Σελίδες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η δριμεία αυτοκριτική του Αντώνης_



Είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο πορδηπουργός της χώρας έκανε ένα μικρό σαρδάμ σήμερα, το οποίο διέφυγε από την κρατική τηλεόραση της χώρας (μέγκα).
Λάθος. Και ακριβώς ότι πέρασε από την δημόσια τηλεόραση (μέγκα) αποδεικνύεται ότι δεν ήταν σαρδάμ, ούτε λάθος. Επρόκειτο περί αυτοκριτικής.

Εξάλλου τι ακούσαμε στο σημερινό διάγγελμα του Αντώνης_, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω να πω ότι έχει κάνει σε ένα εξάμηνο περισσότερα διαγγέλματα απ'όσα είχε κάνει η χούντα σε ολόκληρη την επταετία; Ότι έχουμε ακατάσχετη δημοκρατία (την οποία θαυμάζουμε σε καθημερινή βάση, όπως αύριο που έρχεται το γερμανικό υποπροϊόν του ανθρωπίνου είδους όπου απαγορεύεται έως και το κλάσιμο στο μισό λεκανοπέδιο Αττικής), ότι έχουμε ακατάσχετη ανάπτυξη (εξάλλου αποδεικνύεται και από την ανεργία που ανεβαίνει παράλληλα με την ύφεση), ότι έχουμε ένα ακατάσχετο σανσέξ στόρυ για το οποίο μας θαυμάζει όλη η Υφήλιος και το μισό ορατό Σύμπαν τουλάχιστον.

Μέσα σε όλη αυτήν την αυτοϊκανοποίηση με το δεξί χέρι (εξάλλου ο Αντώνης_ είναι δεξιός ο άνθρωπος) εξ ου και η αυτοκριτική περί μαλάκα, ο Αντώνης_ μας ομολόγησε ότι του πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να πάρει την μείωση του ΦΠΑ για μόλις τρεις μήνες μόνο στην εστίαση (οι άλλοι κλάδοι έχουν εμφανώς κατουρήσει σε πηγάδι), με μόλις έναν μήνα του καλοκαιριού να απομένει, με όλα τα πακέτα να είναι κλεισμένα εδώ και μήνες (αλλά και all inclusive δηλαδή ο εν λόγω ΦΠΑ δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο). Και αυτό για ένα μέτρο που οι ίδιοι οι εστιάτορες έχουν ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι δεν θα κάνουν καμία απολύτως μείωση στις τιμές! Τέτοιο σανσέξ στόρυ, ούτε στην Μεγάλη Σχολή των Ηλιθίων και Εσαεί Αποτυχημένων.

Το ακόμη καλύτερο ήταν δε, ότι η μείωση αυτή θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας (φαίνεται ότι ο άνθρωπος περιμένει το μεγάλο υπόλοιπον από τα 17 μύρια τουριστών που φυσικά δεν θα έρθουν ποτέ, αλλά η ελπίδα του Αντώνης_ πεθαίνει τελευταία. Πρωτύτερα θα έχουμε πεθάνει εμείς όλοι, αλλά εμείς είμεθα απλές παράπλευρες απώλειες), θα φέρει θάλασσα, θα δημιουργήσει όστρακα με γεύση καρπούζι, θα , θα, θα...
Μιλάμε ότι τέτοιον ηλίθιο ούτε επί Γεωργίου Β' Παπανδρέου Γ' του Δωσίλογου δεν πρέπει να είχαμε δει. Διότι ο άλλος ρε παιδάκι μου έκανε μπαμ από μακρυά τουλάχιστον. Αυτός εδώ έχει καταντήσει χειρότερος κι από τον γυμνό βασιλιά του παραμυθιού. Για κάθε μία κατοντάδα μαγαζιών που κλείνει, έχει και ένα διάγγελμα ακατάσχετης μαλακίας να βγάλει.
Βέβαια θα μου πεις, πορδηπουργός με άμεσους βοηθούς τον Γαρουφαήλ, τον Μουρούτη και τον Μπαλτάκο, τι να περμένεις; Κάτι καλύτερο; Σωστό κι αυτό...

Η μεγάλη η πλάκα όμως ξέρετε ποια είναι; Ότι το έβλεπα, το ξανάβλεπα, κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, και τελικά βρήκα τι μου θυμίζει! Τι μαλάκα είναι!



Όντως, Αντώνης_... Τι μαλάκα είναι...

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Ρε λες να είναι δάκτυλος του Φαύλου του Κρεμμυδιώτη για να του φάει το κόμμα του αθρώπου;

Hades είπε...

Ο Γαρουφάβλ είναι βέβαιον ότι είναι πίσω από τα πάντα! Και όχι μόνο αυτός! Όλο ο συρφετός των αχρήστων! Και να είσαι βέβαιος ότι ακόμη κι αν φτάσει στο σημείο να έχει το κόμμα στα χέρια του, είναι τόσο άχρηστος που θα του το πάρει άλλος! πως λέμε έτρεχε μόνος του και βγήκε τρίτος; Ούτε καν δεύτερος! :Ρ