Σελίδες

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Χοχοχοχοχο


Ουπς... λάθος πρωτοσέλιδο.... :) :) :) :) :)
(παρακαλώ ας κρατήσουμε 5 λεπτών σιγή...)

Εντωμεταξύ κάτι πήρε το μάτι μου ότι έλαβε χώρα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με τον πρέσβη στην Ισπανία. Παρακαλώ αν έχει ακούσει κανείς κάτι ας με ενημερώσει...

6 σχόλια:

Conko είπε...

Πάντως, άμα βλέπεις τη Barca να έχει κέφια, η λύση είναι μία:

1) Αράζεις στον καναπέ κατά τον άξονα των x.

2) Ανοίγεις τις μπυρίτσες σου κατά τον άξονα των y.

3) Απολαμβάνεις το γεγονός ότι δεν είναι η ομάδα σου που κάθεται στον άξονα των z.

...πάντως χθες κατάλαβα πως και με τι βαραίνεις μια "βαρειά Ευρωπαϊκή Ιστορία"...

ESKARINA είπε...

Επίτρεψε μου (άσχετο σχόλιο με βάση την προηγούμενη ανάρτηση : κανονικά τώρα έπρεπε να σου πετάξω κατάμουτρα ένα "επέτρεψε μου" να σε στείλω σε διαγαλαξιακό ταξίδι, αλλά είπαμε, είμαι μεγαλόψυχη!) να διαφωνήσω μαζί σου... Δεν ήταν νύχτα ντροπής, αλλά μια νύχτα (με φεγγάρι) που ο Παναθηναϊκός την έβγαλε, για την μετρήσει με της Μπάρτσα, προκειμένου να μας καθησυχάσει ότι όλα στον κόσμο βαίνουν καλώς, διότι, όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον έχει αποδειχθεί - για μια εισέτι φορά - εμπειρικά, η Μπάρτσα την έχει μεγαλύτερη!
(αμάν! ξέχασα το ουσιαστικό! στην ομάδα αναφερόμουν βεβαίως βεβαίως)

Hades είπε...

@conko
Αν μη τι άλλο, στάθηκε αξιοπρεπώς, μη λέμε ό,τι θέλουμε... :):)

@eskarina
Να σου πω την αλήθεια όντως δεν ήταν νύχτα ντροπής. Νύχτα οπής ήταν. Κι έτσι όπως την είδε την οπή η Μπαρτσελόνα, αν και όντως είχε την καλή διάθεση να δείξει ότι μόνο η ομάδα της είναι μεγαλύτερη, τελικώς έβγαλε την άλλη μεγαλύτερη, εισχώρησε (σχετικά άνετα) από την οπή και έφτασε μέχρι τις αμυγδαλές... :):):)

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Από την τελευταία τεσσάρα.....

ESKARINA είπε...

Τώρα μου ξύπνησες τα πιο ταπεινά ένστικτα μου και για το λόγο αυτό σπεύδω να σου θυμίσω μια εφτάρα που δεν ήταν και από την ... μεγάλη της Μπάρτσα. Άντε μπράβο κε "μένουμε ελλάδα"! :-Ρ

Hades είπε...

Αν νομίζεις ότι έτσι θα με ζοχαδιάσεις, κάνεις λάθος. Έτσι είχαμε παίξει, τόσα αξίζαμε, τόσα φάγαμε. Απλό και ξάστερο. Το θέμα είναι ότι εμείς τα τελευταία 10 χρόνια μόνο αυτήν έχουμε μετρήσει.

Εσείς τουναντίον (μα τι έκπληξη ήταν αυτή ότι είσαι βαζέλα; Ντρεπόσουν και το έκρυβες; :):):) ) τέσσερα τάληρα έχετε γραπώσει. Αν μη τι άλλο, ο Πρέσβης! Κι όπως είπε κι ο κυρ-Μένιος με τον Σωτηρακόπουλο, στάθηκε αξιοπρεπώς! Ή ακόμη χειρότερα, όπως είπε κι ο Θειακός, "είχε και λίγη τύχη η Μπαρτσελόνα εδώ που τα λέμε" (μην πω ότι την έσπρωξε ΚΑΙ η διαιτησία... :):):):):) ).

Ήταν όμως νύχτα οπής, τι να κάνουμε... :):):):):)