Σελίδες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Up the Hammers VIII, 8-9 Μαρτίου 2013

Δεν πήγα ούτε χθες, ούτε σήμερα θα πάω για λόγο εντελώς μαλακισμένο κι έχω πάρει ανάποδες.
Αυτό, δίκην ανταπόκρισης.
Επτά συναπτά UTH και δεν είχα χάσει ούτε δευτερόλεπτο και φέτος έχασα μαλακοειδώς και τις δύο μέρες.

Ντάξει μωρά, τι έχασα;
Sarrissa, Angus, Domine και κάτι ψιλά ακόμα...

*(&%^%&^*(&(){&^%^*(&*(_^&*%^&*)%&*)^
(Κατά Ματθαίον κλπ)


Εκτιμώ ότι το υπονοούμενο της φωτογραφίας το πιάσατε.

8 σχόλια:

Panos Konstantinidis είπε...

Ούτε εγώ πήγα, και έχασα Raven που ήθελα να δω. Κι εγώ λόγω μωρού έμεινα μέσα!

Hades είπε...

Έλα ρε, κι εσύ φρέσκος! Να το χαίρεσαι! :)

Panos Konstantinidis είπε...

Ναι, μιας εβδομάδας! Και να φανταστείς είχα πάρει εισιτήριο δύο μήνες πριν.

Hades είπε...

Ώπα ρε μεγάλε, περίμενε. Εσύ δεν είσαι απλά φρέσκος, με τη ζελατίνα είσαι! Μπράβο ρε Πάνο, συγχαρητήρια. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά. Φυσιολογικός; Ήσουν μέσα; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Panos Konstantinidis είπε...

Σε ευχαριστώ Άδη, να 'σαι καλά:) Κοριτσάκι κάναμε. Δυστυχώς δεν ήμουν μέσα, γέννησε με καισαρική. Για να είμαι ειλικρινής ένιωσα μια ζήλια όταν άκουσα έναν άλλο πατέρα να λέει ότι έκοψε ο ίδιος τον λώρο του δικού του παιδιού... Δεν πειράζει, ελπίζω το δεύτερο να γεννηθεί κανονικά για να μπορώ να μπω!

Υγ. Πάντως Warlord δε χάνω με τίποτα.

Hades είπε...

Κοίτα, κι εμένα με καισαρική γέννησε αν και την προορίζαμε για φυσιολογικό. Υπήρξε μια "επιπλοκή" που ουσιαστικά απαγόρευε τον φυσιολογικό: είχε μπλεχτεί ο λώρος στον αστράγαλο του μωρού και δεν το άφηνε να ευθυγραμμιστεί για να κατέβει. Αν γεννούσε φυσιολογικά είχα κανονίσει να είμαι μέσα αλλά εκ των πραγμάτων έμεινα έξω. ΝΑ ξέρεις πάντως ότι η καισαρική έχει και αυτή τα πλεονεκτήματά της, το βασικότερο εκ των οποίων ότι δεν ταλαιπωρήθηκε το μωράκι.
Στα υπόλοιπα, μιας και τα έχω πρόσφατα: μην κάνετε ησυχία διότι θα μάθει στην ησυχία! Δεν λέω να γκαρίζετε, αλλά γενικά να έχει ζωή το σπίτι. Επίσης να της μιλάτε συνέχεια: εμένα όσο κι αν ακούγεται απίστευτο άρχισε τα πρώτα αγκού την τρίτη κιόλας βδομάδα. Από τον ενάμιση μήνα έλεγε ολόκληρες... προτάσεις! :Ρ
Και φυσικά να γελάτε συνέχεια! Εγώ τον έχω κάνει και γελάει όλη την ώρα! Είναι τρομερό πράγμα! Το μωρό κυριολεκτικά κάνει ό,τι του κάνεις! Είναι απίστευτο πράγμα. Κι όσον αφορά μουσική, μην ακούς τις μαλακίες που λένε: κι εγώ όταν χρειάστηκε του έβαλα Μότσαρτ και το μωρΌ πλάνταξε στο κλάμα. Μόλις του έβαλα το Warning κοιμήθηκε σαν πουλάκι! Η γυναίκα μου ακόμη ουρλιάζει επί τούτου! :Ρ

Νας σας ζήσει ρε! Κι ό,τι άλλο θες από συμβουλές, εδώ είμαστε. Μιας και τα'χω πολύ πρόσφατα. Α, και μεγάλη προσοχή στους γιατρούς. Δεν πάει το μυαλό σου τι απατεώνες κυκλοφορούν. Εγώ άλλαξα 3 μέχρι να βρω μία πολύ καλή (ή τέταρτη που είχα φωνάξει). Και επειδή κυκλοφορεί ένας μεγάλος μύθος ότι ο τάδε είναι κατά των φαρμάκων, μην πιστεύεις τίποτε. Το αν είναι κατά των φαρμάκων θα το δεις μόνο αν αρρωστήσει (που στο απεύχομαι). Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, όλοι κατά των φαρμάκων είναι. Εμάς μας έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό και παραλίγο να του γαμήσω το σπίτι ενός ξεφτιλισμένου. Ευτυχώς τελικά το μωρό δεν είχε τίποτε αλλά τα χρειαστήκαμε.

Panos Konstantinidis είπε...

Τί ησυχία; Εδώ ακούω όλη μέρα thrash, η μικρή μεγαλώνει με Kreator, Sentinel Beast και Paradox χαχα. Ευτυχώς η γυναίκα μου είναι χαλαρή σε αυτά. Δε με απασχολεί η μουσική, με απασχολεί μόνο το πως θα προστατεύσω τα βινύλιά μου όταν μεγαλώσει. Θα μου πεις κάτσε να φτάσει εκείνη η μέρα και βλέπουμε. Απλώς αυτό είναι το μόνο που με απαχολεί (μουσικώς) αυτή τη στιγμή.

Εμείς πήγαμε σε καισαρική διότι κοιλοπονούσε επί δύο ημέρες λόγω στενής λεκάνης (δεν μπορούσε να πάρει το μωρό θέση και πίεζε τον τράχηλο πολύ). Μας είπε μετά ο ιατρός ότι αν θέλουμε φυσιολογικό τοκετό τότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα με αυτούς τους πόνους. Όταν το άκουσε αυτό η γυναίκα μου φρίκαρε και είπε καισαρική, αλλιώς δεν την πάλευε.

Καλά αυτό που λες με τους τσαρλατάνους ιατρούς είναι πολύ σωστό. Στο μαιευτήριο ήλθε μία παιδίατρος στω δωμάτιο και είπε σε όλες τις λεχώνες να δώσουν στο παιδί τους βρεφικό γάλα εμπορίου. Τους έδωσε και μία κάρτα μάλιστα όπου είχε κυκλώσει το γάλα που έπρεπε να αγοράσουν! Φαντάσου τι συμφέροντα παίζουν.

Hades είπε...

Μμμ, εσύ μάλλον στο άλλο άκρο έχεις περάσει! Μην το τρελάνεις το μωρό πρόσεχε διότι ακόμη δεν αναγνωρίζει τη μουσική, παρά μόνο τον ρυθμό και τις μελωδίες. Τα βασικά δηλαδή. Εγώ του βάζω ακόμη και τώρα μόνο ήπια πράγματα: Cirith Ungol, Queensryche, Maiden κλπ, και κάποιες φορές και λίγο hardrock.

Για τους γιατρούς είναι ανεξάντλητη η κουβέντα, δυστυχώς. Εμείς εξαρχής (επειδή το έψαξα) πήραμε για συμπλήρωμα αν χρειαζόταν το almiron. Είναι προϊόν με δεκαετίες στην πλάτη και ουδέποτε είχε πρόβλημα.