Σελίδες

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αχ-βαχ-καχ

Κι εκεί που αναρωτιέσαι γιατί πονάει ο αγκώνας στο καλό χέρι (κάπου θα τον χτύπησα), τσααααακ... επικονδυλίτιδα, ή αλλιώς "tennis elbow".
Μα κάτσε ρε γιατρέ, αφού δεν παίζω τέννις.
Ναι, τέννις δεν παίζεις, αλλά έχεις δει πως πίνουν οι τεννίστες ανάμεσα στα γκέημς για να ξεδιψάσουν; Ε, κάπως έτσι τον ήπιες κι εσύ.
Μιλάμε ότι όχι ν'ανοίξεις μπουκάλι δεν μπορείς, όχι να στίψεις λεμόνι, ούτε να ξυστείς πάνω από 5 λεπτά στο διαδίκτυο δεν μπορείς, πόσο μάλλον να γράψεις κιόλας. Δώσε μου να σηκώσω 20 κιλά, αλλά μην μου δώσεις ποντίκι να κλικάρω.

Οδηγίες: ξεκούραση (εδώ γελάνε).
Μάλλον λάθος, πολλή ξεκούραση (εδώ γελάνε περισσότερο).
Επίσης φυσιοθεραπείες (αχαχαχαχαχα! Α, καλό, ε;) συν κάτι άλλα ψιλολοϊδια.
Κοινώς, αν δεν περάσει μόνη της και μάλιστα σύντομα, την εκάτσαμαν.

Όχι, δυστυχώς δεν απουσίαζα σε διακοπές.
Είχα απλώς μια αδυναμία ακόμη και να ανοίξω τον υπολογιστή.
Κρίμα, γιατί είχα πολύ θάψιμο να ρίξω.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση.
Για την ώρα, μάλλον παραδόξως δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Αλλά δεν το κρύβω πως δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα υπήρχε τραυματισμός που να χειροτερεύει από το ποντίκι του υπολογιστή...

Τώρα, γιατί τα γράφω αυτά; Μάλλον για να μην φύγει δίχως ανάρτηση ολόκληρος Αύγουστος.

Λίγο χιουμοριστικό μέταλ για να γουστάρουμε για το τέλος...



Όπου όπως λέει και ο θεός σε κάποιο σχόλιο από κάτω, οι στίχοι είναι...
ΗΜΟΣΙΟ - ΜΠΕΡΝΙ ΓΟΥΝΤΕΝ ΑΪΣΟΝΣ ΜΕΝΙΑΛ ΜΑΝ - ΙΝ ΔΕ ΚΑΤΛΣΑΤΟΟΥ ΝΟΤΟΡΙΟΥΣ ΚΙ - ΑΝΜΠΛΕΣΕΝΤ ΑΙΖΟΛΕΪΤΕ ΟΠΕ ΣΙ ΓΟΥΙΤΣ ΛΟΡΝΤ ΧΙΜΣΕ ΝΟΝ ΣΕΡΒΙΑΑΑΑ ! ΑΑΑΑΑ! (ανάσα) ΑΑΑΑΑ! ΣΑΜΠΤΕΡΙΝΑΝ ΑΜΠΙΣΙΟΝ ΔΕ ΑΝΤΕΣΑΪΝ ΝΕΒΕ ΣΑΒΙ ΝΑΚΕΦΛΕΚΕΣΚΕ ΑΝΤΕΡΣΤΕΪ ΔΕ ΜΑΝΚΑΪ ΑΛΙΣ ΚΙ ΟΥΝ ΣΙΦΤΙΜΑΪΤ ΤΕΚΕ ΜΕΪΚΓΙΟΥ ΕΪΣΧΟΤ ΑΣΕΜΕΕΕΕΕ! ΝΟΝ ΣΕΡΒΙΑΑΑΑ ! ΑΑΑΑΑ! (ανάσα) ΑΑΑΑΑ! ΤΟΥ ΔΕ ΦΕΪΣ ΟΦ ΕΪΣΕ ΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΕΪ ΧΙΣΒΟΪΣ ΕΤΕΛΕΤΑΙ ....  

Εδώ που τα λέμε μάλλον δεν έχει κι άδικο...


5 σχόλια:

Panos Konstantinidis είπε...

Περαστικά Άδη... δεν μπορείς να πάρεις και αγκαλιά τον υιό τώρα :(

Κώστας είπε...

Ν' αλλάζεις κανάλι όταν παίζει ο Ολυμπιακός μπορείς τουλάχιστον;; Αχαχαχαχα...

Hades είπε...

@Πάνο
Λοιπόν άκου να γελάσεις: όσο κι αν ακουστεί περίεργο, με τα βάρη δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα, παρά μόνο αν σηκώνονται σε ακατάλληλη θέση του χεριού. Με τον μικρό σπάνια ζορίζομαι παρόλο που'χει φτάσει τα δέκα κιλά που κινούνται ανεξέλεγκτα χτυπώντας χέρια πόδια δεξιά κι αριστερά! Είναι πολύ περίεργη περίπτωση η επικονδυλίτιδα αλλά το χειρότερο είναι πως αυτοθεραπεύεται μόνη της, συνήθως μετά από αρκετούς μήνες κιόλας. Η χαρά του Άδωνι... :Ρ

@Κώστα
Χο χο χο... μιλάμε ότι πρέπει να δάκρυσα από το εκλεπτισμένο χιούμορε. Που ήσουν εσύ τόσον καιρό; Μήπως συνέδραμες εις την επανανενεργοποίηση της Λεωφόρου; Εκείνα τα μερεμετάκια που ήθελε ο Αλαφουζόλ; :Ρ
Μα ντολμάς να με δουλεύεις εσύ για τα δικά μας χάλια, τα οποία ούτως ή άλλως τα ξέρουμε; Ποιοι, εσείς, που αν δεν υπήρχε η τρέχουσα σύνθεση του φετινού πρωταθλήματος θα ήσασταν φαβορί για υποβιβασμό; Ε, όχι! :Ρ

Alitovios είπε...

Αυτό που έχεις ονομάζεται Repetitive Stress Injury και συναντάται πολύ συχνά στους κομπιουτεράδες. Ως πάσχων, έχω να σου προτείνω τα ακόλουθα με σειρά προτεραιότητας:
1.Πάρε ένα trackball.
2.Άλλαξε πληκτρολόγιο. Δοκίμασε είτε ένα μηχανικό, είτε κάποιο με πλήκτρα χαμηλού προφίλ. Τα απλά με το rubber dome είναι πολύ σκληρά για τα δάχτυλα και με πολύωρη χρήση κουράζουν.
3.Κάνε ειδική γυμναστική για τα δάχτυλα-καρπούς. Ένα πολύ καλό εξάρτημα ονομάζεται powerball (τα φέρνει το e-shop) και με ένα δεκάλεπτο γυμναστική την ημέρα σε ένα μήνα θα έχουν εξαφανιστεί εντελώς οι πόνοι.

Ό,τι κι αν κάνεις πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το ποντίκι. Άπαξ και σου εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή, οπότε πρέπει να αλλάξεις ορισμένες από τις συνήθειες σου.

Hades είπε...

Φίλε μου έχω διαπιστώσει ότι η συγκεκριμένη πάθηση εμφανίζεται με πλήθος "αιτιών" και γι'αυτό έχει χίλια δυο ονόματα! Αυτά που αναφέρεις δυστυχώς είναι μόνο ένα τμήμα των προβλημάτων που χρήζουν της προσοχής. Ευχαριστώ για το σχόλιο.