- φέτος φερθήκατε με τέτοιον κατάπτυστο τρόπο.

Στα τσακίδια λοιπόν.

Persona non grata


Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να έχει απλήρωτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη (τα οποία έχουν βγάλει ιδίως φέτος πολλές ανακοινώσεις δυσαρέσκειας που όμως έχουν θαφτεί επιμελώς). ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ


Θοδωρή, για πάντα αρχηγός, για πάντα η ψυχή της ομάδας. Εμείς δεν ξεχνάμε και να ξέρεις ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Έχουν γνώση οι φύλακες.

5 σχόλια:

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Φευγάτος...

George είπε...

Αδη φιλε μου , νομιζω οτι η αληθεια αυτης της υποθεσης ειναι καπου στην μεση....

Αντιγραφω το ποστ που εστειλα και στο φιλικο μας ερυθρολευκο μετεριζι..

"1. Ο αρχηγος της ομαδας , αυτος ο αρχηγος ειδικα που εβαλε πλατη την περσινη χρονια, επιβαλλεται να συναντιεται με τον Προεδρο ή τον χορηγο τελος παντων. Οχι με τον τιμ μανατζερ . Γιατι έγινε αυτό?

2. Η ομάδα προτεινει 55% μειωση. Ο Χατζηθεοδώρου θεωρησε την μειωση μεγάλη και δεν συμφωνησε ή δε συμφωνει καθολου σε μειωση? Δεν μπορει 11 παικτες να ειναι μαλακες που δεχτηκαν μειωση (μικρη ή μεγαλη) και ο αρχηγος να μην δεχεται και να θιγεται κιολας....Τι είναι αυτος δηλαδή , ο έξυπνος??

3. Πως ειναι δυνατον ενας τετοιος παικτης να φευγει ύστερα από μια και μονο συναντηση? Μήπως εκατερωθεν τους βολευε το διαζυγιο? Μήπως είχε ραγισει το γυαλι προ πολλού και οδηγηθηκαμε σε ασυμβιβαστες θεσεις εκατερωθεν?

4. Κυρια Διοικηση , πρωτα κλείνεις τον αρχηγο και παλιοτερο παικτη σου και μετα κανονιζεις τα υπόλοιπα θεματα σου. Λεφτα μπορει να μην υπάρχουν σε αφθονία αλλά μυαλό δεν υπάρχει ουτα για δείγμα??

Μου φαινεται η ολη υποθεση λιγο περίεργη...

Για να μην παρεξηγηθω να πω οτι ειμαι εναντιον οιασδήποτε μειωσεις αποδοχων σε οιοδηποτε εργασιακο χώρο. Επίσης αυτες τις δηλωσεις του Χατζηθεωδόρου περι παναθηναϊκου τις ακουω βερεσε!! Τι θα πει "αν με πλησιασει ο παο θα πω οχι"?? Σε πλησιασε? και αν σε πλησιασε ρε Θοδωρη , με τι θα σε πληρωσει? με φυστύκια?? Αφου αυτοι εχουν μπατζετ 100χιλιαρικα. Λιγοτερα από οτι πηρες μονο εσυ περυσι...ελεος πια με την απειλη του βαζελου (Βασιλοπουλος, Σοφοκλής, Κουρνέτας κ.λ.π) !! "

Hades είπε...

Γιώργο, αντιγράφω από το ερυθρόλευκο μετερίζι την απάντησή μου:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι πριν 2 μήνες είχαμε 350 χιλιάρικα για να κρατήσουμε τον Μίλκοβιτς αλλά τη βδομάδα αυτή δεν είχαμε 100 να κρατήσουμε τον Θοδωρή;
Αλήθεια, αναρωτήθηκες γιατί στην... ανακοίνωση ευαρέσκειας δεν γνωστοποιήθηκαν και οι μειώσεις που έγιναν σε κάθε παίκτη ξεχωριστά; Διότι πρόταση για τόσο μεγάλη μείωση μόνο στον Χατζηθεοδώρου έγινε. Και αυτό που και ο ίδιος είπε -και η πορεία του στην ομάδα δεν μου αφήνει περιθώριο να μην τον πιστέψω- ήταν ότι θα δεχόταν μείωση γι'αυτό και ήθελε κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης να διαπραγματευθούν. Εκπρόσωπος όμως δεν ενεμφανίσθη, παρά μόνο ένας μανατζαραίος, ο οποίος είχε εντολή να μην πέσει ρούπι κάτω από το 55%.
Συν τοις άλλοις, ήταν προφανές εξαρχής ότι η πρόταση που του έγινε ήταν "μάζεψέ τα και φύγε". Πιο έντιμο θα ήταν αν του ζήταγαν να πληρώσει κιόλας.

Και όπως προανέφερα, ο Θοδωρής είχε ήδη συμβόλαιο από πέρσυ, το οποίο όμως για το καλό της ομάδας δέχθηκε να επαναδιαπραγματευθεί, ενώ αν ήθελε θα μπορούσε να έκανε τον δύσκολο. Η διοίκηση λοιπόν δεν εξετίμησε το παραμικρό. Ούτε την στάση του, ούτε την ιστορία του, ούτε τη βοήθειά του (να υπενθυμίσω ότι πέρσυ αυτόν είχαν βάλει μπροστάρη να κρατήσει την ομάδα από το να διαλυθεί) και τον ποόυλησε στεγνά. Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ.

Σάμπως με τον Κουρνέτα πέρσυ τα ίδια δεν είχαν κάνει; "Επειδή δημοσιοποίησε τις διαπραγματεύσεις τις διακόψαμε". Λες και μιλάγαμε παρανόμως με παίκτη άλλης ομάδας.
Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Ή μήπως δεν τα έχουν κάνει και με άλλους;

geokalp είπε...

νομίζω ότι ο Θοδωρής θα μπορούσε να μείνει αλλά μάλλον δεν τον πλησίασαν όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τα όσα διάβασα ότι έλεγε και ο ίδιος
συμφωνώ ότι μοιάζει με Κουρνέτα

υ.γ. καθότι συμμαθητές με τον Θωδωρή και τον Τάσο τον Σχίζα έχω μεγάλη ευαισθησία στο θέμα, για την ακρίβεια τους έχω φωτό και τους βλέπω κάθε μέρα
τίτλος της φώτο:
"Οι απλήρωτοι αυτοκράτορες της πισίνας"

Hades είπε...

Φυσικά και θα μπορούσε να μείνει. Και ήθελε να μείνει.
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει την σήμερον ημέραν τον Συγγελίδη;
Έχουν γνώση οι φύλακες.