Σελίδες

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Άρχοντας





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΖΟΛΕ...

9 σχόλια:

George είπε...

απόσυρση της φανελας με το 11. Δοξα και τιμη μεγάλο αρχηγο.

Οπως μας μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι θειοι με τον Μουράτη, το Σιδέρη, έτσι θα μεγαλώσουμε και εμεις τα παιδιά μας με τον Τζόλε....

Ενας Θρύλος του Θρύλου....

Panos Konstantinidis είπε...

Μεγάλος παίχτης (αλλά όχι και απόσυρση της φανέλας με το 11, δηλαδή για τον Αναστό τί έπρεπε να κάνουμε, να του παίρνουμε και πίπες;)

Hades είπε...

@George
Διαφωνώ με την απόσυρση, Γιώργο. Ο Τζόλε είναι αναμφίβολα τεράστιος παίκτης, αλλά έχουν περάσει κι άλλοι και καμία φανέλα δεν αποσύρθηκε ποτέ.

@Πάνο
Δεν είναι μόνο του Αναστό. Και του Δεληκάρη είναι, και του Σιδέρη και πολλές ακόμη. Θα ξεμείνουμε από φανέλες στο τέλος... :)

Panos Konstantinidis είπε...

Ναι, αλλά τον Αναστό τον ζήσαμε, Σιδέρη και Δεληκάρη όχι.

Hades είπε...

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά η απόσυρση φανέλας καθώς και η προσφορά στον σύλλογο εκτιμώ πως δεν έχει να κάνει με το τι ζήσαμε εμείς ή ο οποιοσδήποτε άλλος.

George είπε...

Το δεν έχουμε αποσύρει μια φανελα εως τώρα δεν σημαινει οτι δεν μπορούμε να ξεκινησουμε....εξάλλου παλιοτερα δεν υπήρχε η δυνατοτητα γιατι οι αριθμοι ηταν αυστηρα απο το 1 έως το 11. Τώρα που πλεον δεν υπάρχει περιορισμος, δεν δημιουργειται πρακτικο προβλημα.

Και στο φινάλε, καθε παικτη τον τιμας ανάλογα όχι μονο με την προσφορα (κυριως με αυτη) αλλα και με τα μεσα που μπορεις ανα εποχη.

Σίγουρα ο Τζολε και γενικοτερα οι συγχρονοι παικτες έχουν την τεχνολογια με το μερος τους και τα κατωρθωματα τους μπορουμε να τα δειχνουμε και στα παιδια μας, κατι δυσκολο για τον Δεληκαρη ή τον Μουράτη κλπ.

Σίγουρα θα ειναι ωραιο να γινει μια αρχη. Και δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερη απο τον Τζολε σε ενα παιχνιδι προς τιμην του....

Hades είπε...

Γιώργο, εξακολουθώ να διαφωνώ. Και αν θες τη γνώμη μου, αν υπάρχει μία και μόνο μία φανέλα που να αξίζει να αποσυρθεί (ιδίως από την πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού), αυτή είναι αναμφίβολα το 10 του Καραπιάλη ο οποίος εκτός από φόλα-γαύρος είχε κάνει τα χίλια δυο. Τι να πρωτοθυμηθούμε: από το ότι πλήρωνε πριμ από την τσέπη του; Από το ότι είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να μην πατρευτεί αν δεν έπαιρνε ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα;

George είπε...

ναι ρε φιλε μου αλλα επειδη δεν έγινε κατι που έπρεπε να γινει πριν, αποσυρση του 10 ή τελος παντων αποδοση τιμων στον Μπιλαρο , δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ξεκινησουμε....

Τοσοι φυγανε χωρις ενα ευχαριστω, χωρις μια τιμη, ενα φιλικο για παρτη τους.....οχι επειδη ειμασταν, η διοικηση δηλαδη, τοσα χρονια τσιπιδες σε αυτα τα πραγματα να συνεχισουμε τα ιδια για μια ζωη....

Hades είπε...

Μάλλον κάτι σου διέφυγε: είμαι γενικά κατά της απόσυρσης της οποιασδήποτε φανέλας. Δεν το θέτω υπό την έννοια ότι αφού δεν γινόταν έως σήμερα να μην γίνει και από τούδε.
Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες, και για φιλικά και για λοιπές τιμές και για πόστα στην ομάδα και για ο,τιδήποτε άλλο τέλος πάντων, απλά δεν είμαι υπέρ των αποσύρσεων.